Guest MMMMM Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Stále u nás v panelákuřešíme to, že kuřáci vyhazují vyjgli z balkonu, tak mě napadlo napsat na dveře nějaký trefný nápis aby si lidé uvědomili že to dělat nemají. Máte nějaký nápad, co tam napsat trefného. Citovat
straki007 Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Ja bych udelal jednu vec. Dal bych si praci posbiral vsechny vajgly a kdyz vim kdo to hazi tak by mel toho plnou schranku.Pak pred dvere... Neboj ja myslim ze by to zabralo Citovat
dolly1010 Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 to s tou schránkou by šlo ale je to o hubu když ně nědo uvidí. Napad mě nápis. [align=center]MÍŘÍM NA VÁS Z BALKÓNU... VÁŠ SOUSED[/align] [align=center][/align] Citovat
dandan Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Sousedy si člověk nevybere. Já zas z baráku koukám jak si u souseda \"hrají\" pdkani. Je to šílené .Ale k tématu ,na sídlištích mi spíš ,než ty vajgly, vadí psí lejna.Kterých tam je snad víc než těch vajglů..To stím sbíraním by snad mohlo zabrat:rollSnad Citovat
oddie Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Taky koukám, jak si tu hrají potkani. Máme jich 6 v kleci Citovat
dandan Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Tak těch tu bude kaky 6,ale pěkně rozvětvenych tlup:o Citovat
Benžík Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 U nás v bytovce se našla ve sklepě napůl sežraná (krysama) uschlá kočka. Síla, co? Musel jsem pobít práh ke mě do sklepa hliníkovim plechem aby se tam nedostali. Jinak sousedi jsou v pohodě a balkony nemáme. Citovat
oddie Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 No, nedostali pokud usouděj, že v tom sklepě máš něco tak zajímavýho, že to fakt stojí za námahu, prokoušou i beton Jo a s tou kočkou, to není nic zvláštního, kočky se potkanů bojej. Potkani ji sice nelověj, ale ona je taky ne, je jich přesila a jsou dobře organizovaní, pomstili by se. Kočka ho tak nesežere ani chcíplýho, to by docela riskovala, naopak potkani chcíplou kočku sežerou klidně, oni jsou takoví uklízeči. A ještě jeden edit - krysy u nás prakticky nejsou, potkani jsou agresivnější a vyhnali je [upravil dne 4/8/10 oddie] Citovat
Benžík Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Jenomže pro ně jsou zajmavý třeba i boty. Loni mi rozkousaly zimní bundu. Já naštěstí mam dobrej sklep, bejvalá uhelna, ale jsou u nás i sklepy - klece. A v nich neskutečnej bordel, tam si ty myši užívají.:blicismajlik:bacha:bacha:blicismajlik [upravil dne 8/4/10 Benžík] Citovat
dandan Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Původně zaslal: Benžík sežraná (krysama) uschlá kočka. U nás krysy nežijou. Vyhnal je přeci Krysař písní na píšťalu:myslim Citovat
Šalda Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Myslím že téma je o vajglech a ne o krysách;) jinak když sem u někoho na návštěvě a jdem na balkon zahulit, tak se přiznám že vajgl potom hodím z balkonu:P Ale pokud bych doma hulil na balkoně tak bych tam pochopitelně popelník měl Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 No budem poctivi, a tiez sa priznam ... Pokial je popolnik, neni o com Pokial dotycny popolnik nema, tak ma proste nenapada zadnej jinej postup ... Jeste kdyz sme v rodinnym domku, tak si vajgl uhasim o podrazku topanky, a potom hodim do kosa alebo kanala, bohuzel kdyz sem u nekoho na navsteve, tak moc topanky na balkon nenosim ... Ale toto sa stava vynimocne Vetsinou kam chodim, poplnik maju, alebo si aspom nejaky provizorny spravim ... Niekedy hold na to nemyslim, ale to sa moze stat tak par krat do roka ... Inak som poznal cloveka, co vajgle vyhadzoval zasadne von z balkona, jeho argument bol jednoduchy ... Popolnik sa zachvilu naplnil, a on ho musel ist vysipat, nemohol ho dat do kosa atd lebo to smredlo Tak to proste ladoval cez balkon von ... S tou schrankou to neni zly napad, ale to sa dost tazko v baraku zisti, kto to urobil ... Jednak ma viac poschodi, z balkona pokial nebyvate na najvyssom to tiez nezistis na 100 percent, a kludne to nemusi byt sused ktory tu schranku plnu vajglov zobere v ramci upozornenia, a moze ty to niecim podobnym opetovat ... Mozno by som pre zaciatok zvolil to, co dal dolly Citovat
Cyklon Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Lidi jsou vesměs dobytek, takže mě to házení vajglů z balkónu moc nepřekvapuje. Co už mě ale docela žhaví, když takový vajgl přistane na autě :bacha Citovat
oni Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 no ono je hazeni vajglu a hazeni vajglu, jak muze hodit vajgl,ze to spadne na balkon. ja teda obcas taky hodim,ale preci ho cvrnknu a leti daleko, spis jestli treba nemaj plnej popelnik a vitr jich par vyhodi s popelniku a ty se pak zkutalej dolu,jak to pada u baraku,spadne to na jinej balkon. Citovat
Medvěd Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Lubk0 - že po mě, jako nekuřákovi, nechceš, abych měl na balkoně popelník? Pokud někdo je u mě na návštěvě, tak holt musí počítat s tím, že si po dobu návštěvy nezapálí - kupovat si kvůli němu popelník fakt nebudu. Jinak vajgly pod balkonem jsou naštěstí problém spíš na sídlištích, mě daleko víc vaděj vajgly na zastávkách MHD, kde koše jsou (ale kuřákům je pohodlnější si stlát pod sebe). [upravil dne 9/4/2010 Medvěd] Citovat
Kejticka Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Pokavad jdu na navstevu k nekurakum,tak si budto nezapalim,pac a jelikoz jsem na navsteve a ne v hospode a nebo pokavad me clovicek dovoli jit na balkon popripade s nim jdu ven kdyz jde s pesanem,tak si vajglika pekne zabalim do kapsy nebo najdu nejblizsi kos ci kanal a je to.. [upravil dne 9/4/10 Kejticka] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Cakal som ze tu budu sami moralisti Ale tak nie je to tak Medved poviem ty uplne ako je ... Ja zase si nebudem na navstevu k onomu cloveku brat popolnik vo vacku Co sa tyka toho \"kupovat\" popolnik, to snad nemyslis vazne Mame ich doma asi 30 co sem podostaval od kamaradu a podobne, mozno je 30 malo, mozna 50 ... Ani za jeden sem neplatil Takze pokud budes chcet, tak ti jeden podaruju A proste, raz za cas sa mi stane, ze vajgel vyhodim s okna ... A takisto ked si niekedy zapalim v aute, tak ho vihodim aj klepem s okna auta Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 A len dodam, ze na MHD cke ten problem nevidim, aspom tu v SR je zakas na zastavke MHD a 5 metrov od nej fajcit Tak uz som nepostrehol fajciara na MHD cke celkom dlho ... I ked je pravda ze na MHD som isiel za posledny rok asi 1 krat Citovat
urdemala Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 když jsem bydlel v paneláku, tak tam taky bydlela jedna nepřizpůsobivá, která celej den jenom házela vajgly z balkónu - jenže všichni se jí báli, protože společně se synem obden plivali ostatním na dveře, házeli odpadky a sváděli to na ostatní atd. s tou schránkou mě to mohlo taky napadnout :-) možná by stačila cedulka \"Děkujeme rodinám ...ových a ...ových za krásnou hromádku nedopalků před domem\" :-) Citovat
Guest MMMMM Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Tak bych zkusil napsat toto: Prosíme nájemníky aby z oken a balkónu laskavě neházely vajgly. Bude-li někdo přistižen že vajgly vyhazuje z balkónu nebo oken, objeví se zde příště tento nápis. Děkujeme rodinám ...ovým a ...ovým za krásnou hromádku nedopalků před domem\" [upravil dne 9.4.10 MMMMM] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.