Radomirek Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Jsem majitelem 807 teprve od Vánoc, ale už jsem se několikrát setkal s faktem, že mne při jízdě pozdravil protijedoucí řidič 807. Jaký s tím máte zkušenosti? Můj otec byl v době hluboce totalitní majitelem Fodu Cortina a tam bylo zdravení majitelů takřka rituál. Citovat
Guest servisman Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Kdysy jsem taky zdravil,a pak jsme přestal z jednoho důvodu,pár lidí ani nevědělo proč a jednou mi z vedlejší vjel dědula do cesty a myslel že na něj blikám at jede. Vem že v dnešní době je daleko více aut než za doby kdy jezdil třeba tvůj otec to bylo aut polovic. Citovat
Laďa Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 V době hluboké totality bylo Fordu Cortina velice málo, takže to byla taková sláva potkat se dvě takové auta na cestě Citovat
macik.83 Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Tohle plati i i opelu calibra. Ach to byly casy Citovat
ozzy56 Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 :)musím se přidat--jako děcko jsme jezdili k rodině na jižní moravu, první auto jsme potkali po 40 km v starém jičíně a byl to zpravidla mlíkař...--kde ty časy jsou...,měli jsme fiaty,bylo nemyslitelné projet bez zablikání Citovat
Medvěd Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Pokud na mě někdo zabliká - 1) kontroluju zda svítím (u mého mám automatické rozsvěcení světel, které se taky může rozbít - u cizího se mi může lehce stát, že rozsvítit zapomenu 2) podvědomě pouštím plyn a kontroluju, za kterým bukem číhají Ti, kteří nás chrání A teprve po absolvování těchto kroků mi docvakne, že proti mě jel možná piškot a řidič mě mohl zdravit - to už jsem ale hodně daleko za místem kontaktu. Chápu, že někdy v minulosti bylo zdravení příjemným zpestřením pohybu po silnicích (hlavně když dotyčný byl vlastníkem netuctového vozu západní provenience), dnes jde ale podle mého mínění ve vztahu k hustotě provozu spíš o nebezpečný prvek - kdybychom jezdili ve Ferrari nebo třeba Velorexech, pak bych zdravení i chápal, ale u zcela běžných aut typu Piškot fakt nikoli. Citovat
bibo807 Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 jj opravdu nebezpečne..max zdravim kolega nebo zname v obci nebo v městě...a jako motorkař zdravim jen motorkaře ale jen silnějších kubatur ne fichtly, kozidechy nebo babeta a pod.jen motorkaři se zdravi kdykoli kolem sebe projedou:rokerale potěši to když vas pozdravi někdo z litru a vy jedete na crosině. Citovat
Medvěd Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Trošku omluvička - nevšiml jsem si zařazení tématu do sekce 807 (holt to se občas nám, co sledujou fórum přes \"příspěvky za posledních 24 hodin\" stává). 807a, C8, Ullysee II a Phedra nejsou extra rozšířené a jsou i celkem viditelné, tam bych i to zdravení možná chápal - mé vyjádření vychází z pocitu majitele 406ky, kterých jezdí opravdu hodně a tam můj komentář psaný ve 12:50 sedí. [upravil dne 5/4/2010 Medvěd] Citovat
plaz Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Původně zaslal: Medvěd Trošku omluvička - nevšiml jsem si zařazení tématu do sekce 807 (holt to se občas nám, co sledujou fórum přes \"příspěvky za posledních 24 hodin\" stává). 807a, C8, Ullysee II a Phedra nejsou extra rozšířené a jsou i celkem viditelné, tam bych i to zdravení možná chápal - mé vyjádření vychází z pocitu majitele 406ky, kterých jezdí opravdu hodně a tam můj komentář psaný ve 12:50 sedí. [upravil dne 5/4/2010 Medvěd] medvede tebe nejde v aute prehlednou ze jsi to ty tak te zdravime i bez jizdy peugotu zdar zdar zdar Citovat
Tango C8 Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Když jsem měl Espace, tak jsme se zdravili. Ale teď, no moc C8 nestřetávám a když jo, tak tam je ženská. Koukám pořád jestli někdo nemává Citovat
Berkoff Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Vsimli jste si nekdy treba v autobusu neo trolejbusu jak se zdravi ridici? Jen zvednutim ruky. Jelikoz sem sam nekolik let jezdil liazem s vlekem a pak navesem, zdravil sem taky, ale podle auta, kdyz proti me jel tenkrat treba Renault nebo Scania, bylo temer jiste ze je to zahranicni umelec takze zvednuti ruky pro liaz samozrejmosti. Ted zdravim taky jen pokynutim ruky, blikani a jine projevy \"vozem\" nikoli, jak psal medved, jedine bych zezadu poznal clena P-C, po predjeti levy pravy levy pravy blinkr. A jelikoz jsme parkrat potkal pezoty co meli i samolepky pc, a jeli npr predemnou, snazim se na sebe upozornit jinak, napr plechovou znackou z NY na zadnim okne /muj avatar/ , vedle ni samolepka P-C. Pokud nekdo z vas za mnou nekdy pojede, klidne me predjedte a nekde u benziny dame rec Takze jsem se posledni dobou omezil oravdu jen na zname, a opravdu jen mavnutim ruky Kdyz uz jsme u toho, kdo ma zajem obcas u benziny dat cigarko, a pokecat u kafe, hodte si nekam dozadu viditelne znak P-C nebo jine poznavaci znameni. [upravil dne 12/4/10 Berkoff] Vlevo Berkoff vpravo Kejticka, musim ji kocce sehnat samolepku P-C [upravil dne 12/4/10 Berkoff] Citovat
Haryk Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 mám vzadu todle, [upravil dne 30/9/10 od Haryk] [upravil dne 30/9/10 od Haryk] Citovat
Kadliky Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 Ahoj všem jestli mohu poprosit poraďte mi s výběrem samolepky Logo Klubu. Nevím jakou vybrat aby byla na stříbrné barvě dost viditelná a aby nebyla třeba moc malá. K tomu zdravení - někdy bliknu také, ale jak tu bylo napsáno ne každý ví proč asi a možná ani neví o existenci Klubu. Téměř vždy ale mrknu, zda neuvidím v zrcátku logo. Pokud by někdo od Kladna uvažoval o objednávce samolepky, můžem to nějak domluvit a podělit se o poštovné. [upravil dne 30/9/10 od Kadliky] Citovat
Kadliky Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Ahoj všem jestli mohu poprosit poraďte mi s výběrem samolepky Logo Klubu. Nevím jakou vybrat aby byla na stříbrné barvě dost viditelná a aby nebyla třeba moc malá. K tomu zdravení - někdy bliknu také, ale jak tu bylo napsáno ne každý ví proč asi a možná ani neví o existenci Klubu. Téměř vždy ale mrknu, zda neuvidím v zrcátku logo. Pokud by někdo od Kladna uvažoval o objednávce samolepky, můžem to nějak domluvit a podělit se o poštovné. Pokud máte někdo nafoceno velice uvítám pro motivaci dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.