Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jsem majitelem 807 teprve od Vánoc, ale už jsem se několikrát setkal s faktem, že mne při jízdě pozdravil protijedoucí řidič 807. Jaký s tím máte zkušenosti? Můj otec byl v době hluboce totalitní majitelem Fodu Cortina a tam bylo zdravení majitelů takřka rituál.

Guest servisman
Odesláno

Kdysy jsem taky zdravil,a pak jsme přestal z jednoho důvodu,pár lidí ani nevědělo proč a jednou mi z vedlejší vjel dědula do cesty a myslel že na něj blikám at jede.

Vem že v dnešní době je daleko více aut než za doby kdy jezdil třeba tvůj otec to bylo aut polovic.

Odesláno

:)musím se přidat--jako děcko jsme jezdili k rodině na jižní moravu, první auto jsme potkali po 40 km v starém jičíně a byl to zpravidla mlíkař...:D--kde ty časy jsou...,měli jsme fiaty,bylo nemyslitelné projet bez zablikání

Odesláno

Pokud na mě někdo zabliká -

1) kontroluju zda svítím (u mého mám automatické rozsvěcení světel, které se taky může rozbít - u cizího se mi může lehce stát, že rozsvítit zapomenu

2) podvědomě pouštím plyn a kontroluju, za kterým bukem číhají Ti, kteří nás chrání

A teprve po absolvování těchto kroků mi docvakne, že proti mě jel možná piškot a řidič mě mohl zdravit - to už jsem ale hodně daleko za místem kontaktu.

Chápu, že někdy v minulosti bylo zdravení příjemným zpestřením pohybu po silnicích (hlavně když dotyčný byl vlastníkem netuctového vozu západní provenience), dnes jde ale podle mého mínění ve vztahu k hustotě provozu spíš o nebezpečný prvek - kdybychom jezdili ve Ferrari nebo třeba Velorexech, pak bych zdravení i chápal, ale u zcela běžných aut typu Piškot fakt nikoli.

Odesláno

jj opravdu nebezpečne..max zdravim kolega nebo zname v obci nebo v městě...a jako motorkař zdravim jen motorkaře ale jen silnějších kubatur ne fichtly, kozidechy nebo babeta a pod.jen motorkaři se zdravi kdykoli kolem sebe projedou:rokerale potěši to když vas pozdravi někdo z litru a vy jedete na crosině.

Odesláno

Trošku omluvička - nevšiml jsem si zařazení tématu do sekce 807 (holt to se občas nám, co sledujou fórum přes \"příspěvky za posledních 24 hodin\" stává).

807a, C8, Ullysee II a Phedra nejsou extra rozšířené a jsou i celkem viditelné, tam bych i to zdravení možná chápal - mé vyjádření vychází z pocitu majitele 406ky, kterých jezdí opravdu hodně a tam můj komentář psaný ve 12:50 sedí.

[upravil dne 5/4/2010 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Trošku omluvička - nevšiml jsem si zařazení tématu do sekce 807 (holt to se občas nám, co sledujou fórum přes \"příspěvky za posledních 24 hodin\" stává).

807a, C8, Ullysee II a Phedra nejsou extra rozšířené a jsou i celkem viditelné, tam bych i to zdravení možná chápal - mé vyjádření vychází z pocitu majitele 406ky, kterých jezdí opravdu hodně a tam můj komentář psaný ve 12:50 sedí.

[upravil dne 5/4/2010 Medvěd]

medvede tebe nejde v aute prehlednou ze jsi to ty tak te zdravime i bez jizdy peugotu zdar zdar zdar
Odesláno

Vsimli jste si nekdy treba v autobusu neo trolejbusu jak se zdravi ridici? Jen zvednutim ruky. Jelikoz sem sam nekolik let jezdil liazem s vlekem a pak navesem, zdravil sem taky, ale podle auta, kdyz proti me jel tenkrat treba Renault nebo Scania, bylo temer jiste ze je to zahranicni umelec :) takze zvednuti ruky pro liaz samozrejmosti.

Ted zdravim taky jen pokynutim ruky, blikani a jine projevy \"vozem\" nikoli, jak psal medved, jedine bych zezadu poznal clena P-C, po predjeti levy pravy levy pravy blinkr. A jelikoz jsme parkrat potkal pezoty co meli i samolepky pc, a jeli npr predemnou, snazim se na sebe upozornit jinak, napr plechovou znackou z NY na zadnim okne /muj avatar/ , vedle ni samolepka P-C. Pokud nekdo z vas za mnou nekdy pojede, klidne me predjedte a nekde u benziny dame rec :)

Takze jsem se posledni dobou omezil oravdu jen na zname, a opravdu jen mavnutim ruky :)

Kdyz uz jsme u toho, kdo ma zajem obcas u benziny dat cigarko, a pokecat u kafe, hodte si nekam dozadu viditelne znak P-C :) nebo jine poznavaci znameni. :)

[upravil dne 12/4/10 Berkoff]

Vlevo Berkoff vpravo Kejticka, musim ji kocce sehnat samolepku P-C :)

[upravil dne 12/4/10 Berkoff]

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Ahoj všem jestli mohu poprosit poraďte mi s výběrem samolepky Logo Klubu. Nevím jakou vybrat aby byla na stříbrné barvě dost viditelná a aby nebyla třeba moc malá. K tomu zdravení - někdy bliknu také, ale jak tu bylo napsáno ne každý ví proč asi a možná ani neví o existenci Klubu. Téměř vždy ale mrknu, zda neuvidím v zrcátku logo. Pokud by někdo od Kladna uvažoval o objednávce samolepky, můžem to nějak domluvit a podělit se o poštovné.:super

[upravil dne 30/9/10 od Kadliky]

Odesláno
Ahoj všem jestli mohu poprosit poraďte mi s výběrem samolepky Logo Klubu. Nevím jakou vybrat aby byla na stříbrné barvě dost viditelná a aby nebyla třeba moc malá. K tomu zdravení - někdy bliknu také, ale jak tu bylo napsáno ne každý ví proč asi a možná ani neví o existenci Klubu. Téměř vždy ale mrknu, zda neuvidím v zrcátku logo. Pokud by někdo od Kladna uvažoval o objednávce samolepky, můžem to nějak domluvit a podělit se o poštovné.:super

Pokud máte někdo nafoceno velice uvítám pro motivaci dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...