Radek Hurvajz Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 dandan: člověče čteš vubec připěvky na který odpovídáš?? Citovat
Kurt Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Původně zaslal: Radek Hurvajz dandan: člověče čteš vubec připěvky na který odpovídáš?? To nic, znám takový, kteří to takhle mají i ve verbální komunikaci - někdo něco řekne, oni mlčí, třeba několik minut, a pak plácnou něco k tomu prvnímu - v době, kdy už je diskuze úplně jinde. Obvykle s nima bývá spíš sranda (když se teda dostatečně dlouho počká). dandan: Není to Alkehol. Citovat
Šalda Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Podle přílohy co sem dal ONI je to jak Mareš tak i Beck Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 To vypadá jako by to Mareš ukradl:D, přeci jen v době kdy to Beck vydal neměl Mareš o ty skladbě ani páru bo mu bylo 7let Citovat
AnotherOne Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Očividne Mareša inšpiroval názov pesničky. Citovat
dandan Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 ...a neměl v tom prsty přeci jen ten alkohol:myslim:D:D:D Citovat
Kurt Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 dandan: píšu to nerad, ale přichází čas tezi \"Alkehol\" opustit. a propos: teď jsem se teprve dočetl tohle: \"porad si myslim ze nirvana,ale najit to nemuzu\". Tím jsi mě, oni, dost zklamal. Citovat
Šalda Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Já nemůžu za to že tehdy Mareš ještě čůral do plenek:D Holt je taková doba že se kopíruje úplně všechno:nevim Citovat
oni Odesláno 4. duben 2010 Autor Odesláno 4. duben 2010 proc jsem te zklamal kurte s nirvanou? JInak o maresovi se ani vyjadrovat nebudu, protoze bych se musel rozcilit, nesnasim ho, to je idiot co dlouho v tv videt nebyl... Citovat
Šalda Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Tak to já zase Mareše mám rád, tak mě klidně ukamenujte;) Ale o něm tohle téma není Citovat
Kurt Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 oni: tím, že jsi takovejhle popík řadil mezi grunge. Ale netrap se tím, já ti to někdy vrátím. Citovat
Pinďa Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Původně zaslal: Šalda Tak to já zase Mareše mám rád, tak mě klidně ukamenujte;) Ale o něm tohle téma není Ach jo, to zase bude kamení na dálnici okolo Brna. Citovat
oni Odesláno 4. duben 2010 Autor Odesláno 4. duben 2010 ne tak ja jsem vubec nevedel o co jde a zase urcite mi das za pravdu ze hlas toho becka obac cobeina pripomina.... jinak je jasny,ze se to srovnavat nemuze.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.