Fr3sh Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 podivej se poradne...oparvdu neuhnula sama...bouchnul do ni z boku... Citovat
jamad Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Ještě že to ta paní přežila. Že se vždycky ta afektovanost a držená agresivita projeví za volantem. Tenhle člověk by už nikdy neměl řídit. A jak psala Celitc Girl, stejně si člověk na dálnici pomůže tak o deset, patnáct minut a musí jet jak hulvát a do levého pruhu ani jednou nepřejet. Ale bohužel vždycky budou tací, kteří se chtějí vydovádit a vyvztekat a budou to dělat na silnicích. Na mě už se bohužel jeden nervóza taky vydováděl, když musel předjíždět v křižovatce. Citovat
punkac Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Ten pán je adept na exemplární potrestání, které v této republice chybí ve všech aspektech života... Citovat
subin Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Spíš mi hlava nebere to,že dle TV nova identitu znají a nechají ho na svobodě s možností stejný kousek opakovat kdykoliv a kdekoliv .Pokus o dvojnásobnou vraždu,bych řekl,jsem zvědav s jakým trestem u nás v Kocourkově vyvázne Citovat
Radek 306 Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 jim řekne, že se poplet a že to tak nemyslel a voni ho pustí Citovat
Free-style Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 dneska jsem se o tom bavil s kamosem co je puvodem z anglie a tam to maj udajne na dennim poradku ( ne teda az do takoveho konce,ale i par takovych pripadu se tam najde ) takze pry na to maji i specialni pripojisteni... asi se chceme za kazdou cenu vyrovnat svetu Citovat
zpozdilek Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 nevím 12 let je docela malo se mi zda, a navíc nikdy nedostat řidičak, a ruce a nohy bych mu zpřeražel ... jezdím často po dalnicich s nakladakem, a nejhorší jsou k tomu ještě motorkaři, a tihle blbci, nechci nakřknout všechny motorkaři,jelikoš nejsou všichni stejni, ale když se najde blbec za volantem vždy je nějaky neštěsti. za trest bych ho vyhodil z prace a žadny odstupny, jak by se mu to libilo jemu kdyby to udelal nekdo jemu... Citovat
mr.SM Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 No souhlasim tady s vetsinou nazoru - ZABIT. Ale nedelejte si nadeje ze dostane 12 let. Z pracovni praxe si troufnu odhadnout, ze s dobrym advokatem se bude vymlouvat na mikrospanek, nebo mrtvy uhel, apod. Tudiz z 12 let, to stahnou na 5let. A jelikoz se nikomu nic \"nestalo\" a nebyl nikdy trestan, tak dostane tak 3 roky. Pokud nebude blbej a na lagru bude sekat dobrotu, pujde na pulku a po roce a pul je doma. Pak uz je jen na soudu zda mu da dozivotni zakaz rizeni, ci nikoliv. Ceske soudy, a cely system je na ho*no, to jiste vime vsichni. Citovat
peugeot09 Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Superb a idiot. Jak je vidět z videa, tyhle dva pojmy k sobě perfektní pasují. Debilů ve Škodovkách jsem potkal už tolik, že bych to nespočítal. Ve 40ti by snad už člověk měl mít trochu rozumu a ne tohle... Citovat
straki007 Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Tak kluci vsadim se o cokoliv ze dostane maximalne podminku... Myslim ze ani ridicak mu nezastavi. A jeste bude chudacek ze to auto to udelalo samo. UVIDITE.Ja jsem zvedavy na konec kauzy. Citovat
Haryk Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 dostal pět let http://www.novinky.cz/krimi/217406-pirat-z-d1-lacina-dostal-pet-let.html :bacha:bacha [upravil dne 22/11/10 14:01 Radek Hurvajz] Citovat
GRiMx Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 Je to čů*ák a měl by dostat přes držku!!! Málem zabije 2 lidi hovado... a ještě ani není schopnej přijmout trest !!! cituji text článku: \"„V tom, co je mi kladeno za vinu, že šlo o úmysl, jsem absolutně nevinný a za tím si stojím,“ dodal Lacina. V průběhu třídenního líčení se snažil přesvědčit soudní senát, že svým náhlým manévrem se snažil pouze uvolnit levý jízdní pruh za ním jedoucím vozidlům.\" Tohle jasně dokazuje, že nejen že má v hlavě nasráno, ale naprosto nemá ani žádné svědomí natož koule jako správnej chlap. Někde jsem dokonce četl, že řekl, že se s autem nesrazil, ale řidička se lekla a vyjela sama!!! My všichni jsme asi dementní a blbě vidíme co na tom videu je !!! dement Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2010112401 Citovat
wooody Odesláno 28. listopad 2010 Odesláno 28. listopad 2010 http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2010112202 a myslím že má ten pán pravdu...... většina lidí je živa z toho co jim řekne tv.... Citovat
Laďa Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 To si jako myslíte že i pro policii a soud byl ten záznam upraven? To si snad ani nemůžete myslet že se ho tak zastáváte. Citovat
Guest StibTo Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 Hlavne je fraska s cim z toho vybrusli frajer .... pokus o dvojitou vrazdu mel dostat aspon 15 kokot a ve vezeni by jeho p*del zazila stredovek Citovat
Guest StibTo Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 A k tem clankum na D-fens nemohu nic slusneho dodat - pripomina mi to \"odborniky na vsechno\" z diskuzi u videi na navratdoreality.cz ci pripadne pod clanky na novinky.cz ... Citovat
.mycTD Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 Vezměme na vědomí, že se nevyjadřuji na téma viny, úmyslu nebo osoby páně Laciny, zaobírám se jen a pouze záznamem, který byl ukázán veřejnosti. Tento záznam, patrně upravený a doplněný o (manipulativní) rekonstrukci, u soudu s největší pravděpodobností vůbec nefiguroval. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.