Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ještě že to ta paní přežila. Že se vždycky ta afektovanost a držená agresivita projeví za volantem. Tenhle člověk by už nikdy neměl řídit. A jak psala Celitc Girl, stejně si člověk na dálnici pomůže tak o deset, patnáct minut a musí jet jak hulvát a do levého pruhu ani jednou nepřejet. Ale bohužel vždycky budou tací, kteří se chtějí vydovádit a vyvztekat a budou to dělat na silnicích. Na mě už se bohužel jeden nervóza taky vydováděl, když musel předjíždět v křižovatce.

Odesláno

Spíš mi hlava nebere to,že dle TV nova identitu znají a nechají ho na svobodě s možností stejný kousek opakovat kdykoliv a kdekoliv :blicismajlik .Pokus o dvojnásobnou vraždu,bych řekl,jsem zvědav s jakým trestem u nás v Kocourkově vyvázne :bojim

Odesláno

dneska jsem se o tom bavil s kamosem co je puvodem z anglie a tam to maj udajne na dennim poradku ( ne teda az do takoveho konce,ale i par takovych pripadu se tam najde ) takze pry na to maji i specialni pripojisteni... asi se chceme za kazdou cenu vyrovnat svetu

Odesláno

nevím 12 let je docela malo se mi zda, a navíc nikdy nedostat řidičak, a ruce a nohy bych mu zpřeražel ... jezdím často po dalnicich s nakladakem, a nejhorší jsou k tomu ještě motorkaři, a tihle blbci, nechci nakřknout všechny motorkaři,jelikoš nejsou všichni stejni, ale když se najde blbec za volantem vždy je nějaky neštěsti. za trest bych ho vyhodil z prace a žadny odstupny, jak by se mu to libilo jemu kdyby to udelal nekdo jemu...

Odesláno

No souhlasim tady s vetsinou nazoru - ZABIT. Ale nedelejte si nadeje ze dostane 12 let. Z pracovni praxe si troufnu odhadnout, ze s dobrym advokatem se bude vymlouvat na mikrospanek, nebo mrtvy uhel, apod. Tudiz z 12 let, to stahnou na 5let. A jelikoz se nikomu nic \"nestalo\" a nebyl nikdy trestan, tak dostane tak 3 roky. Pokud nebude blbej a na lagru bude sekat dobrotu, pujde na pulku a po roce a pul je doma. Pak uz je jen na soudu zda mu da dozivotni zakaz rizeni, ci nikoliv.

Ceske soudy, a cely system je na ho*no, to jiste vime vsichni.

Odesláno

Superb a idiot. Jak je vidět z videa, tyhle dva pojmy k sobě perfektní pasují. Debilů ve Škodovkách jsem potkal už tolik, že bych to nespočítal. :bacha

Ve 40ti by snad už člověk měl mít trochu rozumu a ne tohle... :bojim

Odesláno

Tak kluci vsadim se o cokoliv ze dostane maximalne podminku...

Myslim ze ani ridicak mu nezastavi.

A jeste bude chudacek ze to auto to udelalo samo.

UVIDITE.Ja jsem zvedavy na konec kauzy.

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Je to čů*ák a měl by dostat přes držku!!! Málem zabije 2 lidi hovado... a ještě ani není schopnej přijmout trest !!!

cituji text článku:

\"„V tom, co je mi kladeno za vinu, že šlo o úmysl, jsem absolutně nevinný a za tím si stojím,“ dodal Lacina. V průběhu třídenního líčení se snažil přesvědčit soudní senát, že svým náhlým manévrem se snažil pouze uvolnit levý jízdní pruh za ním jedoucím vozidlům.\"

Tohle jasně dokazuje, že nejen že má v hlavě nasráno, ale naprosto nemá ani žádné svědomí natož koule jako správnej chlap. Někde jsem dokonce četl, že řekl, že se s autem nesrazil, ale řidička se lekla a vyjela sama!!! My všichni jsme asi dementní a blbě vidíme co na tom videu je !!! :grr dement :bacha

Odesláno

Hlavne je fraska s cim z toho vybrusli frajer .... pokus o dvojitou vrazdu mel dostat aspon 15 kokot a ve vezeni by jeho p*del zazila stredovek

Odesláno

A k tem clankum na D-fens nemohu nic slusneho dodat - pripomina mi to \"odborniky na vsechno\" z diskuzi u videi na navratdoreality.cz ci pripadne pod clanky na novinky.cz ...

Odesláno
Vezměme na vědomí, že se nevyjadřuji na téma viny, úmyslu nebo osoby páně Laciny, zaobírám se jen a pouze záznamem, který byl ukázán veřejnosti. Tento záznam, patrně upravený a doplněný o (manipulativní) rekonstrukci, u soudu s největší pravděpodobností vůbec nefiguroval.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...