Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

prosím pěkně, nebyl by odkaz na nějaký článek popisující mechanismus účinku Eolys a Adblue?

A jesště se mi nedaří ze serviceboxu vymámit kterou že verzi Eolysu tam mám nalít vin: VF33HRHRH83937150

• O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj kluci, čtu toto vaše téma a nedá mi to se nezeptat. Kupuji P 4007 2.2HDI r.v.2008 a při prohlídce auto jsem nikde nenašel kama se dolívá močovina. Můžete mi někdo poradit prosím? A ještě bych se chtěl zeptat jestli někdo nemá k tomuto autu uživatelskou příručku ke stažení, VIN tohoto vozu je VF3VV4HNH8U907690. 

Upraveno uživatelem pitbull74
Odesláno

Ahoj, 2.2 HDI r. 2008 není Euro 6, takže žádná močovina se nedolévá. Pouze aditivum pro FAP a nádržka je u palivové nádrže. Mění se celý měch s kapalinou a je k tomu ještě potřeba diagnostika pro vynulování hladiny aditiva.

Odesláno

Obsah nádržky by měl vydržet cca 150 000 - 180 000 km. Záleží na jízdních podmínkách. Podle toho co psal Honza, tak tam máš měch. Takže to jde výměnným způsobem, ale musíš potom na diagnostiku, což by u Tebe neměl být problém, protože v Krnově je člen Přema, který ji má.

• O 1 rok později...
Odesláno

Můžu taky poprosit o informaci jaké aditivum pro filtr pevných částic mám já a zda mám vak nebo ne? VIN auta je VF30A9HD8CS255958 . Já to v serviceboxu nemůžu najít. Předem děkuji Laďa.

Odesláno

Jen tak pro zajímavost, minulý týden jsem doplňoval Eloys do své 807. 
Servisní hlášku o nízké hladině aditiv lze bez nejmenších problémů resetovat i diagnostikou AutoCont či Delphi.
A je to dokonce uživatelsky daleko jednodušší, než Diagboxem.

• O 4 roky později...
Odesláno (upraveno)

Mohl bych poprosit o zjištění druhu Aditiv pro mého Peugeota 607 2.7 hdi (vin.VF39UUHZJ92222811)? Předem moc díky za odpověď

Upraveno uživatelem Thoman

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...