Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Windows XP 7, Účto 2010 za super cenu

Recommended Posts

Odesláno

Nechci dělat nějakou reklamu ale pokud by to administátoři tak cítili, tak ať tento topis smažou.

Mám možnost sehnat Microsoft Windows 7 Home Premium CZ (přenosná krabicová verze) za bezkonkurenční cenu. Cena by byla 2399Kč včetně dopravy. Zaslání na dobírku.

- Krabicová česká verze Microsoft Windows 7 Home Premium vup.

- Balení obsahuje: 2X DVD 32bitové i 64-bitové (k instalaci systému) , certifikát pravosti (CoA) k aktivaci určený k nalepení na pc.

Kdo by chtěl ať mi napíše SZ.

[upravil dne 29/3/10 Radek Hurvajz]

[upravil dne 10.4.10 MMMMM]

Odesláno

Keďze je to krabicová nie OEM verzia, môžeš si ju dať na akýkoľvek pc s tým, že z predošlého to zmažeš.

Ešte k tomu nadpisu je to XP alebo 7?

[upravil dne 29.3.2010 AnotherOne]

Odesláno

ano přesně tak, nainstalovat i odinstalovat na jakékoliv PC

[upravil dne 29.3.10 MMMMM]

Odesláno

Nám tuhle verzi nabízí v práci za 1800 s DPH + pošta. Ale nevím co to vše obsahuje :myslim Kolega si to objednal, tak uvidíme:aut

Odesláno

Nee.. kupuji krabicovou... chcete to nekdo vyfotit? mam j itu na stole... jsou to presne:

http://interlink.tsbohemia.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=91036

zobrazi se vam tam jina cena... ale jestli cete klidne vam je koupim... je to pack 332+64bit s moznsoti upgradu z win vista... coz funguje dobre.. odskouseno... a ted se jdu vrhnou na to podelany vaio co tu mam 2ks... :nevim

[upravil dne 29/3/10 Chepp]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Opět mám možnost pro ty kdo by chtěli program účto 2010 za 3299Kč, na internetu levnější nenajdete.

http://www.ucto2000.cz

S plnou podporou od výrobce, krabicová verze atd. Kdo má zájem tak na Soukr.zprávu.

Popř. XP profi za 1499Kč

Odesláno

AnotherOne: promin musim te opravit... muzes to nainstalovat na co ches... bez jakehokoliv predchozi licence. Je tam moznost upgrade ktera funguje pouze na Windows Vista ktera umoznuje prenos vsech aktualnich apliakci a souboru bez formatovani systemoveho disky. U XP to nabydne format. A ani u jednoho systemu se nepta na predchozi licenci...

Delam toho fakt hodne.... tak musim vedet ne...

MMMMM: doufam ze sem nespletl pocet tech mmm.... ale prosimte sehanl by si za nejaky lepsi peniz Pohodu? diky.

Odesláno

O jakou Pohodu máš zájem? Mini, Lite, Standard, za jaké peníze je můžeš mít? Mohu sehnat více účetních programů přímo od výrobců.

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

AnotherOne: promin musim te opravit... muzes to nainstalovat na co ches... bez jakehokoliv predchozi licence. Je tam moznost upgrade ktera funguje pouze na Windows Vista ktera umoznuje prenos vsech aktualnich apliakci a souboru bez formatovani systemoveho disky. U XP to nabydne format. A ani u jednoho systemu se nepta na predchozi licenci...

Delam toho fakt hodne.... tak musim vedet ne...

Ten link ktorý si vložil je na produkt s licenciou VUP (Version Upgrade) a AnotherOne má pravdu. Že sa technicky dá nainštalovať na čistý disk ešte neznamená že je to plná licencia a ak tento produkt bežne inštaluješ na PC ako jedinú licenciu tak \"fakt hodne\" porušuješ licenčné práva.

[upravil dne 10/4/10 pastorek]

Odesláno

aha.. .az ted sem si toho vsimnul.... tak to moje chyba.... mate recht s tim upgradem... ale porad to nevyzaduje zadne overeni licence, neboli nebylo potreba to nejak moc resit... priznam se ze se mne to ani na tohle nezeptalo... chyba ma.... :aut

ano jedna se o vup coz je liccencovany prechod... jaksi sem to nevnimal protoze pokazde ten pc mnel nejakou licenci... tak sem to az tak nevnimal... jsem prepracovanej,,, :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...