Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 přestala brzdit - hadice včudu - opraveno

Recommended Posts

Odesláno

Dnes se mi cestou do práce stala nepříjemná věc. V polovině jízdy mi při brždění propadl pedál až na podlahu a málem jsem nedobrzdil. Naštěstí to bylo v kopečku, takže to ručka vzala. Objevilo se to z ničeho nic. Předtím ani náznak problému. Brzdy mi v loni na jaře dělali v servisu. Měnili prasata, čistili atd. Do práce mi zbýval asi 1km, tak jsem to dojel. Ze začátku to trochu brzdí, ale na úplnou 0 to zastaví jen s pomocí ručky :( Hned jak jsem dorazil, tak jsem šel zkontrolvat brzdovku a je jí tam dost (pořád stejně lehce pod max), takže nikde nic asi neteče. Pedál vydává takový pískavě syčící zvuky. Je možný, že by to bylo pumpou? Beru to tak, že něco podobného se mi stalo i tenkrát na 120. Koupil jsem repas sadu vyměnil a jelo se dál. Koukal jsem, že i nějaká taková se dá koupit i na 406, ale nevím jestli je to ono a hlavně, jestli je to tím :myslim

[upravil dne 29.3.10 MJSytic]

[upravil dne 30.3.10 MJSytic]

Odesláno

ze by zacal propoustet brzdovej valec :myslim no repase by to vyresila

Me se utrhla zadni pakna a taky se propadl pedal, ale zase pak nefungovala rucka, takze to nebude tvuj pripad.

[upravil dne 29/3/10 Ferry]

Odesláno

Sadu mají v Kellyně, to by problém být nebyl. Spíš bude problém sehnat někoho, kdo bude vědět, jak na to :nevim

Odesláno

a nebo to taky bude spis sada 463399 pod cislem 5 za 4600, zajed k Davidovi a dej tam jinej valec, vyjde to nejlevneji :) kdyztak ja mam taky doma z 1.8 16V s ABS

[upravil dne 29/3/10 Ferry]

Odesláno

Tak odpo s tím musím dojet do servisu a mrkneme na to, co s tím je. Doufám, že to bude jen ta pumpa a bude stačit udělat ten repas :nevim

Odesláno

podle popisu je to hl. válec:myslim, doporučuju vyměnit jako celek, nemám dobré zkušenosti s výměnou gumiček, ale hl. válec je poměrně drahý...,zas na druhé straně brzdy jsou brzdy :(

Odesláno

JJ, když jsem mluvil s mekánikem, tak mi něco takovýho naznačoval. Brzdy jsou brzdy. Na druhou stranu, pokud to bude tím, tak se domluvím s klukama a vzal bych to ojetý. Zase do toho nechci zahučet, když je to taková stará pixla:myslim

Odesláno

Tak všechno je jinak. šel jsem se na to mrknout, protože ráno pršelo, tak nebylo nic vidět. Teď už to bylo zřetelný. Kolo zasviněný a díra jak dopr... Nejvíc mě štve, že jsem si toho min týden nevšimnul, když jsem přezouval :( Je možný, že by se to prodželo o pneušku? Je to totiž takový chlupatý, jako prodřený a ne prasklý :myslim

Odesláno

no mě se hned nezdálo že by z ničeho nic tak prošláp pedál,ale když si říkal kapalina neubejvá tak to ukazovalo na ten válec no..prodřený si myslím že to není.od toho tam je ten velkej gumovej zmr..jen bylo hold spuchřelá.

Odesláno

No cenově asi jo (ikdyž litr za hadici, je docela pálka), ale stejně teď řeším, jak to dostat do servisu. Prej buď odtahovka, nebo to zasvorkovat (svorku nemám) , aby to neteklo a opatrně dojet ... :(

Odesláno

Tak bude odtahovka :(

Jo, litr! Zadní jsou samo levnější, ale ty přední stojí cca 900,- a servis mi to za nákupku určitě nedá :aut Výměna všech hadiček pak určitě proběhne, ale to nechám už na svýho mekánika - vyjde to podstatně levnějc. Teď jde o to to zprovoznit...

[upravil dne 29.3.10 MJSytic]

Odesláno

cece, ze sis neobjednal u me za 1400 ty pancerovy hadice z anglie, mohl jsi vymenit vsechny ctyri najednou, jinak tahle hadice se mi vali tady v Praze doma, kdybys ji chtel jako nouzovku, tak ti ji klidne necham, doma na vysocine mam jeste dalsi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...