Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi,

přemýšlím o prodeji svého miláčka, ale nemám vůbec představu za kolik by se dal prodat. Pokud jste někdo v obraze, tak prosím o radu. Jedná se o P 307SW / 100kW-HDI. Auto je téměř v max. výbavě a velmi zachovalé.(barevná orig. navigace, kůže...). Dovezl jsem ho před třemi roky z Německa i se serviskou, třemi klíčky, kodovou kartou a najeto měl 55000km. Současný stav je 105 000km. Má nové přední kotouče a celou spojkovou sadu+nový setrvák.(spojka začínala klouzat tak jsem nechal na radu servisu vyměnit vše i setrvák a gufera motoru i převodovky. Auto nebylo nikdy bourané. Měněné bylo jen čelní sklo, kvůli prasklině od kamínku. Rok výroby je 2004. Motor je ve výborném stavu a dostával pravidelně Castrol turbodiesel 5w/30. Max. rychlost 210km/h. Zimní pneu + origo alu 16 a letní brigestone + alu OZ 17. Díky za radu;)

[upravil dne 28.3.2010 Leos]

Odesláno

Dnes jsou ceny aut už asi opravdu nízké. Chtěl jsem si jen udělat představu. Byl jsem s autem v AAA Auto a nabídli mi 150 000,- kč na ruku. Vím ale že v bazarech se snaží vydělat a tak jsem chtěl slyšet i nezávislé hodnocení. Hodně velký dojem na ně udělala jasně doložená minulost auta podložená výpisem ze servisní databáze Peugeotu a servisní knížky kde vše souhlasí. Dokonce mám i doklad o nákupu nového auta od původního majitele kde je cena nového vozu 37 600 eur.

Odesláno

myslím že by se dala prodat za víc než 150 000.- ale ne v téhle době:nevim

Takže jestli ji chceš prodávat někdy teď tak nepočítej víc jak těch 150000.-, holt doba je zlá:nevim

Odesláno

je to krasavec a myslím, že pod 150t bys neměl jít, raději chvilku čekat a inzerovat nebo ho dát do AAA, kde mě ovšem zaráží po tom co jsem slyšela, že nabízejí tak moc. Jinak za těch 90t bych tam jela ještě dnes :potlesk

Odesláno

Ono v áčkách mozna rekliu 150 na ruku aly kdybys tam prijel tak te stejne sundaji na 100 - 120.Jinak ja bych to asi taky pod 150 neprodal.V tom toce na tech 150 zacinaji a ta tvojhe je pekna a servisovana ale to nekoho vubec nezajima a radeji koupi mrdku za 100 dalsich 80 do toho v prvnim roce strci.

Odesláno

Dobrý den,

možná by byla lepší soukromá zpráva ,ale nevím jak přesně na to tak to napíšu sem,

něco takového teďka zrovna sháním jako rodinné auto a tohle tvoje z clubu se mi líbí-láká mě ten 100kw motor teď mám 80 a jsem celkem spokojenej,ale každej koník navíc je dobrej.

Vzal bych ho dle domluvy kolem 145 tak jestli by jsi měl zájem,tak by jsme se mohli domluvit.

S pozdravem Petr J.

Odesláno

Nějaké to foto interiéru by bodlo, ale už takhle vypadá super a pokud je vše jak píšeš tak pod 150 nechoď. Kupec na takovýho krasavce se podle mne do měsíce najde. :super

Mít ty prachy a nemít kupátko v garáži tak pro něj jedu a to to nemám daleko.

Odesláno

Teď jsem se z AAA vrátil.....koukal jsem na 307 - byly tam asi 4 kousky r.v. 03-04, najeto 100-150000 km, ceny nešly pod 150 000 Kč. Samozřejmě se lišily výbavy, stav na první pohled atd.

Odesláno
Původně zaslal: bubakkaja

A rozhodne bych k tomu nedaval ty 17ky nikdo by je nezhodnotil a chtel by je k autu gratis.Jak jsem psal minimalne bych chtel za tenhle rok 150k

S OZ 17 to auto vypadá skvěle, mají ET16 a jsou oproti originálům o 1,5cm vysunuté. Na první pohled to nikdo nepozná, ale to auto vypadá úplně jinak. S těmi originál alu je proti těmto úplná chudinka a navíc na co by mi byli, stáli sice i s pneu 50 000, ale co se dá dělat.

Guest foto1977
Odesláno

Tak se mi zdá, že si tu Leos předběhl Apríla :aut a trochu vás vodí za nos!

[upravil dne 2/4/10 foto1977]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...