Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Motorové oleje TOTAL a jiné značky slušné ceny

Recommended Posts

Odesláno

Oznámení pro Ostraváky a okolí

Na křižovatce ulic Průmyslová, Železárenská a Výstavní je prodejna olejů značek Total a jiných.

Cena oleje TOTAL 5W-30 balení 5l za 800Kč. Mají i oleje CASTROL.

[upravil dne 22/3/10 kobr]

Odesláno

nakupuju tady-http://www.olejspol.cz/castrol/castrol-kategorie-zbozi/automobilove-oleje-3/castrol-podkategorie-zbozi/oleje-total-12/

cena super,jen musí být cena přes 1000 kč,aby doprava byla zdarma (beru dvě balení,i pro kluka),Total 7000 Diesel 572 kč :)

Odesláno

U Olejspol jsem bral na podzim taky olej-Total Quartz 9000-5W 40.Myslím si že šli s cenama ještě dolu,protože jsem za olej dával hodně přes 800kč.A ted 747kč s DPH.což je:super

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

nakupuju tady-http://www.olejspol.cz/castrol/castrol-kategorie-zbozi/automobilove-oleje-3/castrol-podkategorie-zbozi/oleje-total-12/

cena super,jen musí být cena přes 1000 kč,aby doprava byla zdarma (beru dvě balení,i pro kluka),Total 7000 Diesel 572 kč :)

Doprava zdarma, je-li cena zboží přes 1500,-Kč.

Odesláno

omlouvám se za uvedení špatné částky pro dopravu zdarma--ještě loni v prosinci to bylo 1000 kč...

navíc mají ke konci roku akce,při kterých posílají vybrané oleje (i jiné zboží z nabídky) zdarma, i třeba jen jeden litr, při internetové objednávce budete mít zboží připraveno v podnikové prodejně na Krnovské ulici v Opavě (pro ty,kdo budou Opavou projíždět...)

• O 4 roky později...
Odesláno

otevru tohle tema, predevsim pro OV a okoli

ctyri roky ubehly a total quartz 9000 5w40 se prodava treba v PEMA olejich za 568,- kc !! :o

kousek dal v LAVIO jsem to koupil pred dvemi mesici v jejich mesicni akci za nejakych 600 neco ...

porad se tem cenam totalu divim ...

Odesláno

Zdejší člen badisák má 5w-40 za 482,- ... když se k tomu vemou i nějaké jiné díly (kvůli dopravy) tak se to určitě vyplatí .... díly i oleje beru jenom tam...

Odesláno

Já kupuju olej a naprostou většinu dílů taky u badisáka a neměl sem nikdy žádnej problém, super přístup prodejce, vždycky rád poradí ohledně kvality/ceny a málokdy se mi stane, že bych potřeboval něco, co by neměl, a snad nikdy sem nic nenašel levněji než u něj:D

Odesláno

Levnější se občas dají najít, ale já badisákovi těch pár korun navíc dopřeji.Kdykoliv cokoliv potřebuji, tak napíšu nebo zavolám a je to v tejdnu doma :) Prostě super kauf :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...