Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni,

jak začlo pršet, tak jsem s údivem zjistil že na místě pod řidičem na celé podlaze si mi udělala louže jako hrom. Auto jsem měl na kanálu kde to vypadá že spodem tam neteče.

Podél dvěří je sucho a u sloupku je to taky suché - je to mokrý jenom na té podlaze.

Nesetkal jste se někdo s podobným problémem.

:)

Odesláno

Sedni do auta,vem si nějakýho pomocníka,kterej Ti bude stříkat na auto hadicí ze všech stran a úhlů a musíte na to přijít,odkud tam teče.

Odesláno

U pedálů je to suchý, je to jenom na tý rovný ploše podlahy.

Na ten síbr jsem ještě nekoukal tam jsou taky nějaký odtok. kanálky?

Odesláno

Me zas tece do kufru.

Kdyz vyjedu z mycky, tak mam misto rezervy bazenek (ale malej nehuzu tam skakt sipky :D)

Zda se mi ze tam tece pod takovejma cernejma destickama co jsou vedle ty prohlubne na rezervu

nemate to taky nekdo?

Jak jste to zatesnili?

Odesláno

Mel jsem uplne stejny problem u auta nemecke provenience a bylo to tak jak je tu zminovano, kolem predniho okna, bylo fusersky vlepene, nepomohl ani slikon, az po vymene okna razem vlhko zmizelo.

Misto kudy to tece se dost blbe hleda, i kdyz na auto lijes kyble vody :(

Odesláno

frott: vcera se mi stalo presne to samy, akorat na pravym zadnim sedadle. Myslim ze to bylo tim, ze auto nesedelo rovne (jezdim s nim na stavbu), prava strana byla vys nez leva a dost mozna bylo i cely prekrizeny. Takhle bych samozrejme schvalne neparkoval, ale v pulmetrovy trave a rozmoklym terenu to clovek nepozna. No a diky tomuhle rozklizeni auta asi byla trochu netesna izolace u pravych zadnich dveri (ktery se tezce doviraj kvuli davny bouracce na zadek) a tak jsem na podlaze objevil to co ty...

Zatim to nijak neresim, doufam to bylo tou polohou auta a dam si na to majzla...

Odesláno

Mně se to minulý týden na 306-ce stalo taky - a přišel jsem na to. Když se otevře haubna, tak u kabiny jsou tři kapsy. V té prostřední běhají táhla stěračů, ta u spolujezdce je prázdná, a v té u řidiče je (aspoň si myslím, že to je ono) cyklovač stěračů. No a v těchhle krajních kapsách jsou odtokové kanálky na vodu. Když se ucpou, v mém případě jehličím, teče voda dovnitř do kabiny na podlahu průvlaky kabelů. Stačilo vzít měkký drát cca 30 cm a proš?ourat otvor ve spodní části té kapsy u řidiče (spolujezdcova byla čistá), druhou rukou trochu poodtáhnout černý plastový kryt podběhu a bylo. Vytáhl jsem z prostoru mezi podběhem a plast. krytem podběhu hrst zčernalého jehličí. Fór je v tom, že voda z kapsy odtéká jen asi 2-cm prostorem mezi podběhem a tím krytem, takže když se tam nastřádá dost listí nebo jehličí, voda nemůže dál. V kapse vznikne jezírko a to prokapává do kabiny.:papa

[Editován dne 25/9/04 Garfield]

Odesláno

Garfield:

Dík za radu, zítra se na to podívám. Asi to bude chtít odpojit a vyndat stěrače abych se tam pořádně dostal co?:papa

Odesláno

Ještě se mrkni na ten šíbr. V každém rohu je odtokový otvor. Strašně rádo se to ucpává. Když šíbr otevřeš a podíváš se na přední část, neměla by tam stát voda. Stejně tak když to opatrně zaleješ vodou, měla by voda vytéci podběhem ven. Tam totiž bývá hadička ohnutá a v ohybu se to zanáší....;)

Odesláno

Me tam tece kolem tesneni dveri dole u prahu. Nejak se mi tam hromadi voda a nechce odtekat. Mozna to bude tim pitomym cepem v pantech dveri. Je vykloktanej.

Odesláno

Měl jsem obdobný problém, mokro u spolujezdce na podlaze. Po měsíčním bádání jsem přišel na to. Po kabeláži od repro, která jde do dvěří se kapičky vody shromažďovali na podlaze. žádné čelní sklo, ani gumy ve dvěřích, ale repro !!!! :papa

nikomu to nezavidím,......užil jsem si své

Odesláno

Jarda Muller:

A jak jsi tomu zabránil aby to tam neteklo.

Já jsem zkoušel pročistit odvodňovací kanálky toho šíbru i to co je pod stěračema jak mi radil Garfield.

Včéra jsem to vyčistil a vysušil a ráno tam bylo zase vlhko...už mi to hlava nebere kudy by to tam teklo:bojim:bojim:bojim

• O 2 roky později...
Odesláno
Původně zaslal: Garfield

Mně se to minulý týden na 306-ce stalo taky - a přišel jsem na to. Když se otevře haubna, tak u kabiny jsou tři kapsy. V té prostřední běhají táhla stěračů, ta u spolujezdce je prázdná, a v té u řidiče je (aspoň si myslím, že to je ono) cyklovač stěračů. No a v těchhle krajních kapsách jsou odtokové kanálky na vodu. Když se ucpou, v mém případě jehličím, teče voda dovnitř do kabiny na podlahu průvlaky kabelů. Stačilo vzít měkký drát cca 30 cm a proš?ourat otvor ve spodní části té kapsy u řidiče (spolujezdcova byla čistá), druhou rukou trochu poodtáhnout černý plastový kryt podběhu a bylo. Vytáhl jsem z prostoru mezi podběhem a plast. krytem podběhu hrst zčernalého jehličí. Fór je v tom, že voda z kapsy odtéká jen asi 2-cm prostorem mezi podběhem a tím krytem, takže když se tam nastřádá dost listí nebo jehličí, voda nemůže dál. V kapse vznikne jezírko a to prokapává do kabiny.:papa

omlouvam se ze vytahuji tenhle thread ale taky jsem ted resil problem mokrych kobercu u spolujezdce a garfield mi prispevkem pomohl ( teda spon doufam..na fotce ta cerna kupa hnoje byla puvodne v ty kapse u ridice jak popisuje garfield...tak doufam ze uz bude v kabine sucho :):potlesk )

1093_9.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Medion

taky se mě dělalo mokro u spolujezdce a byly ucpaný odtokový díry. stačilo vyčistit a bylo sucho.přesně jak píše Garfield

No ja sem mel nedavno taky ucpanou odtokovou diru , mrte bordelu u spolujezdce nic :aut tam to je vzdycky costy nechapu no ale tak sem to vycistil voda odtekla , a asi za tejden me prestal fungovat moturek na sterace proste se zadrel tak kdyby nahodou se to nekomu stalo vite co to je oprava me stalajen 400kc takze oddych :super

Odesláno
Původně zaslal: olda

Sedni do auta,vem si nějakýho pomocníka,kterej Ti bude stříkat na auto hadicí ze všech stran a úhlů a musíte na to přijít,odkud tam teče.

Přesně tak. Mám to několikrát vyzkoušené a vždy se ukázalo, kudy zatýká do auta.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...