Fusion Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Mě nabízeli teď v pojišťovně vandalizmus/přírodu za příplatek asi litr k povinnýmu. Spoluúčast tuším 5%. Ale mě je to jedno, zrcátka mám upadený furt, obouchanců si už nevšímám, je potřeba si zvyknout. Citovat
wooody Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 přesně proto parkuju na uplnym konci parkoviště přes dva pruhy, vím že s tim vypadám jak debil, ale mám svoje auto rád a na konci parkoviště stejně nikdo neparkuje, lidi sou líní a parkujou co nejblíž dveří.. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Bohuzial, v poluse je parkovisko nadzemne stale preplnene, takze ludia parkuju, kde je volne ... V podzemnom som uz zase pocul o nejakych vykradackach ... Takze som volil nadzemne, a parkoval som hned, ako som nasiel volne miesto ... Uz mi odpisali s tej kancelarie, ako som pisal, platia skody len na zdravi alebo naklady pri usmrteni ... Nic viac ... Tak dnes poobede pujde blatnik dolu a jde se klepat ... + mam jeste dotaz ... Pokial dam dole blatnik, tak sa mi zda ze k nemu je prinitovany i VIN cislo ... Co v pripade, kdyz se v budoucnu rozhodnu ten blatnik vymenit ? Citovat
jofo Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Platia skody na zdravi? Tak im povedz ze ta skoro j....o ked si to videl a stale si v soku. Skoc za znamym doktorom a bude. Ale toto bol len for. Ja tiez nechapem bezohladnost ludi. Ja som mal podobny problem ked som isiel do talianska. Zastavil som sa v Bremene na parkovisku a mlada nemka si to zaparkovala vedla mna a ako vystupuje tak buch. |Taka rana. Hned som vybehol a zrukol som na nu ze ci nevie davat pozor. Ona ze sak to je len auto. Take jedy do mna vosli tak som kopol do dvery a spravil som jej taku istu preliacinu ako ona mne. A s chladnou hlavou som jej povedal sak to je len auto. sa dol som zamaval som jej a bolo. To je taka doba co nie je moje to ma nepali. A este jedna rada. Nikdy neparkujte tam kde je v aute detska sedacka, alebo hracky. Tukanec od dvery budu iste ked zaparkujete pri takom aute. Citovat
309GT Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Totéž se mi stalo ani ne před rokem,přišel jsem k autu a v zadu nárazník,čelo a světlo... Policajty jsem ani nevolal,je to ztráta času a k ničemu,lidi jsou fakt svině,ale nenaděláš nic....já měl navíc auto 2měsíce po laku:bojim:bacha Citovat
AnotherOne Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Původně zaslal: Lubk0 Bohuzial, v poluse je parkovisko nadzemne stale preplnene, takze ludia parkuju, kde je volne ... V podzemnom som uz zase pocul o nejakych vykradackach ... Takze som volil nadzemne, a parkoval som hned, ako som nasiel volne miesto ... Uz mi odpisali s tej kancelarie, ako som pisal, platia skody len na zdravi alebo naklady pri usmrteni ... Nic viac ... Tak dnes poobede pujde blatnik dolu a jde se klepat ... + mam jeste dotaz ... Pokial dam dole blatnik, tak sa mi zda ze k nemu je prinitovany i VIN cislo ... Co v pripade, kdyz se v budoucnu rozhodnu ten blatnik vymenit ? VIN by nemalo byť na blatníku, ale na pevnej súčasti karosérie. [upravil dne 11.3.2010 AnotherOne] Citovat
marko306 Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 vinko je na prednom nosníku. To sa ti iba zdá, že je na blatníku. Citovat
Medvěd Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Trochu na obranu \"bouchačů dveřmi\". Podívám - li se na parkoviště u našich OC, jsou škvírky pro parkování opravdu mnohdy tak úzké, že se člověk opření dveří o bok auta vedle sebe nevyhne (a pokud vezu vzadu dítě v dětské sedačce, opravdu potřebuju otevřít dveře na 100%, jinak ho nevyndám). Jde jen o to, jestli dveře otevřu lidsky nebo jak poklop tanku - v prvním případě nic na autě nenajdeš, v druhém máš v boku lavor. Kdyby byl prostor pro parkování o 20 cm širší, bylo by rázem vše O.K. - bohužel se ale parkoviště lajnuje tak, jako bychom všichni měli maximálně žigulíky a tak nacházíme auta s \"provozními opotřebeními\" čím dál častěji. Samozřejmě případ Lubk0a je jasný ujetí od DN, to je na přeshubu a je prů*er, že ač má parkoviště kamery, takové legrácky projdou bez zjištění viníka [upravil dne 11/3/2010 Medvěd] Citovat
Fusion Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 A třeba Partner nebo růzý Coupé mají obrovský dveře. Foukne vítr a je to. Já určitě nemůžu říct, že sem nikdy nikomu neudělal důlek. A nejsem zas takovej svatoušek abych sháněl majitele a omlouval se mu. Na ty menší věci existuje ten smartfix. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Listy vsetko nezachrania ... Ja mam na svojich dverach este na hranach 2 gumove zarazky ked uz sa niekomu auta dotknem, nech ho neposkodim ... V kazdom pripade toto neni tukanec od dveri, ale riadne prevaleny blatnik, este aj gumu suchol s boku, tej nastastie nic neni ... To musel citit aj keby co ... Dneska nevysel cas, ale zajtra to budu delat, tak to kdyz tak nacvakam ... Citovat
Durko Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 najdi kamaráta ktorý do teba nacúval a maš to vybavené len pozor na bonusy Citovat
Y2K Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 To viem ze listy nie vzdy pomozu... Skor som to myslel tak ze pri tom otvarani dveri davam bacha a na dotyk listy je to v pohode. S tym kamosom to zas neni len tak, som to riesil ked som mal nehodu so zajacom a nakoniec som sa na to radsej vykaslal Citovat
NOWA307 Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Vážení, som z Bratislavy - už 7 rokov chodím v lete v zime do Polusu a vždy na horné parkovisko. Zásadne parkujem pri hlavnom vhode do OC. Musím si zaklopať na drevo, ale ani raz som nemal problém. Ale chcem povedať niečo iné. Všimli ste si koľko je tam áut DS, GA, PK, MA .......a iných? Preto myslím si je ťažko tvrdiť, že to mohol byť len niekto z BA. Skôr by som povedal, že ten kto často v takýchto podmienkach parkuje si dáva bacha. Osobne ľutujem, že Lubk0 mal tú smolu! Ale čítal som tu na Fóre raz toto: Po zaparkovaní si mobilom odfoť tých, čo pri tebe parkujú ! Citovat
Medvěd Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Původně zaslal: NOWA307 ......: Po zaparkovaní si mobilom odfoť tých, čo pri tebe parkujú ! A smysl takového počínání??? Během té doby mezi mým odchodem od vozu a návratem zpět se mohou auta i několikrát vyměnit (typicky u OC, kde je každý jinou dobu) a i když bych měl auta vyfocená všude kolem, stejně mi dotyčný může tvrdit, že on mi auto netrefil. Už když to sem Marcel psal tak jsem se tomu smál, v případě, ž to někdo opravdu vzal jako vážně míněnou radu se opravdu hlasitě chechtám. Citovat
NOWA307 Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 to: Medvěd. Tá moja rada bola skutočne ironická. Chcel som tým povedať, že keď nevidíš vinníka nemôžeš hovoriť \"bol to niekto z BA\" aj keď to bolo v Bratislave. Tým bratislavčanov neobhajujem, aj tu, ako všade je každý \"nejaký\" vodič. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Nowa 307 - vzdy sleduju auta, pri kterych parkuji Kdyz sem parkoval, na oboch stranach stal cierny GOLF ... Vedla mna, s tej strany, ktou som mal poskodenu to bola 6 tkova rada, a s druhej strany 5 kova rada ... To som si vsimol, celkom presne, a i to, ze mali BA znacky Ked som prisiel, s jednej strany som mal volny flek, a s jednej strany BA suzuki swift cervenej farby ... Medved, keby sem to udelal, v mem pripade by to urcite pomohlo ... Samozrejme ze nemuzes dotycneho, ktereho si si vyfotil oslovit s tym, ze HELE PANE, ja si cvaknul ze ste vedla mne staly, takze ste to byl vy ... Musi povedat, napr ze si prisiel k autu, a za stieracom bol listok od svedka, ze ta a ta znacka sposobila dopravnu nehodu ... Alebo ze mas na to svedka nie len na listku ... Vtedy sa skorej prizna ... A pokial to nebol on, tak sa neprizna, a vies ze mas nepraveho ... V tomto pripade sa jena o Polus, co neni obchod, jako tesco nebo kaufland, kde lidi chodi koupit par rohliku a jedou domu To je pomerne plne centrum obchodu s handrami, klenti, hodinkami, bizuterii + nejaky ty hospody, fastfoody, restaurace + myslim ze je tam billa nebo neco takeho ... V kazdem pripade za dobu, jiz sem v centru byl, se u mne X auto urcite nevystridalo ... Byl to ten prvi cerny golf, co vedle mne parkoval na 99 procent ... Ale v kazdem pripade mam celkem HAPPYEND Dnes sme to rozlozili, a hlavne kvuli memu otci to vyzera, jak original Velmi dobre a precizne za pomoci ruznych kusu dreva to vyklepal a vypada to skoro jak original ... Uz je to na aute, vsechno je OK ... Idem pridat par foto Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Takto to nejak vyzeralo [upravil dne 12/3/10 Lubk0] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Iny pohlad [upravil dne 12/3/10 Lubk0] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Bolo to ohnute aj na konci, ked vyparkovaval cely cas mi suchal o hranu blatnika [upravil dne 12/3/10 Lubk0] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.