hakavcak Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Zdravím, dnes jsem zaslechl ze zadu nějaký divný zvuk jako, když by se my v kufru převaloval velký plastový kanistr s vodou, ale silněji. Je to slyšet jen při malé rychlosti nemůžu příjít co to může být. Citovat
shwaara Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 To se divím, já mám problém slyšet zezadu jakékoli zvuky, protože je to moc daleko Citovat
Budhas Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 To může být čímkoliv...uvolněná rezerva, hever, utrhlá buma na výfuku a ten bouchá do kastleatd atd...a jak to zjistit..??Zavřít ženskou do kufru a ona ti to pak poví... Každopádně máš hezkej název tématu.., skoro jako by to nepatřilo sem.. Citovat
shwaara Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Mně se občas hned lano (kovový hák bouchne o rezervu) a vždycky myslím, že mi odletělo závaží nebo šroub z kola ) Citovat
hakavcak Odesláno 7. březen 2010 Autor Odesláno 7. březen 2010 to právě je takové jako tupé duté hi hi rezervu jsem zkontrolovalje to tam vše uplně nové nedotčené a utáhnuté, ale musím kouknout na ty gumy co drží výfuk to by mohlo být ono a nebo něco v kole protože to slyším tak do 40km/hod pak to buď přestane nebo to přehlučí motor. Nebo jestli to nemá společné něco s ruční brzdou ta skoro nebrzdí a musí být uplně na konci. Citovat
AnotherOne Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Ešte by to mohlo byť uvoľnené lanko ručnej brzdy. Citovat
cyril1605 Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 hoj,mne to buchalo keď som zle tyče stabilizatora na zadnej náprave Citovat
hakavcak Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 tak k tomu bouchání asi to bude možná něco s tlumiči protože to dělá když zhoupnu kufr, ale není to bouchání jako takové je to jako kdyby si tlumič odfukoval něco takového ale někdy je to nepříjemné poslouchat naštěstí to vě větší rychlosti není slyšet. ale stejně bych chtěl aby to nedělalo [upravil dne 17.4.2010 hakavcak] Citovat
techynal Odesláno 18. duben 2010 Odesláno 18. duben 2010 Zo zadnej casti pocujem zvuky, je to take akesi klepanie, neviem to opisat. Ked vzadu sedia dvaja ludia, tak nic nepocut. V servise mi vymenili tycky stabilizatora, ale nebolo to nimi. Problem stale pretrvava, obavam sa, ze ci to nebude nahodou tlmic, pretoze mi pri vymene tyciek stabilizatora pozerali aj ine veci, ale na nic neprisli. Rezerva je uchytena dobre, nema teda ako klepat, robi to aj ked je prazdny kufor. Najlepsie to pocut na kolajniciach alebo na kovovych spojoch mostov. Citovat
jofo Odesláno 19. duben 2010 Odesláno 19. duben 2010 Ked vravis ze ako kanister s vodou tak to robi nadrz ked je tak medzi tristvrte a pol. Prelieva sa to tam a bucha plavak. Robi to aj na novych autach tak som to prestal riesit. Pocuval som to na novej 607, novom modely C5 a aj C6. Citovat
hakavcak Odesláno 20. duben 2010 Autor Odesláno 20. duben 2010 Původně zaslal: jofo Ked vravis ze ako kanister s vodou tak to robi nadrz ked je tak medzi tristvrte a pol. Prelieva sa to tam a bucha plavak. Robi to aj na novych autach tak som to prestal riesit. Pocuval som to na novej 607, novom modely C5 a aj C6. To by mohlo být něco s nádrží ten zvuk je takovej, ale mě to dělá i když mám rezervu nafty Citovat
hakavcak Odesláno 20. duben 2010 Autor Odesláno 20. duben 2010 Původně zaslal: techynal Zo zadnej casti pocujem zvuky, je to take akesi klepanie, neviem to opisat. Ked vzadu sedia dvaja ludia, tak nic nepocut. V servise mi vymenili tycky stabilizatora, ale nebolo to nimi. Problem stale pretrvava, obavam sa, ze ci to nebude nahodou tlmic, pretoze mi pri vymene tyciek stabilizatora pozerali aj ine veci, ale na nic neprisli. Rezerva je uchytena dobre, nema teda ako klepat, robi to aj ked je prazdny kufor. Najlepsie to pocut na kolajniciach alebo na kovovych spojoch mostov. To mám to samé taky ještě k tomu bouchání, ale přijde mi jako kdyby to bylo zadní plato. je pravda jak někdo sedí vzadu tak to nedělá. pak už slyším jen to bouchání co bude něco jiného Citovat
techynal Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 hakavcak: Do aut sa nevyznam, teda vyznam sa na urovni vodica - zeny, takze to presne neviem odpisat a mozno trepnem. Ale nemoze to byt tlmic, pripadne nejake loziko kolesa? Skor mi to pripada na ten tlmic, pretoze to robi ked idem cez kolaje, spoje mostov, jamy..., proste vtedy ked pracuje aj tlmic..., a tycky stabilizatora som vymenil. Citovat
hakavcak Odesláno 22. duben 2010 Autor Odesláno 22. duben 2010 Původně zaslal: P607Olda Taky mi to dělá, přesně jak píšete. Tak teď už jen, kdo první přijde čím to je a pomůže to ostatním Citovat
shwaara Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 Mně to asi nedělá, nebo mi to přijde normální.. Citovat
hakavcak Odesláno 27. duben 2010 Autor Odesláno 27. duben 2010 Tak už jsem to nevydržel včera jsem byl s tím v servisu všechno prohledli a nic nenašli tak jsem jel na technickou nic nenašli prý je vše pevné. dnes jsem vyndal vše z kufru a objel co se dalo zvedali jezdili slyšeli najít nedokázali. Už jsem z toho hotovej bouchání a do toho to ještě drnčí Citovat
Holland Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Tak se přidávám:grrjá tenhle problém mám asi 14 dní a zítra jedu do servisu:Ptak sem zvědav co majstři najdou:roker Citovat
hakavcak Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 Původně zaslal: Holland Tak se přidávám:grrjá tenhle problém mám asi 14 dní a zítra jedu do servisu:Ptak sem zvědav co majstři najdou:roker Tak jak jsi pochodil? mě se dnes na to ještě koukali jinde v servisu a taky nic nenašli jediná rada čekat až se to víc projeví a někde se to ukáže. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.