Stranger Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Ahoj, potřeboval bych radu...pravdou je že to stejně asi budu předem konzultovat na STK ale třeba mi poradíte zcela jasně už tady. Končí mi technická a můj peugeot vykazuje následující vady - chybí zadní stěrač, bliká airbag a nefunguje otáčkoměr. Je něco z toho stěžejní pro zvládnutí technický? Případně nějaký tipy co si zkontrolova a na čem se bazíruje (Moje první auto, první technická, nemám zkušenosti) Děkuji moc za odpovědi. Citovat
MatrixChose Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Co je nejdůležitější, tak to, jestli to není ohnilý, jak to brzdí, co máš za gumy a jestli to nějak sedí. Napiš co máš za auto, rok, motor atd. Ten bag bude někde konektor asi pod sedačkou, popřípadě prstenec na volantu (všechno tady popsáno). Přinejhorším na přechodnou dobu vyřešit vyndáním žárovky Citovat
shark734 Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 no mne na STK tiez svietila kontrolka AIRBAG a presiel som v pohode...ale toto je slovensko Citovat
chuck11 Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 To Stranger---->> ten airbag nachvily prasacky vyřeš vytahnutím žárovky s přístrojovky,pokud bys do te doby nestihl odstranit problém Citovat
Kloub Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 chlapi a když jedu na stk tak vadí když svítí kontrolka abs? Citovat
godzila.01 Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Ono hlavně záleží kam jedeš Všude sou jinak přísný. Sem tetko zjisti že na autě nemám čtyři měsíce technickou :D No to je provar a to sem se včera smál kámošovi že to má tejden propadlý Citovat
dzana.m Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 jo bez technický jezdit tak to je pruser vlastní skušenost me čápli a du ke komisi prej to je zavažnej dopravní přestupek a je tam 5až 10000 pokuta a tři body a když pŕej budou přísní tak až zakaz řízení na 6 až 1rok tak se mam naco tešit:bojim Citovat
P607Olda Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Stranger: Odkud jsi? Jdi s tím za místním opravářem, ať Ti s tím projde STK. Na opraváře, kteří jim tam vozí denně auta, mají jiný metr než na nezkušeného soukromníka. Citovat
AnotherOne Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Čo sa týka kontrolky airbagu tá by mala po otočení kľúča zasvietiť ak sa nemýlim, takže jej vybranie môže ľahko odhaliť. Kontrolka ABS - ide o vážnu závadu č. 2252 \"Výstražná signalizace protiblokovacího systému signalizuje závadu v systému\" auto teda neprejde. [upravil dne 3.3.2010 AnotherOne] Citovat
Benžík Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Moje technicky probihají tak, že odvezu auto do servisu a servisák mi rovnou řekne, že až přijede z stk, tak se domluvime, kdy a jak opravi, to co na aute najdou. Samozřejmě stk - ok. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Another to ano, lenze som este nevidel nikoho, na STK, co by tam kontroloval, co sa rozsvieti ... Skorej iba pridu, nastartuju, a prejdu na brzdu ... ked nieco blika na palubke, tak si to vsimnu ... Citovat
Benžík Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Moje technicky probihají tak, že odvezu auto do servisu a servisák mi rovnou řekne, že až přijede z stk, tak se domluvime, kdy a jak opravi, to co na aute najdou. Samozřejmě stk - ok. Citovat
Stranger Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 Díky za rady, jak se dostanu do přístrojovky vyndat tu žárovku od airbagu? je to nakej velkej proces? Už mě to napadlo páč to jen bliká a servis na to kdysi řek předchozímu majiteli že to stejně funguje normálně, jen to bliká stále a pořád. Citovat
Andreww Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Záleží na tom, co máš za auto. Třeba u 306 bývá problém v konektorech pod sedačkama vpředu. Je to od předpínačů pásů. Zkusit rozpojit a spojit (nejlíp při odpojené baterce). Citovat
MatrixChose Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Ty konektory jsem mu už psal. A to s tou baterkou to je pitomost, už x-krát jsem to dělal i za jízdy ( jako spolujezdec) a jen chcípnout a nastartovat, taky při jízdě a nikdy se nic nestalo Citovat
Andreww Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Jsem to přehlédl:mad: Nemusí se nic stát, ale opatrnosti není nikdy dost. Jinak ještě můžou být v háji pyropatrony. Záleží, co se s autem předtím dělo. Koupil jsem sedačky a ty je měly vystřelené. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Neviem na co to riesit Zober 500 KC, daj mu ich do vacku, a moze ty blikat vsetko, a aj tak prejdes Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.