cipsnaj Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Zdravim, koupil jsem Angely na H7 a prehodil zarovky ze starych svetel. Jsou to H7 55W. Avsak jsem sklamany jak malo sviti. Chci se zeptat, jestli pokud koupím žárovky s větším výkonem např. 65 W bude to aspon trochu znát na svítívosti a zda je povoleno v ČR používat H7 s větším výkonem než 55 W. Diky za odpovedi Citovat
Guest minimaxa Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Patří ti to, nebude to znát, nejsou povoleny, nemáš za co Citovat
koblih69 Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Nedělej to, na 1. pohled to svítí líp ale parabola to nesnese. Konkrétně origo Bosch na 406 je na to hrozné náchylná a nahoře nad žárovkou slepne rychle, tkaže za chvíli svítíš ještě míň a světla jsou v háji. Doporučuju spíš kvalitní žárovku se zvýšenou svítivostí Třeba Osram Night Breaker se mi osvědčil. Citovat
mr.SM Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Ja pouzivam EUFAB a max spokojenost. Zde: http://www.elcar.cz/produkty_detail.php?id=1189 Citovat
kobr Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Tož si vyber. Buď to bude dobře vypadat nebo dobře svítit v noci. Nebo si tam dej žárovky H7/80/100W a odejde zase parabola. A teď otázka. Co je lepší? Citovat
godzila.01 Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Doporučuji phillips blue vision nebo extreme vision,sice trošku dražší žárovečky,ale svítí to skoro jako xenony.... Používám v různých autech už mnoho let,navíc těchto žárovek jsem prodal doslova stovky a stovky a opravdu jen mimimum se vrátilo jako reklamace Citovat
Benžík Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Tyhle drahy žárovky se dávají i do dálkových nebo je to zbytečný a davají se jenom do potkávacích? Nikdy jsem takový neměl, tak to nevim. A jejich životnost? Citovat
jakstone406 Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Ahoj. Už to \"testuju\" od 1995(cha - cha) - P 405 klasika H4 Osram - více 30% svítivost atd. Dobrý, ale tak na 1rok a za tu cenu jsem se vrátil k Narvám , Phillipskám - klasika. Teď P 406 (čirá)- nepoučil jsem se a opět jsem zkusil ty různé \"mehr 30%, blue, atd. Možná hezký. zpočátku svítily dobrý - ale ještě, že je záruka 2roky - byli slušný a uznali.Souhlasím s Keckou - radši normál žárovky než parabola v .... . Momentálněl tam mám Osram night breaker cca 2roky - dobrý. p.s. ale jsou kupovaný v Německu - nevím, zda to taky nehraje roli. Připadá mi to jako Osram a \"Osram\". viz jako nafta u nás a v Německu. Čau a ať Nám to dobře šajní. \"J\";) Citovat
godzila.01 Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Původně zaslal: Benžík Tyhle drahy žárovky se dávají i do dálkových nebo je to zbytečný a davají se jenom do potkávacích? Nikdy jsem takový neměl, tak to nevim. A jejich životnost? Já mám ve předu 4 * H7 a 2* H1... každopádně to svítí jak blázen.... Životnost co píše výrobce cca 2000hodin,ale hlavně oproti klasický žárovce to svítí bíle a večer je to namodralý .... Taky to má oproti žlutý klasice o 70% vyžší svítivost.... Jako at si každej svítí čím chce,ale já na tyhle žárovky jezdím léta a svítí to perfektně,akorát i když to máš seštelovaný a světla dost skloněný tak tím stejně oslnuju.... Citovat
godzila.01 Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Původně zaslal: koblih69 Životnost 2000 hodin ??? No není to moc,ale na tu vysokou svítivost je to celkem přijatelný.... Pro vyznavače dlouhé životnostu se dělají klasicky phillips eco vision (dříve long life) a ty mají životnost okolo 8000 hodin a sníženou spotřebu elektřiny a přitom pořád svítí o truchu líp jak klasický žlutý.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.