Guest NiKi406 Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Aký je podľa vás AUTOALARM MagicaR M870AS...skusenosti, najlepšie ceny na tento alarm a tak? ďakujem za rady viac: http://www.autoalarmy.sk/katalog/autoalarmy/magicar-m870as.html [upravil dne 28/2/10 NiKi406] Citovat
pali206 Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Kamarat kupil pred dvoma tyzdnami passata s tymto alarmom. Tyzden s nim bojoval, pretoze ten alarm robil kade co. Sam startoval, po vytiahnuti kluca zo spinacky nevypol, zamykal, blikal a hukal kedy ho napadlo . . . Napokon stiahol poriadne dlhy manual z netu, vsetko porusil a nechal funkcny len central a az teraz je spokojny Nie zeby ten alarm bol zly, ale ma tak veeela funkcii, az je to o nervy ovladat Citovat
Michael coupé Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 neni mám nebo měl jsem M100AS a super pokud člověk projde návod,tak super. Citovat
chuck11 Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Mám Magicar 9000 a naprostá spokojenost:super:super:super Citovat
max_payne Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Já mám Kopel 8000, a som spokojný. Odporúčam. http://www.kopel.sk/index-10.html Citovat
ajsik Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 kamosovi to na alfe 147 celkem solidne vybijelo baterku ... mel obdobny model a kdyz to nechal 14 dni stat tak mel problem nastartovat ... pred tim to mohlo stat i mesic ... tak nevim kde byla chyba :-). Nakonec to vyhodil z auta, jezdil jinym autem - tu alfu mel jen na vikendy ... [upravil dne 1/3/10 ajsik] Citovat
martis Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 ja mam sice sentinel 2200m a je to lacnejsia kopia od magicar aspon tak sa pise na nete. ale toto co bolo pisane vyssie ze vybral kluc motor bezal to bol rezervny rezim pre dialkovy start aby auto nenastartovalo z rychlostou,svetla blikali preto lebo to trebalo deaktivat,je pravda ze ked sa ma to nastavovat podla manualu co ma robit alarm a co nema je cista maturita,ale da sa to. ajsik asi mal neico zle napojene. treba manual,schemy a pekne kabel po kabli napojit,ja mam napojene a nemam ziadny problem,nic nehuka ked nema,nic neblika ked nema,a baterku mi to nevibija,akurat dialkovy start mi robi nervy inak ten rzervny rezim je trosku blbe si na to zvyknut,ked niekto stale vystupe a nechva zaradenu rychlost tak ako ja tak musi na to davat pozor lebo vyberiem kluc so spinacky a motor stale bezi otvorim zavrem dvere motor zhasne,alebo podrzanim tlacidla a motor zhnasne ale tym sa deativuje dialkovy strat a aj rezevny rezim.opetovne zaloznenie kluce a nastartovanie tak rezervny rezim sa aktivuje. asi som trosku pisal od veci,ale len pre info ze co to vlastne je to z motor dalej bezal pri vybraty kluca. Citovat
Dakaros Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Mam Magicar 8000/M9300 a totálně naprostá spokojenost, jedinný - za který si mužu já je ten, že tento model nemá zamykatelný tlačítka na ovladači, takže občas něco zmáčknu a s kilometrovym dosahem většinou něco spustím :-) Jinak bomba věc. Citovat
ajsik Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 jak obchazi tovarni imobilizer v aute ? dalkovy start, beh motoru bez klick - bez overeni plovouviho kodu v klici? Citovat
Ferry Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 na dalkovy start se tam dava do auta na skryte misto pridavny transponder, do ktereho se da cip z klicku a magicar si na nej pak pri startu \"sahne\" a odblokuje si tim immo Citovat
rarasik Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 presne tak, napr.Magicar TBP - Transponder bypass - zariadenie pre dočasné premostenie zabudovaného imobilizéra v aute. Modul je potrebný pre montáž autoalarmov s diaľkovým štartom do áut sériovo vybavených imobilizérom. pozri napr. http://autoalarmy-trencin.sk/index.php/cPath/14_34 [upravil dne 3/3/10 rarasik] Citovat
martis Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 ak sa mam priznat tak ja neviem preco ale mne startuje auto bez toho??????!!!!!!!!!! aj ked nechapem preco!? som sedel v aute zamkol auto dialkovym dal som povel na dialkovy start zaply sa budiky hlasilo poruchu immobilizera a potom nastartuje a motor normalne bezi a ziadna chyba tam uz nieje,ako keby som mal kluc v spinacke alebo ten bypass,ale ja mam klucik v ruke ako je toto mozne?napojeny alarm mam podla navodu. Citovat
jkmtrnava Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Původně zaslal: martis ja mam sice sentinel 2200m a je to lacnejsia kopia od magicar aspon tak sa pise na nete. ale toto co bolo pisane vyssie ze vybral kluc motor bezal to bol rezervny rezim pre dialkovy start aby auto nenastartovalo z rychlostou,svetla blikali preto lebo to trebalo deaktivat,je pravda ze ked sa ma to nastavovat podla manualu co ma robit alarm a co nema je cista maturita,ale da sa to. ajsik asi mal neico zle napojene. treba manual,schemy a pekne kabel po kabli napojit,ja mam napojene a nemam ziadny problem,nic nehuka ked nema,nic neblika ked nema,a baterku mi to nevibija,akurat dialkovy start mi robi nervy inak ten rzervny rezim je trosku blbe si na to zvyknut,ked niekto stale vystupe a nechva zaradenu rychlost tak ako ja tak musi na to davat pozor lebo vyberiem kluc so spinacky a motor stale bezi otvorim zavrem dvere motor zhasne,alebo podrzanim tlacidla a motor zhnasne ale tym sa deativuje dialkovy strat a aj rezevny rezim.opetovne zaloznenie kluce a nastartovanie tak rezervny rezim sa aktivuje. asi som trosku pisal od veci,ale len pre info ze co to vlastne je to z motor dalej bezal pri vybraty kluca. suhlasím s tebou, mám tiež sentinel a šlape bez problémou a to že to tam niekomu vybíja batériu, tož to má zle zapojené. Ja po troch týžňoch som štartoval \"našupu\" a ešte ktomu s dialkovým štartom. Citovat
martis Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 jkmtrnava si cital toto nad tym co som pisal vyssie?? toto je zahada.sentinel je sice lacnejsi ako magicar ale 100% spokojnost. Citovat
jkmtrnava Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 no ked máš ten kluč v ruke a nemáš bypas a štartuješ tak si asi silno vodivý presnejšie dobre prenášaš elektrovlny alebo signál do imo:D:D:D Citovat
martis Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 asi som silno vodivy,ale az tak ze aj ked som vonku z auta?? a asi 1m od auta??? je to rosku zahada,ale ako si mi to nevadi a ja som bol v tom ze musim kupit ten bypass aby som mohol pouzivat dialkovy start ale len tak so srandy som vyskusal dialkovo nastartovat a cuduj sa svetu ono to funguje aj bez bypassu Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 jkmtrnava, este si zivo pametam, ze ty dialkovy start neisiel, a ked si nam ho chcel ukazat, tak si najskor nastartoval \"aby sa prebrali snimace\", vypol a az potom ty to slo Ale tak v bahoni ty to uz slo Citovat
jkmtrnava Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 ono ked skusiš štartovať cca do 5 min po zhasnutí tak ti to pojde aj bez bypasu. imo si pamatá code. ale skus po 20 min tak by to nemalo ísť štartnúť. a až budeš dávať bypas, tak ten káblik naviň tesne pod krytku(skrinky klúča),cca 4 závity a zafixuj to natesno izolačkou. Pri dialkovom štarte sa ti potom nerosvieti CODE a štartuje. Je tam funkcia ktorá to povolí 3x po sebe štartnúť, v prípade že to hned na prvý ráz nechytí. V prípade že chytí hned, tak už neopakuje. Potom motor beží do vtedy ,pokial máš nastavené (štandart je15 min), alebo ked otvoríš auto a nestihneš do dvoch min strčiť kluč a otočiť do prevadzkovej polohy, tak zhasne. Ak to všetko stihneš, tak 2 pípne ovládač a prestanú blikať smerovky a je ok. Citovat
jkmtrnava Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Původně zaslal: Lubk0 jkmtrnava, este si zivo pametam, ze ty dialkovy start neisiel, a ked si nam ho chcel ukazat, tak si najskor nastartoval \"aby sa prebrali snimace\", vypol a az potom ty to slo Ale tak v bahoni ty to uz slo lubko to som nemal ten bypas sprevadzkovaný, a v báhoni už bol ok, šak ti skoro \"ubehlo\" čo:D:D:D:D:D Citovat
Y2K Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Tiez pokukujem po daco takom... Len co by stala montaz? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.