Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdárek lidičky přestalo mně fungovat otevírání 5 okna (dálkovým ovladačem to funguje),spínač jsem proměřoval a zdá sebýt ok.Tak jestli jste neměli někdo podobný problém.

Odesláno

tak to mi nikdy nešlo,myslel jsem,že to tak má být,sakra to s tím tedy budu muset něco udělat,ale že by mi to nějak chybělo,tak to říct nemůžu.Sklo otvírám jen když umývám auto,teda pod sklem

• O 2 roky později...
Odesláno

ako nieze by som to chcel spravit len niekto tu napisal ze sa mu neda otvorit okno s mikrospinacom. a dalsi mu radil ze nech sa si to nastavi cez PP.. A mne sa tiez neda otvorit.. a neviem si to opravit. budem to musiet dat do servisu. lebo spinac pocujem sa cvakne ale nic sa nedeje a uz som presiel vsetko na fore ale nejaky navod ako na to som nenasiel. tak len tolko. ale este raz diky.

Mimochodom neviete kolko ma asi bude stat oprava toho aby sa mi otvaralo piate okno? dakujem..

Odesláno

Pokud ti to neotvírá, tak je to nejspíš špatný mikrospínač nebo přerušené vedení na okně. O obojím už se tu několikrát psalo. Například mně to celkem dobře funguje jen když je chladno. Jakmile se oteplí, tak to jde většinou otevřít jen dálkovým. Ale protože to téměř nepoužívám, nijak zvlášť mě to netrápí. Pokud to dáš do servisu (ozvlášť značkového), tak to nejspíš nebude zrovna levné.:bojim Kdyby bylo přerušené vedení na okně, pochybuji, že by se s tím někdo spravoval. Například nové okno stojí zhruba 20 tis. (podle serviceboxu), což je tedy ranec.:(

Jinak se to řešilo třeba tady:

nebo tady:

Odesláno

ak ti to ide otvoriť dialkovým a ručne nie,bude najskôr špatný ,prerušený obvod vedenia na okne ak to otvoriť dialkovým nejde bude v pr...i mikrospínač

[upravil dne 7/12/12 18:51 od baffy]

Odesláno

Alebo bude v PP na displeji rádia v menu \"personalizácia\" a \"permanentné uzamknutie kufra\" (Boot permanent locking) nastavené zablokovanie tlačítka na otvorenie okna/kufra, následne to ide otvoriť len diaľkovým na kľúči.

Ak je to zaškrtnuté otváranie tlačítkom je odstavené.

post-27076-14109628412782_thumb.jpg

Odesláno

Ja ten problem mam uz rok nerisil som to ale som presvedceny ze to je v kabelazi.

Sprava sa to tak ze niekedy sa mi to samo otvori , ked napriklad odomknem auto alebo otvorim dvere, proste pri kazdej zmene napatia.

Ked chcem niekedy otvorit kufor tak sa mi otvori to okno.

Viem dokonca aj kde je problem . Ked otvorite okno tak je tam led pasik brz (407 sw) na nom je plastovy kryt, dost na silu sa da dat dole a pod nim je splet kablov treba ich premerat alebo vymenit ale v peugeote vam daju celu kabelaz pre cely zadok auta, takze aj svetla atd....

Proste ked som to videl tak som si povedal ze budem musiet mat naozaj vela volneho casu aby som to riesil... ked sa niekomu do toho chce tak si potom rad necham poradit....

Odesláno
Alebo bude v PP na displeji rádia v menu \"personalizácia\" a \"permanentné uzamknutie kufra\" (Boot permanent locking) nastavené zablokovanie tlačítka na otvorenie okna/kufra, následne to ide otvoriť len diaľkovým na kľúči.

Ak je to zaškrtnuté otváranie tlačítkom je odstavené.

nazdarek jako si sa ktomu dostal? ja to neviem najst a presiel som to cele.. mam ten isty dysplay..... diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...