Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Cau,

mlzi se mi oba predni reflektory a to tak ze ne zrovna malo. (viz foto). Dnes jsem vyndal zadni krytky tak uvidime jestli to pomuze. Mate nekdo nejake dalsi napady jak mlzeni zamezit?

a6d207a47c_62042273_v1.jpg

[upravil dne 21/2/10 f3Rd@]

Odesláno

Nech to pořádně vyvětrat a podívej se na tu gumu na krycím plastu jestli není vadná. Taky se mě to mlžilo a teď už v pohodě;)

pokud se Ti to bude potom mlžit zase tak je někde prasklá lampa:myslim

Odesláno

v lete je planuju rozebrat vycistit a pretesnit, ale chtel jsem to poresit nejak docasne. Ty gumicky na krytkach vypadaji tak vselijak. Nevite jestli se da koupit samotna gumicka a nebo se musi kupovat cela krytka? Nebo jde ta gumicka necim treba namazat ci tak?

Odesláno

Já bych zkusil, prozatím než budeš moci vyndat celé světlo, přetěsnit tu mezeru na světle transparentním silikonem kam dosáhneš při otevřené kapotě. Dosáhneš na větší místo než v sedanu a máš velkou šanci, že ti to netěsní právě tudy. :)

Jinak na sedan se nedají koupit samotné krytky, natož gumičky tak pochybuji, že na coupé půjdou koupit samostatně. :myslim

Odesláno

Krytky na kupé samostatně nejsou. Příčin mlžení může být víc. Mně se to taky čas od času zamlží a ani nemusí pršet. Jinak někde v manuálu výrobce uvádí, že občasné mlžení světel je v pořádku a nejedná se o závadu. :)

Ale vypadá to strašně blbě...

Odesláno
Původně zaslal: kupák

Jinak někde v manuálu výrobce uvádí, že občasné mlžení světel je v pořádku a nejedná se o závadu. :)

Není to na závadu? Mi to steklo, zaschlo na parabole a už to na závadu teda bylo. :)

Odesláno

Dle specifikace PSA se svetla po rozsviceni musi do urciteho casu odmlzit, jinak jsou povazovane za vadene. Cas muzu presne zjistit :)

A to mlzeni je zavinene jen netesnosti a videl bych to taky na tesneni krytky. Zkus pod tesneni dat hada silikonu, tim se tesneni zvysi a bude lepe dosedat na hranu pouzdra svetlometu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...