Stepkao Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Ahoj, mám problém se 406 r.v.00 HDi, během noci mi vytekl všechen olej z motoru a nesjpíš jsem ho ztrácel už cestou, protože v okolí nadržky na chladící kapalinu a nadrže ostřikovačů je celkem dost oleje, nevíte kde by mohl unikat? Prozatím jsem to nedostal do dílny, tak jen abych věděl, kam se dívat... Předem díky! Citovat
Stepkao Odesláno 19. únor 2010 Autor Odesláno 19. únor 2010 Tak jsem ještě zjistil že je olej ve vodě, takže to vidím na těsnění pod hlavou, teda spíš v to doufám.. Citovat
Holland Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 dál může být prasklá hlava/jestli se to přehřálo/:myslim Citovat
Stepkao Odesláno 19. únor 2010 Autor Odesláno 19. únor 2010 To mi je jasný, ale nepřehřálo se, tak doufám že to bude jen to těsnění, nebo to může být ještě něco jiného? Citovat
qwertz90 Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 a kolik toho oleje pres noc vyteklo? protoze jestli vytekl pres noc vsechen tak musel vytekat asi dole z vany....takze bych zjistil jestli vyteka jenom za jizdy nebo i pri staní..... Citovat
Stepkao Odesláno 19. únor 2010 Autor Odesláno 19. únor 2010 Já jsem včera jel asi 200Km a po příjezdu motor chvilku běžel a když jsem ráno přišel, tak mi ukazoval málo oleje a měrka je úplně čistá, takže nevím kolik ho tam mohlo zůstat a pod autem je pěknej flek, ale je to na sněhu, takže se to špatně odhaduje... Pak je hodně od oleje oblast jak píšu na začatku a vypadá to jak když to teklo pod víčkem u nádržky na chl. kapalinu a po odšroubování tam olej skutečně je... Citovat
qwertz90 Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 aha tak to asi fakt vypada na to tesneni nebo hlavu, mozna bych skusil ten motorovy prostor poutirat, dolet olej, nastartovat a kontrolovat co to bude delat, ale asi bych s tim nejezdil.... Citovat
Stepkao Odesláno 19. únor 2010 Autor Odesláno 19. únor 2010 To udelam, stejne to potřebuju dostat na rampu, takze to dolit musim a na chvilku nastartovat, tak uvidim... Citovat
jakstone406 Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Ahoj.Olej ve vodě - emulse? Obvykle to dělá, když přetáhneš olej filtr a ten malej výměník(kostka pod olej.filtrem)praskne okolo závitu- pak jde olej do vody.Expanzka je natlakovaná a atd a atd.Než těsnění pod hlavou, radši zkus tohle. [upravil dne 19/2/10 jakstone406] [upravil dne 20/2/10 jakstone406] Citovat
foxo Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 no kdyz ma olej ve vode, tak muze mi i vodu v oleji. Takze ja bych to uz radsi nestartoval. Kazdopane bud to bude prasklej vymenik oleje/vody, alebo praskle tesneni, ale skur ten vymenik, pac ked je praskle tesneni pod hlavu, tak nevyteka olej pod auto pri vypatem motore... Citovat
Stepkao Odesláno 20. únor 2010 Autor Odesláno 20. únor 2010 Taky mi byl doporucen vymenik, takze na nej mrknu jako prvni, pak dam vedet jak to dopadlo, uz mam auto odtazeny, tak jak bude chvilka rozdelam to. Cenu někdo náhodou nevíte? [upravil dne 20.2.10 Stepkao] Citovat
MatrixChose Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Výměník zkus sehnat na vraku, pasuje i ze 405 (určitě TD new) i když má obráceně příruby. Citovat
Stepkao Odesláno 20. únor 2010 Autor Odesláno 20. únor 2010 Jinak jsem koukal na autokelly a tam je za 2 400, což celkem jde, takže ho seženu do 2000,-. Ale díky za info... Citovat
Stepkao Odesláno 22. únor 2010 Autor Odesláno 22. únor 2010 Vyřešeno, je to výměník, sehnal jsem novej za 1500,-. Co používáte na odmaštění chlazení? Byl mi doporučen WÜRTH . Ještě jsem nenašel žadnej ventil na vypuštění chlazení, lze to udělat jinak než jen odpojit hadici? [upravil dne 22.2.10 Stepkao] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.