Guest Lubk0 Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Původně zaslal: punkac jsem rád, že jsou mezi náma tací jako Lubk0 a Šalda... takže pánové, až se budete zase v nedělním popoludni nudit, rád vás uvítám u sebe a můžete mi vyčistit a naleštit auto, já těch 4 až 5 hodin strávím na pivku Ja sem na pivu skoro kazdy den vecer Takze vubec nemam potrebu sedet v nedelu ked je pekne 5 hodin v hospode Ked ty mas, tak tam kludne bud ... A cudzie auto by som tak neumyval Len to svoje ... Citovat
Qcko Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 punkac: za 30e nie je problem a este si aj donesiem vlastne pripravky Citovat
Medvěd Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Původně zaslal: Qcko punkac: za 30e nie je problem a este si aj donesiem vlastne pripravky No - obávám se, že 30 € by Ti nestačilo ani na PHM z Povážské Bystrice do Ústí nad Labem, to bys na tom moc nevydělal. Citovat
Qcko Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 No tak samozrejme ze ak by som mal ist za nim, tak cestu by hradil ... ale tak to bol zart (kazdopadne 30e je bezna cena za tepovanie interieru ) ... Citovat
Medvěd Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Ano, je to běžná cena - proto takový servis poskytuju svému autu maximálně 2 x ročně. Citovat
Šalda Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Původně zaslal: punkac jsem rád, že jsou mezi náma tací jako Lubk0 a Šalda... takže pánové, až se budete zase v nedělním popoludni nudit, rád vás uvítám u sebe a můžete mi vyčistit a naleštit auto, já těch 4 až 5 hodin strávím na pivku No vidíš, já na pivko nechodím a radši ty 1-2 hodiny věnuju autí a pěkně se s ním pomazlím;), je to přece jen ženská A v práci umývám služební auta a musím uznat že \"to jen umyju\" ale u svýho auta je to prostě o něčem jiným;) Takže se mnou na mytí auta nepočítej:D:aut Citovat
punkac Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 takže jedna cesta z Ústí do Manhaimu a zpět = auto úplně bílé od soli, jedna cesta Ústí Praha = auto bílé od soli, jedna cesta Ústí Dresden auto opět zcela bílé od soli. Mám pocit, že to s tím solením skopčáci přeháněj Dedukce auto je víc zadělané od soli, umeju ho (nechám ho umejt), až nebude nikde po soli ani památky, tj. před jarním srazem pro Lubka: Doufám, že jsem se tě nedotkl , já jsem docela zaneprázdněnej člověk, pořád v práci a na pivečko mi čas vybyde akorát jednou za dva tejdny v pátek nebo o víkendu, takovej fox, abych mohl chlandit každý den, bohužel nebo bohudík (moje játra) nemám pro Kvéčka: za 30€ dojedeš tak do Ústí, nocleh bys měl zajištěnej tam, kde spí moje auto (krásná osvětlená ulice) Vlastní přípravky a tepovací stroj sebou, na zpáteční cestu nemysli, můžeš moje auto pucovat furt Citovat
Fusion Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Původně zaslal: f3Rd@ Fusion: kam jezdis na to esso ? Vedle výstaviště tam u té dvouproudovky. Plnej program se vším stojí 160,- a auto je fakt jak nový. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Původně zaslal: punkac takže jedna cesta z Ústí do Manhaimu a zpět = auto úplně bílé od soli, jedna cesta Ústí Praha = auto bílé od soli, jedna cesta Ústí Dresden auto opět zcela bílé od soli. Mám pocit, že to s tím solením skopčáci přeháněj Dedukce auto je víc zadělané od soli, umeju ho (nechám ho umejt), až nebude nikde po soli ani památky, tj. před jarním srazem pro Lubka: Doufám, že jsem se tě nedotkl , já jsem docela zaneprázdněnej člověk, pořád v práci a na pivečko mi čas vybyde akorát jednou za dva tejdny v pátek nebo o víkendu, takovej fox, abych mohl chlandit každý den, bohužel nebo bohudík (moje játra) nemám pro Kvéčka: za 30€ dojedeš tak do Ústí, nocleh bys měl zajištěnej tam, kde spí moje auto (krásná osvětlená ulice) Vlastní přípravky a tepovací stroj sebou, na zpáteční cestu nemysli, můžeš moje auto pucovat furt To my nehovor ze nenajdes denne 1 az 1,5 hodky na casu Mi chodime tak jak vyjde cas, medzi 20:00 az 21:00 aspom na hodku Takze najneskor o 22:30 si doma, hodis sprchu, a do postele V mem pripade jeste za komp Citovat
Medvěd Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Původně zaslal: Lubk0 ....... Mi chodime tak jak vyjde cas, medzi 20:00 az 21:00 aspom na hodku Takze najneskor o 22:30 si doma, hodis sprchu, a do postele V mem pripade jeste za komp Ahááááá tak to pak jsou mi NĚKTERÉ Tvé příspěvky mnohem snáz pochopitelné Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 HAHAHA :D Ja si dam 1 pivo, a idem dom... Aj to vecsinou nealko, lebo som lenivy tam ist peso Takze ozralej sem neni Citovat
Šalda Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 To všichni známe co znamená \"jít na jedno\":D Ale je zatím poznat že jsi ještě na pivku nebyl, zatím máš docela rozumný příspěvky:D:aut Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Akurat uz mam bundu na sebe. A jelikoz je venku kosa a sama blackanice, idem autem :P Citovat
Šalda Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 a pořád nejdeš protože Ti nějakej Šalda nerozumí a tak pořád píšeš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.