Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: punkac

jsem rád, že jsou mezi náma tací jako Lubk0 a Šalda...

takže pánové, až se budete zase v nedělním popoludni nudit, rád vás uvítám u sebe a můžete mi vyčistit a naleštit auto, já těch 4 až 5 hodin strávím na pivku :D

Ja sem na pivu skoro kazdy den vecer :) Takze vubec nemam potrebu sedet v nedelu ked je pekne 5 hodin v hospode :)

Ked ty mas, tak tam kludne bud ... A cudzie auto by som tak neumyval :P Len to svoje ...

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

punkac: za 30e nie je problem a este si aj donesiem vlastne pripravky :D

No - obávám se, že 30 € by Ti nestačilo ani na PHM z Povážské Bystrice do Ústí nad Labem, to bys na tom moc nevydělal.

Odesláno

No tak samozrejme ze ak by som mal ist za nim, tak cestu by hradil :D ... ale tak to bol zart (kazdopadne 30e je bezna cena za tepovanie interieru :)) ...

Odesláno

jsem rád, že jsou mezi náma tací jako Lubk0 a Šalda...

takže pánové, až se budete zase v nedělním popoludni nudit, rád vás uvítám u sebe a můžete mi vyčistit a naleštit auto, já těch 4 až 5 hodin strávím na pivku :D

No vidíš, já na pivko nechodím a radši ty 1-2 hodiny věnuju autí a pěkně se s ním pomazlím;):D, je to přece jen ženská:D

A v práci umývám služební auta a musím uznat že \"to jen umyju\" ale u svýho auta je to prostě o něčem jiným;)

Takže se mnou na mytí auta nepočítej:D:aut

Odesláno

takže jedna cesta z Ústí do Manhaimu a zpět = auto úplně bílé od soli, jedna cesta Ústí Praha = auto bílé od soli, jedna cesta Ústí Dresden auto opět zcela bílé od soli. Mám pocit, že to s tím solením skopčáci přeháněj :D

Dedukce auto je víc zadělané od soli, umeju ho (nechám ho umejt), až nebude nikde po soli ani památky, tj. před jarním srazem

pro Lubka: Doufám, že jsem se tě nedotkl :D, já jsem docela zaneprázdněnej člověk, pořád v práci a na pivečko mi čas vybyde akorát jednou za dva tejdny v pátek nebo o víkendu, takovej fox, abych mohl chlandit každý den, bohužel nebo bohudík (moje játra) nemám :D

pro Kvéčka: za 30€ dojedeš tak do Ústí, nocleh bys měl zajištěnej tam, kde spí moje auto (krásná osvětlená ulice)

Vlastní přípravky a tepovací stroj sebou, na zpáteční cestu nemysli, můžeš moje auto pucovat furt :D

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Fusion: kam jezdis na to esso ?

Vedle výstaviště tam u té dvouproudovky.

Plnej program se vším stojí 160,- a auto je fakt jak nový.

Odesláno

takže jedna cesta z Ústí do Manhaimu a zpět = auto úplně bílé od soli, jedna cesta Ústí Praha = auto bílé od soli, jedna cesta Ústí Dresden auto opět zcela bílé od soli. Mám pocit, že to s tím solením skopčáci přeháněj :D

Dedukce auto je víc zadělané od soli, umeju ho (nechám ho umejt), až nebude nikde po soli ani památky, tj. před jarním srazem

pro Lubka: Doufám, že jsem se tě nedotkl :D, já jsem docela zaneprázdněnej člověk, pořád v práci a na pivečko mi čas vybyde akorát jednou za dva tejdny v pátek nebo o víkendu, takovej fox, abych mohl chlandit každý den, bohužel nebo bohudík (moje játra) nemám :D

pro Kvéčka: za 30€ dojedeš tak do Ústí, nocleh bys měl zajištěnej tam, kde spí moje auto (krásná osvětlená ulice)

Vlastní přípravky a tepovací stroj sebou, na zpáteční cestu nemysli, můžeš moje auto pucovat furt :D

To my nehovor ze nenajdes denne 1 az 1,5 hodky na casu :)

Mi chodime tak jak vyjde cas, medzi 20:00 az 21:00 aspom na hodku :) Takze najneskor o 22:30 si doma, hodis sprchu, a do postele :D

V mem pripade jeste za komp :P

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

.......

Mi chodime tak jak vyjde cas, medzi 20:00 az 21:00 aspom na hodku :) Takze najneskor o 22:30 si doma, hodis sprchu, a do postele :D

V mem pripade jeste za komp :P

Ahááááá

tak to pak jsou mi NĚKTERÉ Tvé příspěvky mnohem snáz pochopitelné :aut

Odesláno

HAHAHA :D :D :D

Ja si dam 1 pivo, a idem dom... Aj to vecsinou nealko, lebo som lenivy tam ist peso :D Takze ozralej sem neni :D

Odesláno

Akurat uz mam bundu na sebe. A jelikoz je venku kosa a sama blackanice, idem autem :P :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...