Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čus, v březnu se chystáme na Motosalon 2010 a při té příležitosti bychom se chtěli ubytovat někde v Brně. Nikdy jsem tam přes noc nebyl a tak nemám zkušenosti s místními hotely - hostely apod. Proto bych rád poprosil lidi z Brna a okolí, aby jste mi doporučili něco víceménně levného, ale ne zase nějaké šílenosti ;) Díky

Btw: kdyby jste doporučili nějaký ten bárek nebo didžinu, nebudu se zlobit :D

Odesláno

Demo: konečně někdo kdo hází linky ;) Ta cena \"introvskejch\" pokojů je v pohodě, ale nelíbí se mi ten detail ohledně zvýšení ceny +1000 když jsou v Brně výstavy a veletrhy :roll Motosalon bude na BVV, čili ten druhý odkaz by byl asi lepší volbou - nehledě na to že nekuřácká hospoda není zrovna místo, kde bychom chtěl trávit večer :D

Odesláno

Hned u BVV je přece Holiday Inn a Voroněž:D:D:aut:aut

Jinak stačí si dát do vyhledávače ubytování Brno a máš tam toho hromadu, Brňáci jak psal Dave_k stejně nemají s ubytováním v Brně žádný zkušenosti, protože všichni spíme doma;)

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

Hned u BVV je přece Holiday Inn a Voroněž:D:D:aut:aut

Jinak stačí si dát do vyhledávače ubytování Brno a máš tam toho hromadu, Brňáci jak psal Dave_k stejně nemají s ubytováním v Brně žádný zkušenosti, protože všichni spíme doma;)

Ve voroněžovi sem spal pred cca 3 týdny a pohoda jenže noc tam bude stát tak 2ku:D Já to neplatil :)

Odesláno

bosscz: Tak jestli jsi spal ve Voroněži tak seš fakt \"boss\" :D:aut

Ale je fakt že cena tam bude pěkně vysoká, ale třeba pro nanuxe to nebude tolik:D:aut

Odesláno

to už záleží na nanuxovi na jakej Voroněž se zmůže:D:aut

jinak kolem jezdím cca 15 dní v měsíci, takže pochopitelně vím že jsou dvě Voroněže;):P:aut

Odesláno

Fusion: vypadá to dobře, jen se ještě zeptám jak daleko je to od BVV a zda-li je poblíž nějaký pohodový bar nebo tak něco ;)

Šalda: Voroněž vypadá taky good, ale na to že tam dorazíme \"společensky unaveni\" a druhý den ráno pojedeme pryč se mi ta cena zdá zbytečně vysoká :roll

[upravil dne 15/2/10 nanux]

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

bosscz: Tak jestli jsi spal ve Voroněži tak seš fakt \"boss\" :D:aut

Ale je fakt že cena tam bude pěkně vysoká, ale třeba pro nanuxe to nebude tolik:D:aut

No nedělám si prdel fakticky:D

Odesláno

nanux: pak je ještě \"kolejní hostel\" www.hotel-palacky.cz, cena asi 1100 za dvoulůžák (pro jednoho je za nějakých 800, to je docela dost, ale sám asi nejedeš, že?), ti mají vyšší ceny jenom na GP a strojírenský veletrh.

:xvul Demo: to jsme asi skoro sousedi :-D

[upravil dne 16.2.2010 maturantka]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...