nanux Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Čus, v březnu se chystáme na Motosalon 2010 a při té příležitosti bychom se chtěli ubytovat někde v Brně. Nikdy jsem tam přes noc nebyl a tak nemám zkušenosti s místními hotely - hostely apod. Proto bych rád poprosil lidi z Brna a okolí, aby jste mi doporučili něco víceménně levného, ale ne zase nějaké šílenosti Díky Btw: kdyby jste doporučili nějaký ten bárek nebo didžinu, nebudu se zlobit Citovat
stehla66 Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 v brně toho je vem si s sebou peníze,šprcky a játra:aut Citovat
Dave_k Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Brňáci Ti moc neporadí ohledně ubytování. Oni přeci spí doma. Citovat
Demo Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Pokud něco s dobrým parkovaním a nepotřebuješ kvalitu hotelu Hilton, tak toto http://www.sosinformatikybrno.cz/moznost_ubytovani.php?kn=yes cca 100 metru nad \"intrem\" je výborná nekuřácká knajpa. A dalších 100 metrů bydlím já Citovat
Demo Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 nebo tady - http://www.kpenzion.cz/?page=cenik&la=cs předpokládám, že se akce koná na BVV, obě dvě ubytování jsou pár kroků od \"socky\" - chápej MHD Citovat
nanux Odesláno 15. únor 2010 Autor Odesláno 15. únor 2010 stehla66: Dave_k: to je sice pravda, ale tak přeci jen jsou místní a vědí co a jak ... btw taky jsem z prahy a nespím jen doma Citovat
nanux Odesláno 15. únor 2010 Autor Odesláno 15. únor 2010 Demo: konečně někdo kdo hází linky Ta cena \"introvskejch\" pokojů je v pohodě, ale nelíbí se mi ten detail ohledně zvýšení ceny +1000 když jsou v Brně výstavy a veletrhy Motosalon bude na BVV, čili ten druhý odkaz by byl asi lepší volbou - nehledě na to že nekuřácká hospoda není zrovna místo, kde bychom chtěl trávit večer Citovat
Demo Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 ještě hod oko sem http://www.ubytovani-brno.ic.cz/ ale tu knajpu nemám rád.. !! hrozní \"kosočtverecové\" Citovat
Šalda Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Hned u BVV je přece Holiday Inn a Voroněž:D:aut:aut Jinak stačí si dát do vyhledávače ubytování Brno a máš tam toho hromadu, Brňáci jak psal Dave_k stejně nemají s ubytováním v Brně žádný zkušenosti, protože všichni spíme doma;) Citovat
Fusion Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 www.crlik.cz Opravdu na úrovni, výborná kuchyně, soukromý parkoviště, 15min do Brna, 5min na okruh. Nebo checte vyloženě kolem centra? Citovat
BOSSCZ Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Původně zaslal: Šalda Hned u BVV je přece Holiday Inn a Voroněž:D:aut:aut Jinak stačí si dát do vyhledávače ubytování Brno a máš tam toho hromadu, Brňáci jak psal Dave_k stejně nemají s ubytováním v Brně žádný zkušenosti, protože všichni spíme doma;) Ve voroněžovi sem spal pred cca 3 týdny a pohoda jenže noc tam bude stát tak 2ku:D Já to neplatil Citovat
Šalda Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 bosscz: Tak jestli jsi spal ve Voroněži tak seš fakt \"boss\" :aut Ale je fakt že cena tam bude pěkně vysoká, ale třeba pro nanuxe to nebude tolik:D:aut Citovat
Fusion Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Sou 2 voroněže kousek od sebe. Diametrálně se liší kvalitou i cenou. Jeden vypadá jak panelák [upravil dne 15/2/2010 Fusion] Citovat
Šalda Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 to už záleží na nanuxovi na jakej Voroněž se zmůže:D:aut jinak kolem jezdím cca 15 dní v měsíci, takže pochopitelně vím že jsou dvě Voroněže;):aut Citovat
nanux Odesláno 15. únor 2010 Autor Odesláno 15. únor 2010 Fusion: vypadá to dobře, jen se ještě zeptám jak daleko je to od BVV a zda-li je poblíž nějaký pohodový bar nebo tak něco Šalda: Voroněž vypadá taky good, ale na to že tam dorazíme \"společensky unaveni\" a druhý den ráno pojedeme pryč se mi ta cena zdá zbytečně vysoká [upravil dne 15/2/10 nanux] Citovat
Fusion Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Je to cca 20km přímo na BVV tak pokud nemáte odvoz nebylo by to vhodný. Citovat
BOSSCZ Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Původně zaslal: Šalda bosscz: Tak jestli jsi spal ve Voroněži tak seš fakt \"boss\" :aut Ale je fakt že cena tam bude pěkně vysoká, ale třeba pro nanuxe to nebude tolik:D:aut No nedělám si prdel fakticky:D Citovat
Meldik Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 v Brne jsme parkrat spali a vzdy jinde.....nejlepsi byl penzion Luna a na jidlo pres ulici do Cervenyho draka.... Citovat
maturantka Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 nanux: pak je ještě \"kolejní hostel\" www.hotel-palacky.cz, cena asi 1100 za dvoulůžák (pro jednoho je za nějakých 800, to je docela dost, ale sám asi nejedeš, že?), ti mají vyšší ceny jenom na GP a strojírenský veletrh. Demo: to jsme asi skoro sousedi :-D [upravil dne 16.2.2010 maturantka] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.