Qcko Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Ty vole, teraz som hladal tie tycky, ani googel mi ich nenasiel, hladam toto --> Meyle HD a nic... kde to mam zohnat Citovat
alternativ Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Me to taky ceka na jaro, ted uz to mlati jak svina. Jak hodnotite ty od znacky TRW? Mam moznost si je vyhodne sehnat, tak me zajima, jestli to mavubec cenu. Dik. Citovat
Qcko Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Mne prave sem tam buchne zadok ked prejdem vacsiu nerovnost, zacinal som sa bat ze to bude nieco drahe ( po skusenostiach s 306 ), ale ked su to len stabilizacne tycky, tak tie vymenim a je pokoj ... len nejake zohnat, akosi sa mi nedari, same FEBI a Moog, ine neviem najst Citovat
ozzy56 Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Původně zaslal: Qcko Ty vole, teraz som hladal tie tycky, ani googel mi ich nenasiel, hladam toto --> Meyle HD a nic... kde to mam zohnat v česku je prodává fa RALL Citovat
Guest Blackstar407 Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Pozri na stranku www.orakor.sk do E-shop tam su meyle a co sa tika TRW davaju sa od prvovyroby myslim ze je bi mohly byt este lepsie ako Meyle a Sasic. Citovat
Qcko Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Diky, ja som idiot, hladal som orokar :D ... vdaka, popozeram to ... Citovat
Ferry Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Původně zaslal: Qcko Mne prave sem tam buchne zadok ked prejdem vacsiu nerovnost, zacinal som sa bat ze to bude nieco drahe ( po skusenostiach s 306 ), ale ked su to len stabilizacne tycky, tak tie vymenim a je pokoj ... len nejake zohnat, akosi sa mi nedari, same FEBI a Moog, ine neviem najst nemusi to byt vzadu jen ty tycky, procti tohle Citovat
chup Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Původně zaslal: Blackstar407 takze tu je zopar foto tycki su robusne priemer spojovacej gulatiny omnoho hrubsi oproti znacke Febi,Optimal ktore som pouzival doteraz manzeta na cepe ma dvojitu vlnku co moze byt lepsie oproti predchadzajucej jednej nieje na nu kladena taka namaha na natahovanie Ferry odporucil dobre moj nazor vydrzia dlhsie oproti tim predchadzajucim za tie iste peniaze. [upravil dne 24/2/10 Blackstar407] [upravil dne 24/2/10 Blackstar407] [upravil dne 24/2/10 Blackstar407] Nie su to tyčky nastavovania zbiehavosti? Stabylizačné sú také plastové. Citovat
Guest Blackstar407 Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 plastove su zvisle stabilizacky kovove su vodorovne s nastavenim zbiehavosti zadnej napravy tie plastove sa nezvyknu tak skoro vybit vetsinov vydrzia od vyroby aj 250000km. Citovat
Qcko Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Ferry: to som cital, ale vylucil som to este, lebo mne tam vobec nic nevrzga a je to tiche, len sem tam klepne... vidim to tak, ze pri vymene kolies to dvihnem a pozriem a uvidim Ak sa tu bavime spravne, tak problemove su diely 6 a 7 z obrazku, nie? [upravil dne 25/2/10 Qcko] Citovat
Guest Blackstar407 Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Ano diel 6a7 ale 7 zvykne vydrzat aj 250000km ja ich zachvilu vymenim tuto zimu uz neprezili mam najazdene 265000km jeden kus stoji unas 7eur znacka LPR ele praca bude tazka bud si vyrobim nato pripravok ako opisal Ferry ale celu tiahlicu dole a kladivom dotoho .... Citovat
Qcko Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Tak to beriem aj ja, sak mam \"skoro nove\" auto, o stabilizatoroch som vedel ze na tychto napravach trpia nehorazne, raz uz boli menene, ale to viac ako rok dozadu a mam pocit ze pojdu zs do papa ...kazdopadne dufam ze ich zozeniem za dobry peniaz, vymena podla obrazku nevyzera byt narocna (az na ten spominany imbus) EDIT: tak som pod to teraz len lahol narychlo a myslim si, ze ta tycka uz vizualne je uplne KO, aj ked sa to asi este moc neprejavuje, tak myslim ze mam jasno Co hovorite na tuto znacku? Na pohlad vyzeraju paradne:roll [upravil dne 25/2/10 Qcko] Citovat
Guest Blackstar407 Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 neviem nemam s tou znackou skusenost skor by som povedal ze sa zemeriava na vyrobu lozisk do osobnych a nakladnych aut ale gulatina vyzera byt standardneho priemeru a manzeta ma len jednu vlnku tvaru kuzela.Rozhodnutie ja na tebe ak rad experimentujes ja by som bral znacku ktora sa uz u niekoho osvedcila. [upravil dne 26/2/10 Blackstar407] Citovat
Ferry Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Ruville jsem mel na predku a nedaly vic jak 20 000km, stejna \"kvalital\" jako Optimal, Ruville pry jen prebaluje jine znacky do sveho baleni. Opravdu overena kvalita je Meyle HD, MOOG, Sasic a TRW nic jineho bych uz nebral Citovat
Qcko Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Pojdem do moog, od nich mam na 306 vpredu capy, silentbloky aj tycky a nemozem sa stazovat ... diky za typy na znacky Citovat
foxo Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 no ked maju nejake veci nejaky nazov, je do bre ho pouzivat. Stabilizator je proste stabilizator, a nie spojovacia tyc. Raz tu bolo cele vlakno v duchu hadky, lebo jeden clen napisal, ze v nadrzi je \"sani\", a vadili sme sa tu, ze v nadrzi sani neni, no a on vlastne myslel sitko na cerpadle v nadrzi... edit: no je v riti, kym sem napisal za par sekund tento prispevek, tak ma predbehlo 15 prispevku, takze vlastne uz nikdo nevi, naco sem reagoval. Budu pouzivat citaci, at si Béďa rika, co chce! [upravil dne 26.2.2010 foxo] Citovat
ozzy56 Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Původně zaslal: Blackstar407 plastove su zvisle stabilizacky kovove su vodorovne s nastavenim zbiehavosti zadnej napravy tie plastove sa nezvyknu tak skoro vybit vetsinov vydrzia od vyroby aj 250000km. jen upřesním,že svislé tyčky zad. stabilizátoru se vyrábějí jak plastové,tak i kovové Citovat
jp Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Co se týče tyček stabilizátoru jak předku tak zadku, moc se nevyplatí utrácet, dají se snadno vyměnit, na zadku jsem dal febi a po 25 000 byli k.o. Ted jsou tam starline 35 000 km a dobrý. Na předku mi odešla jedna tyčka u spolujezdce, dal jsem taky starline, myslel jsem že hned odejde společně s druhou, překvapila už dobrých 45 000 km a nic neklepe, rozhodně dostává dost zabrat. Ale rejdový čepy od starline bych raději nebral. Citovat
martin406hdi Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 nevedeli by ste niekto dat sem objednace cislo tych stabilizatorov meyle HD z toho orakar.sk, ak to niekto objednaval??? Hladal som to tam ale akosi som to nevedel ktore.. potreboval by som zadne stabilizacne tycky tie zvisle aj vodorovne a aj na predok diki mam P406 HDI 2000, 90koni sedan... pekny den Citovat
Ferry Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 tak predni tycky 11-16 060 0002/HD zadni tycky svisle 11-16 060 0009/HD zadni tycky vodorovne geometrie 11-16 010 0002 - ty se ale nedelaji v HD provedeni Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.