Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zadne stab.tyce poradte aku znacku zvolena Meyle odporucam vid foto.

Recommended Posts

Odesláno

Mne prave sem tam buchne zadok ked prejdem vacsiu nerovnost, zacinal som sa bat ze to bude nieco drahe ( po skusenostiach s 306 :D), ale ked su to len stabilizacne tycky, tak tie vymenim a je pokoj :)... len nejake zohnat, akosi sa mi nedari, same FEBI a Moog, ine neviem najst :(

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Ty vole, teraz som hladal tie tycky, ani googel mi ich nenasiel, hladam toto --> Meyle HD a nic... kde to mam zohnat :D

v česku je prodává fa RALL

Guest Blackstar407
Odesláno

Pozri na stranku www.orakor.sk do E-shop tam su meyle a co sa tika TRW davaju sa od prvovyroby myslim ze je bi mohly byt este lepsie ako Meyle a Sasic.

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Mne prave sem tam buchne zadok ked prejdem vacsiu nerovnost, zacinal som sa bat ze to bude nieco drahe ( po skusenostiach s 306 :D), ale ked su to len stabilizacne tycky, tak tie vymenim a je pokoj :)... len nejake zohnat, akosi sa mi nedari, same FEBI a Moog, ine neviem najst :(

nemusi to byt vzadu jen ty tycky, procti tohle ;)
Odesláno
Původně zaslal: Blackstar407

takze tu je zopar foto tycki su robusne priemer spojovacej gulatiny omnoho hrubsi oproti znacke Febi,Optimal ktore som pouzival doteraz manzeta na cepe ma dvojitu vlnku co moze byt lepsie oproti predchadzajucej jednej nieje na nu kladena taka namaha na natahovanie Ferry odporucil dobre moj nazor vydrzia dlhsie oproti tim predchadzajucim za tie iste peniaze.

[upravil dne 24/2/10 Blackstar407]

Nie su to tyčky nastavovania zbiehavosti? Stabylizačné sú také plastové.

Guest Blackstar407
Odesláno

plastove su zvisle stabilizacky kovove su vodorovne s nastavenim zbiehavosti zadnej napravy tie plastove sa nezvyknu tak skoro vybit vetsinov vydrzia od vyroby aj 250000km.

Odesláno

Ferry: to som cital, ale vylucil som to este, lebo mne tam vobec nic nevrzga a je to tiche, len sem tam klepne... vidim to tak, ze pri vymene kolies to dvihnem a pozriem a uvidim :)

Ak sa tu bavime spravne, tak problemove su diely 6 a 7 z obrazku, nie?

[upravil dne 25/2/10 Qcko]

Guest Blackstar407
Odesláno

Ano diel 6a7 ale 7 zvykne vydrzat aj 250000km ja ich zachvilu vymenim tuto zimu uz neprezili mam najazdene 265000km jeden kus stoji unas 7eur znacka LPR ele praca bude tazka bud si vyrobim nato pripravok ako opisal Ferry ale celu tiahlicu dole a kladivom dotoho ....

Odesláno

Tak to beriem aj ja, sak mam \"skoro nove\" auto, o stabilizatoroch som vedel ze na tychto napravach trpia nehorazne, raz uz boli menene, ale to viac ako rok dozadu a mam pocit ze pojdu zs do papa :D

...kazdopadne dufam ze ich zozeniem za dobry peniaz, vymena podla obrazku nevyzera byt narocna (az na ten spominany imbus) :papa

EDIT: tak som pod to teraz len lahol narychlo a myslim si, ze ta tycka uz vizualne je uplne KO, aj ked sa to asi este moc neprejavuje, tak myslim ze mam jasno :)

Co hovorite na tuto znacku? Na pohlad vyzeraju paradne:roll

915949.JPG

[upravil dne 25/2/10 Qcko]

Guest Blackstar407
Odesláno

neviem nemam s tou znackou skusenost skor by som povedal ze sa zemeriava na vyrobu lozisk do osobnych a nakladnych aut ale gulatina vyzera byt standardneho priemeru a manzeta ma len jednu vlnku tvaru kuzela.Rozhodnutie ja na tebe ak rad experimentujes ja by som bral znacku ktora sa uz u niekoho osvedcila.

[upravil dne 26/2/10 Blackstar407]

Odesláno

Ruville jsem mel na predku a nedaly vic jak 20 000km, stejna \"kvalital\" jako Optimal, Ruville pry jen prebaluje jine znacky do sveho baleni. Opravdu overena kvalita je Meyle HD, MOOG, Sasic a TRW nic jineho bych uz nebral

Odesláno

no ked maju nejake veci nejaky nazov, je do bre ho pouzivat. Stabilizator je proste stabilizator, a nie spojovacia tyc. Raz tu bolo cele vlakno v duchu hadky, lebo jeden clen napisal, ze v nadrzi je \"sani\", a vadili sme sa tu, ze v nadrzi sani neni, no a on vlastne myslel sitko na cerpadle v nadrzi...

edit: no je v riti, kym sem napisal za par sekund tento prispevek, tak ma predbehlo 15 prispevku, takze vlastne uz nikdo nevi, naco sem reagoval. Budu pouzivat citaci, at si Béďa rika, co chce!

[upravil dne 26.2.2010 foxo]

Odesláno
Původně zaslal: Blackstar407

plastove su zvisle stabilizacky kovove su vodorovne s nastavenim zbiehavosti zadnej napravy tie plastove sa nezvyknu tak skoro vybit vetsinov vydrzia od vyroby aj 250000km.

jen upřesním,že svislé tyčky zad. stabilizátoru se vyrábějí jak plastové,tak i kovové ;)

Odesláno

Co se týče tyček stabilizátoru jak předku tak zadku, moc se nevyplatí utrácet, dají se snadno vyměnit, na zadku jsem dal febi a po 25 000 byli k.o. Ted jsou tam starline 35 000 km a dobrý. Na předku mi odešla jedna tyčka u spolujezdce, dal jsem taky starline, myslel jsem že hned odejde společně s druhou, překvapila už dobrých 45 000 km a nic neklepe, rozhodně dostává dost zabrat. Ale rejdový čepy od starline bych raději nebral.

• O 2 týdny později...
Odesláno

nevedeli by ste niekto dat sem objednace cislo tych stabilizatorov meyle HD z toho orakar.sk, ak to niekto objednaval???

Hladal som to tam ale akosi som to nevedel ktore..

potreboval by som zadne stabilizacne tycky tie zvisle aj vodorovne a aj na predok

diki mam P406 HDI 2000, 90koni sedan...

pekny den

Odesláno

tak

predni tycky 11-16 060 0002/HD

zadni tycky svisle 11-16 060 0009/HD

zadni tycky vodorovne geometrie 11-16 010 0002 - ty se ale nedelaji v HD provedeni

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...