Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Někdo ti měnil spojku na 80kW HDIčku plus to všechno ostatní a za práci si řekl jen 110EUR? To je docela blázen. A s tou cenou za samotnou spojku taky.

Ano. No dnes som tam bol opat, remen sa posunul o jeden zub na klukovej remenici a na klime, navine je vraj ta nevymenena volnobezka alternatora, aj ked na nej sedel dobre.

Dohoda bola za vymenu spojky 2000 Sk a za vymenu remenice, remena a napinacej kladky si neskor zapital 1100 SK.

[upravil dne 11/2/10 lubikpo]

Odesláno
Původně zaslal: Xantik

Za výměnu spojky je to super cenovka. Za spojku samotnou už moc ne. LUK jde tady sehnat na 80kW HDI za necelé 4tisíce.

spojku za dva tisíce??? budu Ti dohazovat kšefty,jo?? :)

Odesláno

Za výměnu spojky je to super cenovka. Za spojku samotnou už moc ne. LUK jde tady sehnat na 80kW HDI za necelé 4tisíce.

No to ano, ale co by si urobil ak ti povie ze spojku uz vymenil, vsetko je uz hotove, len si prijst po auto.

Cize ma jednoducho oje..al, a viac tam nepojdem (dufam ze nebudem musiet ist) :bacha

Odesláno

Plná koncovka s daní za tu sadu je asi 7,5. To že někdo bere v Kelly ve velkém na 40% slevu a prodává s 5% marží není příliš vypovídající, pak se leda můžete divit, že vás v servisu vyhodí s donesenými díly.

Odesláno

A to som este nepisal ze mi tam tu volnobezku alternatora vymenil, ze vraj objednal z Prahy a stala 120 Eur.

A pred chvilou som si zistil, ze priamo z Kosic z velkoskladu suciastok, dobrej znacky za 68 Eur. Cize ju beriem. :)

Odesláno

S těma náhr.dílema na auta je to strašně ošemetné,Je to obrovský byznys,mnohem větší než prodej samotného auta,kdysi jsem četl o Fordu,že kdyby 1 rok nevyráběli auta a jenom prodávaly náhr.díly tak se vůbec nic nestane.Bylo to sice před krizí,ale když jsem pak četl ty tučná a štědrá odchodná co Ford vyplácel teďka v krizi,asi na tom něco bude.Ale k věci.V této zemi je to samý lump a darebák,takže záleží kdo a o kolik se vás snaží ošmeknout,ale vím sám,že jsou v tom obrovské rozdíly.Ještě to všelijak kamuflujou přebalama,no hrůza a děs.Hotová džungle.Stačí jen telefonovat a člověk žasne kam se až s cenou dostane.:myslim

[upravil dne 11.2.2010 bara]

Odesláno

q: existuju rozlicne druhy volnobeziek pre jeden druh alternatora Valeo??

dozvedel som sa ze v danom roku montovalo niekolko druhov?

Vie niekto nieco o tom? Pripadne da sa to zistit podal VIN cisla?

Odesláno

Dá se zjistit ledacos,ale jde o to co tam už někdo udělal.To právě zjistíš až to zdemontuješ,že třeba už to něko ,,poladil\" a nemá to ze servisem origo součástky nic společného.Jsou různé repasy a náhrady,ale skus nejdřív zjistit na tom Valeu výr.typ + nějaké číslo a od toho se odpichni.Na netu to 100% najdeš co do toho pasuje i za kolik.

Odesláno

Ahoj všem,

mám malý dotaz. Když jsem byl v servisu kvůli přezutí gum, řekl mi servisák, že mi hučí řemenice a že brzo odejde. I mi řekl, že se to pozná podle toho, že ta řemenice a od ní i řemen kmitá. Řemen mi trochu poskakuje, ale to je od řemenice serva, která neni moc rovná :myslim Zkusil jsem sundat řemen a nastartovat. Pohledem se mi nezdá, že by ta řemenice nějak lítala...

Takže se chci zeptat, jak vypadá a jak se za běhu chová vadná řemenice. A pokud nějak kmitá, jak mi řekl, tak by mě zajímalo, jak moc musí, aby se dalo usoudit, že je na cestě do věčných lovišť?

Díky za radu! :)

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Ty si zhodil remen a tocil motorom?

Jo, to jsem udělal. Koukal jsem na řemenici s řemenem i bez něj. Přijde mi v pohodě :myslim

[upravil dne 25/2/10 Cune]

Odesláno

Já když jsem si dřepl k pravýmu kolu, slyšel jsem šustění, které to dřív nedělalo, podle toho jsem si všiml, že odejde po sundání řemenu jsem za ní vzal a už nebyla pevná, šlo s horní částí hnout doprava doleva aniž by se hnul střed řemenice. Pohnulo se to jen kousek, když jsme nasadili novou tak ta držela jak přibitá při hnutí s ní.

Odesláno

Já když jsem si dřepl k pravýmu kolu, slyšel jsem šustění, které to dřív nedělalo, podle toho jsem si všiml, že odejde po sundání řemenu jsem za ní vzal a už nebyla pevná, šlo s horní částí hnout doprava doleva aniž by se hnul střed řemenice. Pohnulo se to jen kousek, když jsme nasadili novou tak ta držela jak přibitá při hnutí s ní.

Aha, tak takhle to je :o Tak takhle to taky zlusim. Dík! :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...