Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak mi bylo receno asi brecim v koutku a resim to nespravne, tak to chci nejak vyresit tady :)

Prijde mi divne nektere chovani mistru moderatoru. Asi je lepsi uvest primo pripady ktere se tykali me, nebo tam kde jsem neco psal.

V 106 sekci nam bylo zamceno tema, do ktereho sme pridavali fotky nasich aut atd. Tema = Aktualni fotky nasich milacku. Cely vecer jsme tam \"chatovali\" to uznavam, ale jinak bylo tema prospeny pro vsechny. Moderator nam ho zamknul a napsal ze toto forum neni chat. Ano souhlasim, ale proc potom pres SZ pise ze ho zamknul z duvodu, ze je pretizen server, kdyz je nekde mnoho prispevku (lepsi vice temat, nez milion prispevku v jednom)? Nebylo jednodusi vsechny ty prispevky smaznout z toho vecera??

Rozhovor po SZ sme dali do temata, aby bylo jasno proc bylo nase tema zamceno...skoncilo to, ze jiny moderator ho zamknul a smazal.

Na otazku, jakto ze jine temata, kuprikladu Jake je pocasi v cr a sk(nejak podobne) nezatezuji server a nejsou nutny mazat, bylo odpovezeno ze na pocasi se koukne kazdy...prominte ale na nekolik mesicu stary pocasi se budu koukat? Dekuji ne a navic mam internet a tam je predpovedi dost si myslim.

Dalsi me ted nastvalo ze bylo zamceno upozorneni ze je vir na novinkach, ze to byla fama je jedno. Ale zamceni z duvodu ze sme forum o autech a ne o virech me dostalo, protoze, ted je tu treba tema Jak jsem nakupoval v kauflandu. Od toho je snad pokec ne? kdyz nechci psat o autech.

A nemluvim o nadpisu ??? od Petra...odpoved? nikdo toto tema hledat nebude...kdybych to napsal ja...je moje tema smazano.

Myslim ze tu asi neni pro vsechny stejny metr a kouka se na nekoho trosku jinak :) bud na vsechny stejne:bacha , nebo nevim.

Sorry za chyby a slohovku :ticho

[upravil dne 5/2/10 Fr3sh]

Odesláno

Co člověk, to názor. Občas se přehmátnou i moderátoři, ale bez nich by to byla mnohem větší anarchie.

Ale přiznávám, že nad názvem \"???\" jsem se taky pozastavoval a se zamknutím tématu o viru dokonce vnitřně nesouhlasím a myslím, že příslušný moderátor těžce přestřelil.

Odesláno

Ano to souhlasim a dekuji za souhlas semnou.

Furt cekam jen co napise moderator ktery to zamknul(o viru) a napsal mi at nebrecim v rohu...

Odesláno

No ten chat na forum opravdu nepatří, už třeba pro pravidlo č.8 Dodržujte zásady přiměřeně slušného chování. Obecně je toto fórum spíše pohodové a věcné, a mělo by tomu tak být i nadále. Zejména nevhodné jsou příspěvky urážlivé, nevkusné či protizákonné.

Rozhovor po SZ: Byl tam za 1. nesmyslnej nadpis, pak nikde nebylo vysvětleno co to je, proč to tam je a o co se jedná, navíc tema bylo v sekce 106, což tam nepatří. Takže bylo nejdříve zamčeno a posléze smazáno.

Počasí, a podobná temata, proč je nenechat, vidiš jak to vypadá na druý straně republiky, třeba se tam chystáš atd, navic to tema žije normalně.

Vir, možná máš pravdu že se udělala chyba, moderator je jen člověk a posoudil to tak jak tam napsal, možná by to zamkl každý Moderátor, možná ne, těžko o tom polemizovat, holt se ted příště dlouze zamyslí:)

Ad ??? to musí vysvětlit Pe.Tr

Odesláno

Hujvarz:

Bylo tam jasne napsano: proc nam bylo zamknuto nase tema. Takze vysvetleni tam bylo a bylo to v sekci 106, protoze se to tykalo zamknuteho temata 106, proc obtezovat ostatni lidi co to nepotrebujou vedet?

Pocasi je super, ale 4mesice stare pocasi je pocasi k nicemu a to mi nevyvratis.

Kdyz jeden clovek napise ze zbytecne dlouha temata delaji podle nej pady systemu, proc nektera dlouha temata, zase narazim treba na pocasi protoze to je nejvice videt, jsou beze zmen? Pocasi stare 3dny beru...nebo tyden, ale tyden to ti akorat rekne ze je tam snih.

Odesláno

Bez Moderatoru by to nefungovalo, a s nema jsme zase omezovani.

Po hlubokem zamysleni za me rikam, ze je to o lidech.

Proc se hned urazet a handrkovat?

Taky me sere ze bylo locknuto vlakno \"privesek na krk\", bylo v pokecu, bylo tam dost nazoru, odpovedi, proste pokec lidi. Ano nekdo muze napsat at si jdem na chat, ale proc pak tu je potom vlakno pokec?

Odesláno

mr.SM: mysliš Šperk na krk?? tam se bavilo \"chatovalo\" asi 4 nebo 5 uživatelů, tak jakých dost názorů, a navic to už dávno překročilo meze slušnosti, dlouho jsme zvažovali jestli to zamknout nebo ne, když jsme se rozhodli zamknout tak aby jsme nebyli kamenováni tak jsme musel zamknout i další vlákna s povahou chatu

[upravil dne 5/2/10 Radek Hurvajz]

Odesláno

tisíckrát prosím za odpuštění , jsem kreten, idiot a vubec si nedokážu představit kde se ve mně objevila ta drzost si dovolit založit tema s takovým to nadpisem . Přísahám už to nikdy neudělám , bohužel jsem jen člověk kteremu ujeli nervy a byl mega nasran nad tim jak tady se snaží něco tvořit za cenu toho že okrada rodinu o čas ,využiva všech možných prostředků pro zabavu všech ale v podstate uplne zbytečně protože to nikoho nezajímá . Ale on je to člen vedeni takže je to asi nadbuh a muže vše a to se nam nelibi a hned ho pojebeme kde mužeme , ne k tematu psat nic nebudeme bo oto tady nejde , proste si dovolil moc , zastrelit zlynčovat.

tim si nestezuji na to co delam ale jen konstatuji ze mylit se je lidske .

Odesláno

souhlasim s fr3shem, psal jsem to i tobě Hurvajz i petrovi, prostě když se to týká sekce 106 nebudu to cpát do pokecu, kde to nikdo ze 106kářu co tu nejsou pečení vaření neuvidí... ale už je to smazaný tak už je mi to volný... a troufám si říct že chat nefunguje a nefungoval jen u nás...

teď jen nechápu proč tu je to pravidlo 8. jestli sme něco porušili, někoho urazili nebo tak nějak...

jo dobry už jsem si to přečetl proč tu je odkaz na ten bod 8

[upravil dne 5.2.2010 Lentilka]

Odesláno

Ad pravidlo 8: jde o tu část o tom že je forum věcné. No potom to že dáš tema do sekce 106 a tyka se to spiše pokecu je nesmysl, člověk v modelech hledá konkretní info o jeho autě, a ne to že si 106tkaři prostě žijí jen v tomhle tematu tak tam řeší vše, budete muset chodit i do pokecu, no.

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

mr.SM: mysliš Šperk na krk?? tam se bavilo \"chatovalo\" asi 4 nebo 5 uživatelů, tak jakých dost názorů, a navic to už dávno překročilo meze slušnosti, dlouho jsme zvažovali jestli to zamknout nebo ne, když jsme se rozhodli zamknout tak aby jsme nebyli kamenováni tak jsme musel zamknout i další vlákna s povahou chatu

[upravil dne 5/2/10 Radek Hurvajz]

Ja nevim, ale ja si dal tu praci a to vlakno procet cely. Nemuzu souhlasit s tim ze tam psalo 4 nebo 5 lidi.

A dalsi ma otazka je: Kdo urcuje co je mira slusnosti?

Odesláno

no a k tomu co napsal petr - nikdy jsem nic takovyho nenapsal ani si nemyslel, jen jsem chtěl prostě po vás dvou vysvětlení proč to tak bylo atd. to se mi víceméně dostalo až teď.

navíc jak ste mi poradili, přesunuli sme se na facebook...

Odesláno

Ja se taky mylim, kazdy se muze zmylit. Ale tady se stalo moc veci v poslednich 14dni a to jen u me...nevim co se deje jinde.

A dost mi ted zere a cekam kdy napise konecne neco MirasCC, co zamknul to tema o viru a napsal mi at nebrecim v rohu a resim to. Kde nic, tu nic. :)

Vite co mi prijde? Ze v pokecu se smi resit skoro jen to, do ceho muze jeden zvas aspon neco napsat. Pokud tam nemate co dodat, je to blby tema a je lock :) Muj nazor.

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

No ten chat na forum opravdu nepatří, už třeba pro pravidlo č.8 Dodržujte zásady přiměřeně slušného chování. Obecně je toto fórum spíše pohodové a věcné, a mělo by tomu tak být i nadále. Zejména nevhodné jsou příspěvky urážlivé, nevkusné či protizákonné.

Rozhovor po SZ: Byl tam za 1. nesmyslnej nadpis, pak nikde nebylo vysvětleno co to je, proč to tam je a o co se jedná, navíc tema bylo v sekce 106, což tam nepatří. Takže bylo nejdříve zamčeno a posléze smazáno.

Počasí, a podobná temata, proč je nenechat, vidiš jak to vypadá na druý straně republiky, třeba se tam chystáš atd, navic to tema žije normalně.

Dobře,počasí - bude se někdo koukat na počasí rok a půl zpátky?Proč by to dělal...takových témat je v pokecu ale mraky!Například

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR - 47 stránek,90%neaktuálních a k ničemu:myslim

Kdo poradí při koupi televize? (už je na zdi) - 11 stránek k ničemu když je to vyřešeno:myslim

Fotím,Fotíš, Fotíme - 47 stránek (to myslím zatíží fórum víc než chatování):myslim

Noční hlídání - 39 stránek - Myslíte že nám tu někdo něco ukradne?Navíc taky pokec o ničem....:myslim

A tak by se dalo pokračovat dál,navíc plno duplicitních témat...

Nechci se do toho nějak extra motat,to ne,ale myslím že je tu víc nepotřebných témat než to ve 106kové sekci....

Odesláno

Začnu od konce. To, co se tu Fr3shi snažíš naznačit - tj. že není na všechny stejný metr - si dovolím označit se vší vážností za nesmysl. Jak znám moderátory, spíše jde o \"Typ příspěvku\", než o to, kdo jej psal. Ona se ta zdejší témata (mám nyní namysli Pokec) dají rozdělit asi tak do čtyř skupin. Ty jsou: Užitečné Zajímavé, Zbytečné, Úplně pitomé. První dvě skupiny jsou obvykle za vodou, čtvrtá je perzekvována a ta třetí vyžaduje zvýšenou pozornost - moderátor musí posoudit a rozhodnout. Samozřejmě, jeho rozhodnutí se nemusí někomu líbit (a vždy se najde někdo, komu se nebude líbit) a je čistě individuální. Do té třetí skupiny patří třeba tebou zmiňovaný \"Vir\", a dokonce i chat na Foru - na to máme opravdu jiné místo. Moderátoři se před nějakým časem společně a jednoznačně dohodli na tom, že taková témata se budou postihovat (zamykat či mazat). Ujišťuji nejen tebe, že toto rozhodnutí a jeho realizace je nezávislé na nicku pisatele. Nic osobního v tom nehledejte.

K nadpisu tématu \"???\" - tady se musím přiznat, že jakmile jsem jej viděl, klikl jsem na něj jen proto, abych je přejmenoval. Po jeho otevření jsem zjistil, že jde o \"Provozní oznámení\" ze strany vedení a ačkoliv já sám zastávám zásadu, že chci-li pravidla vynucovat, musím je především dodržovat, do tohoto tématu jsem nezasáhl. Nic to nemění na mém názoru, že by si to téma zasloužilo lepší nadpis.

Na závěr: chápu, že vás to některé žere, protože se vás to týká osobně, ale zkuste se na věc podívat s větším odstupem - je to jen drobnost, nic, co by stálo za rozčilování. ;)

Odesláno

Ja v tom nehledam nic osobniho, to vubec, to se neboj. Me ani nejde o tema vir a chat ve 106. Me jde o protireceni si jak jsem psal o padani fora o poctu prispevku. Dokazete nekdo prosim napsat jediny duvod treba toho POCASI? Nikdo ste na tom zatim normalne neodepsal.

PS: A nakupovani v Kauflandu patri do sekce jake prosim?

A jinak ze se nemam rozcilovat, ale po tom co dneska napsal MirasCC, ze lidi nemaji brecet nekde v rohu, jsem to opravdu nevydrzel. Tento clovek uz mi nesedi delsi dobu, ale treba jenom me. Ale vsichni tam napsali ( ta vyssi \"moc\" fora) at se nekde vzjadrim a zkusim to resit. Ale vidim ze 75% z Vas rika, ze je vse v poradku a lidi co tady jen pisou, rikaji ze to v poradku neni a pisou mi na ICQ ze semnou souhlasi ale nechteji sem psat radsi, vypada ze neco v poradku asi opravdu neni co?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...