Benžík Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Toho jsem si všim taky (u mojí 2.1) smrdí to jak náká chemikálie, nevim k čemu to přirovnat, spálená nafta jako u mojí bejvalý 1.9d 405 to rozhodně neni. Co to je? katalizátor? Citovat
MHS Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 fap taky nemam a jak piše benžik smrdi to jak spalena nafta Citovat
Benžík Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Původně zaslal: MHS fap taky nemam a jak piše benžik smrdi to jak spalena nafta Prave ze ne jako spalena nafta, nakej divnej zapach. Citovat
twoolf Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 však říkám, CommonRail. Prostě to smrdí. Spaluje to trochu jinak než klasika. Astra smrděla stejně. Citovat
oddie Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Smrdí to jakoby po čpavku. Co přesně to produkuje nevím a jsem línej to hledat. Citovat
Benžík Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 nemam commonrail a stejně to smrdí, ale je to cítit jenom někdy. [upravil dne 8/2/10 Benžík] Citovat
twoolf Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 že by nějaká spojitost s normami EURO? Moderni diesely takhle smrdí. TDI je konstrukčně poměrně stará záležitost ( 20let ). Možná se pletu, ake 2,1TD bych bral jako předchůdce HDI Citovat
MatrixChose Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 oddie: o turbech na 406 nevím, pumpa v nádrži je jasná, lepší DRV za 4k než čerpadlo jako jinde a řemenice asi taky. Když se vezme náklady nafta + olej, ručení atd za 900 000 km, tak těhlech pár blbostí je kapka v moři. Mě to smrfí tak nějak kysele řekl bych že kat. Citovat
Radek 306 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 po studeným startu v garáži divnej puch, kyselej, zahřátý to smrdí po chlóru Citovat
Xantik Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Já bych to přirovnal smradu něco mezi ředidlem a čpavkem. Citovat
Holland Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Jo a co tankujete bionaftu he-normál je už taky plná těchto sraček-tak to bohužel musí smrdět jinak než před 20 lety-zlataá LIAZKA /ta kouřila a voněla?? by člověk umřel po 5 minutách avše vyřešeno:super Citovat
bara Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 Původně zaslal: Holland Jo a co tankujete bionaftu he-normál je už taky plná těchto sraček-tak to bohužel musí smrdět jinak než před 20 lety-zlataá LIAZKA /ta kouřila a voněla?? by člověk umřel po 5 minutách avše vyřešeno:super Tak tohle tvoje (he) jsem vážně nepochopil.A klidně si bio natankuji a vůbec se nic neděje,ono totiž ze zákona je to stejně asi 30/70% ředěné ve prospěch nafty z ropy.A naopak si myslím,že to smrdí okolí mnohem míň.A ty posrané Liazky jezdí do teďka a vůbec,zajímalo by mě jak prolízají všechny staré plečky přes emise,když na silnici jich přes ten dým není vidět. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.