Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nový vyhledávač, lepší než Google

Recommended Posts

Odesláno

uprimne k zasmani... vyhledavac vzdy najde co tam zadame, pokud zadame spatne zadani nemuzeme ocekavat dobry vysledek, mnoho vyhledavacu ma opravu blbosti, jako ze opravu gramatichych chyb a podobne.

borec studovany, snad se nepomatl, preji hodne uspechu.

Odesláno

To já taky (se rád kouknu s čím příjde) :)

Ale abych řek pavdu, tak to nevidím moc růžově. Přece jenm v Googlu pracuje dost chytrech lidí. Troufnul bych si říct i géniů...

Ps.: Koukněte se v čem je výše uvedená stránka vytvořená. Na to, že je to takovej borec, tak přecejen Word moc IT profíků na tvorbu stránek nepoužívá :aut

Edit.:

A navíc dnes, v době kdy má skoro každej možnost si udělat stránku není problém (pokud to umíš) udělat vyhledávač a sustit ho třeba v testovacím provozu.

Existuje spousta webů s aktivním obsahem. Zadara se dá stráhnout VisualStudio ve kterým si může každej cokoliv naprogramovat (samozřejmě pokud to umí). A pokud nemá nic hotovo (viz. 2. odstavec)

2. Můj vklad

Do projektu vkládám:

Myšlenku – nový princip hledání (hotovo).

Algoritmus hledání (je hotov sytém kritérií a počáteční nastavení vah mezi kriterii).

Algoritmus minihledače (hotovo).

Minihledač (až bude hotov, nutno vypracovat, hlavně k tomu směřuje investice).

Metodu hodnocení výsledků hledání (hotovo).

Podrobnější informace k vkládaným věcem jsou uvedeny níže.

Připadá mi to, jako by měl na papíře 10 věcí, který by to mělo umět, nebo nástřel principu ale nemá to udělaný. A to je to nejtěžší.

Taky mě vždycky napadne co bych moh naprogramovat, ale pak když se tam přidává dalších 100 věcí, který musej bejt ošetřený, tak se člověk fakt zapotí :D

PS.:

K tomuhle jsem skeptickej, ale třeba se mílím a bude mít štěstí a já tady jen tak blafu :D:roker

[upravil dne 1.2. 10 dolly1010]

Odesláno

On to je totiž dokument napsaný ve Wordu (asi pro ty investory) a pak teprve daný na web.

Zajímavé věty:

Vymyslel a realizoval jsem programovací jazyk Visual Pascal (nadstavba Pascalu). O koupi se zajímal Microsoft. Ale vlastník Pascalu firma Borland se tehdy odmítl prodat Microsoftu, takže Microsoft dal docela logicky přednost jazyku Visual C++.

O koupi mých patentově chráněných algoritmů pro seznamy (konstrukce kategorií, slučování seznamů) se vážně zajímal Netscape, proběhlo jednání v sídlu Netscape, ale Netscape se odmítl prodat Microsoftu, tak ho Microsoft vyřídil.

Odesláno

Ten člověk snad za celou dobu ani jednou nepoužil slovo \"vyhledávač\". Pořád to byl nějaký hledač. Neuspěl.

Odesláno

Tak trošku jsem s tím počítal. Ale abych řek pravdu, tak jsem čekal nějakej stylovej graf, nebo obrázek, nebo....no aspoň nástřel jak by to fungovalo, podle čeho by to stránky srovnávalo nebo tak nějak...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...