sloters Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 Dnes jsem pocítil nemilou věc.Při cestě do práce jsem potřeboval přibrzdit z kopce z rychlosti 100km/h na 40km/h.Když se začala blížit 40,pocítil jsem dost nepříjemné vybrace.Pak jsem zkoušel brzdit na rovině a nic to neudělalo.Jen když jedu z kopce a potřebuji rychle snížit rychlost.Asi jak je vyvýjena větší zátěž.Čím by to mohlo být způsobeno? Destičky jsem kontroloval nedávno a byly dobrý.Kotouče se mi vzhledově taky nezdáli špatné,ale nemusí být. Při jízdě žádné problémy nemám,řízení je v pohodě. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 mas na tom ABS?? treba bych hledal chybu v tom Citovat
RALLYMAN Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 zdarec.myslim že to budou kotouče,budou už asi přežhavené a tím i pokřivené.čau Citovat
vector Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 Napsán autorem sloters Dnes jsem pocítil nemilou věc.Při cestě do práce jsem potřeboval přibrzdit z kopce z rychlosti 100km/h na 40km/h.Když se začala blížit 40,pocítil jsem dost nepříjemné vybrace.Pak jsem zkoušel brzdit na rovině a nic to neudělalo.Jen když jedu z kopce a potřebuji rychle snížit rychlost.Asi jak je vyvýjena větší zátěž.Čím by to mohlo být způsobeno? Destičky jsem kontroloval nedávno a byly dobrý.Kotouče se mi vzhledově taky nezdáli špatné,ale nemusí být. Při jízdě žádné problémy nemám,řízení je v pohodě. Ztratil si závaží z kola, nebo máš křivé kotouče. Mě se vlnily kououče jako had, když sem měl volné ložisko Citovat
sloters Odesláno 9. září 2004 Autor Odesláno 9. září 2004 Asi to budou skutečně ty kotouče.Byl jsem to odpoledne projet a když jsem to prudce zadup,bylo to v pohodě,ale jakmile to bylo z kopce a delší brždění tak to zavybrovalo. Sám si s tím asi neporadím,tak to radši odvezu někam k odborníkům. Nevíte někdo přibližnou cenu kotoučů a destiček,aby měl přehled,kdyby mě chtěli natáhnout? To Ludweek: ABS nemám Citovat
Hynda Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 Vem je na soustruh přetočit. Pod 6mm nechod. Citovat
David 106s16 Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 Novy ma 10, minimum je 8 a 6 je podle me odjisteny granat. Ale streli jenom jednou........ Citovat
Garfield Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 Napsán autorem sloters Asi to budou skutečně ty kotouče.Byl jsem to odpoledne projet a když jsem to prudce zadup,bylo to v pohodě,ale jakmile to bylo z kopce a delší brždění tak to zavybrovalo. Sám si s tím asi neporadím,tak to radši odvezu někam k odborníkům. Nevíte někdo přibližnou cenu kotoučů a destiček,aby měl přehled,kdyby mě chtěli natáhnout? To Ludweek: ABS nemám Před necelým rokem jsem platil kotouče (pár) Kč 2.014 a destičky (pár) 1.355, obojí Bendix. A práci 1.660. Ale bylo to u Denglera v Praze, který není nejlevnější, určitě to seženeš levněji, ale chtěls indikaci, tak tady ji máš. Citovat
sloters Odesláno 10. září 2004 Autor Odesláno 10. září 2004 Přetáčet je nebudu,radši koupím nový.Nerad bych si někde rozbil hubu... Citovat
Bohumil Odesláno 10. září 2004 Odesláno 10. září 2004 Přetočit na soustruhu to jde, ale nesmí to dělat nějaký \"maňas\". Spíš bych se přiklonil k minimu 8mm. Potom je to už pojíznej kolotoč, u kterýho člověk neví kdy se začne točit. Citovat
Butch Odesláno 10. září 2004 Odesláno 10. září 2004 kotouče na 306 1.4 Bendix starý model 1200,- nový model 2000,- destičky do 1000,- Citovat
kovi Odesláno 10. září 2004 Odesláno 10. září 2004 Stočení kotoučů se nemusíš bát. Jen je musíš změřit, aby to po stočení nebylo mín jak 8mm. Pak koupíš nový destičky abys ty kotoče hned neoddělal a nějaký to kilo ušetříš. Citovat
Hynda Odesláno 10. září 2004 Odesláno 10. září 2004 Přetočit na soustruhu to jde, ale nesmí to dělat nějaký \"maňas\". Spíš bych se přiklonil k minimu 8mm. Potom je to už pojíznej kolotoč, u kterýho člověk neví kdy se začne točit. Co je pojíznej kolotoč? Citovat
David 106s16 Odesláno 10. září 2004 Odesláno 10. září 2004 Napsán autorem kovi Stočení kotoučů se nemusíš bát. Jen je musíš změřit, aby to po stočení nebylo mín jak 8mm. Pak koupíš nový destičky abys ty kotoče hned neoddělal a nějaký to kilo ušetříš. Ne po stoceni 8mm. Behem provozu nesmi byt pod 8, jestli to stocis na 8, tak provozem bude jeste min. Jsou to brzdy, kdyz se vam posere motor tak proste dal nejedes a o nic nejde, ale kdyz ti praskne kotouc, tak v nejhorsim pripade z toho muze byt i kriminal. S tim si radeji nehrat a nesetrit. Citovat
sloters Odesláno 11. září 2004 Autor Odesláno 11. září 2004 Napsán autorem Butch kotouče na 306 1.4 Bendix starý model 1200,- nový model 2000,- destičky do 1000,- Ta cena je za jeden kotouč nebo za pár? Citovat
vector Odesláno 11. září 2004 Odesláno 11. září 2004 Napsán autorem sloters Napsán autorem Butch kotouče na 306 1.4 Bendix starý model 1200,- nový model 2000,- destičky do 1000,- Ta cena je za jeden kotouč nebo za pár? Aby ses neztrapnil jako jednou já ,-) vyměnit kotouč jenom na jedné straně je sebevražda, takže se prodávají po dvou. Citovat
Butch Odesláno 11. září 2004 Odesláno 11. září 2004 Je to cena za sadu teda za pár. Našel jsem to v ceníku autobenex. Osobně jsem koupil kotouče v Auto-Brzdy i s destičkami, platil jsem neco okolo 2000 za vse (přední náprava). Chlazené kotouče (se vzduchovou mezerou uprostřed) jsou o něco dražší. Citovat
Hynda Odesláno 11. září 2004 Odesláno 11. září 2004 Je to ze speciální litiny, a nejdřív než se celej rozletí , tak popraská a při nejhoršim se uštípne kousek . Celej určitě hned ne. Nebo tomu cos napsal nerozumim.Ale souhlasím že 8 určitě jo.- na 6 to opravdu je nejkrajnější. Taky asi záleží jakou hmotu brzdíš. Citovat
Hynda Odesláno 11. září 2004 Odesláno 11. září 2004 Ocelolitina, tak jsem si tak vzpoměl, že si je i odlejvali chlapi v METAZU v Týnci nad Sáza. Ale to bylo až k nevíře co řikali - prej navždy. myslim nějaká litina na kanáli nebo co. Citovat
Pajda Odesláno 13. září 2004 Odesláno 13. září 2004 Podívej se ještě na přední ramena a všchny čepy a silentbloky okolo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.