skorpion Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Takže se někde vrtalo nebo se propichovala nějaká průchodka to znám Citovat
John_Ice Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 Tak domontován i senzor natočení volantu.........,ale zatím spokojenost......... Stačí dát blinkr a otočit volantem o 1/4 a už se mlhovka rozvěcuje...... když někdy ,,koukám,, co už v autě máš a chceš potom 508, to auto asi neprodáš co ? To auto je k nezaplacení takového času a o penězích ani nemluva Citovat
Brizan Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 Přemovo auto je jediná vyjímka na českých silnicích. Jeho auto postupem času neztrácí nic ze své hodnoty, ale naopak se cena ještě zvedá:D:D Citovat
Přema Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 Kdyby si měl aspoň pravdu.......myslíš že tyhle pičovinky někdo ocení???? Při případném prodeji??? NE......to auto má pro mě větší cenu ho vlastnit než mít za něho peníze...... Citovat
Brizan Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 To byl vtip, je jasný že to nikdo neocení, maximálně to bude brát jako příjemný bonus. Já to mám s autem úplně stejně, taky je pro mě cenější než peníze na účtě.... Citovat
Přema Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 Abych to tady trochu oživil....dnes dokončena montáž \"living home\" tzv. při šeru a tmě se mi při odemčení vozu sepnou na 10 až 30sec. mlhovky.........super.....;) Citovat
Judes Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 Nakoľko víde taká sranda a čo je ku tomu potrebné? Niečo podobné má foter na malej Fieste a tam svietia parkovačky. Citovat
godzilaTO Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 pamatam si ze ked som to spominal ja ...to zopnutia hmloviek ked si odomknes auto , tak si to bol ty Premku ktory si ma zdrbal ze ak take somarinky chcem tak som si mal kupit audinu alebo mercedesa....a teraz citam ze si si to dorobil...:D:D:D:D spominas si nato? v tomto vlakne to bolo..len si ten prispevok vymazal..:D:D [upravil dne 13/6/11 10:15 godzilaTO] Citovat
godzilaTO Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 tak Premo musel si nejaku krabicku opat domontovat ci sa to da nej&kym prepojenim alarmu ,centralneho uzamykania s hmlovkami??? [upravil dne 13/6/11 12:16 godzilaTO] Citovat
Přema Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Ale jo ...dodatečná krabička......ale musí se oddělit okruh mlhovek aby BSI nevidělo tuto jednotku a nehlásilo to chybu žárovky..... není to jen o krabičce....zas tak jednoduché to není, jak to asi vypadá........ Citovat
Judes Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Ale jo ...dodatečná krabička......ale musí se oddělit okruh mlhovek aby BSI nevidělo tuto jednotku a nehlásilo to chybu žárovky..... není to jen o krabičce....zas tak jednoduché to není, jak to asi vypadá........ Tak by si mal začať chodiť ako straky a sem tam aj na SK. dal by som sa na takéto vychytávky nahovoriť. Citovat
Přema Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Tolik vás nebude zájemců aby se mi to vyplatilo někam jet........... Citovat
Judes Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Nedá sa vedieť. Urobíme si taký minizraz. Citovat
Přema Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 A to myslíš že to mám za hodku hotové? Citovat
Brizan Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 On to Judes blbě napsal, myslel sice minisraz, ale čtrnáctidenní :D:D;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.