Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Tak domontován i senzor natočení volantu.........,ale zatím spokojenost.........

Stačí dát blinkr a otočit volantem o 1/4 a už se mlhovka rozvěcuje......

:xvul

když někdy ,,koukám,, co už v autě máš a chceš potom 508, to auto asi neprodáš co ? To auto je k nezaplacení :o takového času a o penězích ani nemluva

:xvul

Odesláno

Přemovo auto je jediná vyjímka na českých silnicích. Jeho auto postupem času neztrácí nic ze své hodnoty, ale naopak se cena ještě zvedá:D:D:D

Odesláno

Kdyby si měl aspoň pravdu.......myslíš že tyhle pičovinky někdo ocení???? Při případném prodeji???

NE......to auto má pro mě větší cenu ho vlastnit než mít za něho peníze......

Odesláno

To byl vtip, je jasný že to nikdo neocení, maximálně to bude brát jako příjemný bonus.

Já to mám s autem úplně stejně, taky je pro mě cenější než peníze na účtě....

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Abych to tady trochu oživil....dnes dokončena montáž \"living home\" tzv. při šeru a tmě se mi při odemčení vozu sepnou na 10 až 30sec. mlhovky.........super.....;););)

Odesláno

pamatam si ze ked som to spominal ja ...to zopnutia hmloviek ked si odomknes auto , tak si to bol ty Premku ktory si ma zdrbal ze ak take somarinky chcem tak som si mal kupit audinu alebo mercedesa....a teraz citam ze si si to dorobil...:D:D:D:D:D

spominas si nato?

v tomto vlakne to bolo..len si ten prispevok vymazal..:D:D:D

[upravil dne 13/6/11 10:15 godzilaTO]

Odesláno

Ale jo ...dodatečná krabička......ale musí se oddělit okruh mlhovek aby BSI nevidělo tuto jednotku a nehlásilo to chybu žárovky..... není to jen o krabičce....zas tak jednoduché to není, jak to asi vypadá........

Odesláno
Ale jo ...dodatečná krabička......ale musí se oddělit okruh mlhovek aby BSI nevidělo tuto jednotku a nehlásilo to chybu žárovky..... není to jen o krabičce....zas tak jednoduché to není, jak to asi vypadá........

Tak by si mal začať chodiť ako straky a sem tam aj na SK.

dal by som sa na takéto vychytávky nahovoriť. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...