Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To me dela taky, zkontroluj si zda nemas zanesene konektory, popripade nekde kousek odizolovaneho dratku. Zkus pohledat uz se to tu parkrat resilo...

Odesláno

ja som to riesil takto...najdi tam navod od MartinMZ zatial to tam mam len mesiac a ziarovky som menil pred vyse 3 mesiacmi...predtym mi vydrzali max 3

tak uvidime

[upravil dne 31/1/10 shark734]

Odesláno

Chápu to dobře, že když praskne, tak ji prostě reklamuješ a dostaneš novou? To mě ještě nenapadlo, reklamovat žárovku. Mám tady taky tvrdý rohlík, asi ho zkusím vyreklamovat :D :D

Odesláno

Já už reklamoval jednu Osram NB (za 330Kč), protože se mi normálně roztekla (= na straně vyboulila a zčernala). Reklamace proběhla bez problémů a dostal jsem novou :) Jinak prasklou žárovku bych asi reklamovat nešel.

Odesláno

ja si kupuji repliku primo v peugeotu za 160 ,- a sviti presně rok :) to uz mam vyzkousene. mam na aute automaticke rosviceni svetel po startu. a max spokojenost.

Odesláno

Já používám moduly vlastní konstrukce,které se zapojí do série s H7.Při zapnutí světel omezí nárazový proud, který žárovky nejvíc likviduje.Takže H7 která mi vydržela tak asi 3 měsíce teď svítí skoro rok.

Odesláno

No EUFAB jsem reklamoval kdyz prasklo vlakno a pokazde bez problemu. Poprve jsem cekal tyden, pak mi daly cele nove baleni, a napodruhe mi to rovnou vymenil baleni za baleni... Myslim ze vydrzi dele nez osramky :myslim

Odesláno

Vnitřní konstrukce je moje know-how.Vyvinul jsem je před rokem a půl původně pro sebe, protože mě štvala ta krátká životnost H7.Pak jsem je skusil nabídnou v mototechnách - jenže to by pak neměli takový kšeft s novými žárov kami.:aut

Tak jestli by měl někdo zájem, mohu jich pár vyrobit.:)

Modul je velký jako malá krabička od sirek, je zalitý samozhášivou hmotou a je vodotěsný.Může se dát klidně do prostoru motoru přímo ke světlu.

Po odeznění nárazové špičky se modul dál chová jako propojka, takže na žárovce je plné napětí a svítí na 100%.

Odesláno

To samé je přesně u fábií,není to žádné know how,ale je to How nou.akorát to vyrobíš o dvě třetiny levněji.že se sráží zapínací proud je hodně stará věc

Odesláno

pozrite si to od MartinMZ ako som spominal vyssie....pekne sa to zmesti do svetla a netreba sekat ziadne kable....na obe ziarovky to stoji max 5€...mna to vyslo asi 1,66€ ale plosaky mam doma a vykonove odpory som zohnal ...tie budu stat tak 2€ obe.. a ani sa tam nemusia dat....len ziarovka nebude svietit asi 5s a potom sa v priebehu 2s rozsvieti od nuly do maxima-dobu cakania zmenite odporom R1...cim mensia hodnota, tym skor sa rozsvieti ziarovka

Odesláno

To zapojenie je tak urobene naschval aj ked ziarovka nesvieti prud cez nu ide , tym sa vlakno pomaly zahrieva a tym padom sa zneho nodparuje volfram vlakno sa neoslabuje mam to asi pol roka v aute a zatial som ziarovku nemenil

Odesláno

je mi to jasne aj to tak mam, len som to skusal bez R2 lebo som ho este nemal...chcel som to spravit tak aby ziarovka plynule nabehla od nuly az do maxima, ale zapacilo sa mi to aj takto

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...