Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

teď jsme chtěl měnit pal filtr na 1,6 Hdi a zjistil jsem, že ten co jsem koupil od fa mann nemá připojení dvou konektorů co jsou na origo filtru...je to problém (podle mě ano) ....

neni to sice 407 ale partner 90 ps (manželky kočárek) ...

• O 2 roky později...
Odesláno

Zrad. menil som dnes palivovy filter a odvzdusnil som ho tak, ze som nechal povoleny ten odvzdusnovaci ventil a pumpoval pokial nezacala vytekat nafta. potom som ho dotiahol a este pumpoval kym nestvrdol ten balonik.

treba este nieco spravit? lebo po nastartovani som si vsimol, ze cez tu hadicku, kade prudi nafta idu aj sem-tam nejake vzduchove bublinky. alebo je normalne,ked tam ostane nejaky vzduch?

btw: konecne som zistil naco je ta hadicka, co visi az po podvozok :)

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Dnes sa mi stalo to iste :-/ Od jedneho idiota som bohuzial kupil naftu 20L a nalial to do nadrze + 2 odmerky VIF-u . po prejdeni asi 4km mi palubak pisal pritomnost vody v palivovom filtry. Odstavil som auto a odtiahol ho kamosovi do dielne. Zajtra skusim vypustiti tu vodu z filtra celu nadrz odcerpam a dufam ze to pojde :-/ Myslite ze ked som odstavil auto ihned po tej hlaske ze by nemalo byt toho vela poskodeneho ? Je lepsie filter vymenit (menil som pred cca 4000 km) alebo staci vypustit vodu ? Vdaka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...