Chepp Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Ja teda taky hodim zvast do debaty. Jelikoz stravim v botech cca asi 10-12hodin denne... a k tomu jeste chodim k zakaznikum do bytu kde se zuju, sem musel zvolit kombinace kvalitni ponozky s kvalitnimi boty. Respektive spis sem zjistil rozdil mezi botama z KCS a Puma... KCS vydrzeli mesic... puma rok.. skoro... co je dobry score... jelikoz lozim po strechach tak nemuzu pouzivat zadny pracovni tlustokozce... ale potrebuji noze prizpusobive dobre boty... a musim priznat ze teda ted na zimu mam kozene... takove mekci.. kupeny ani nevim kde ale uz taky rok drzi... Ve srovnani.. hrozne rad mam tenisky .. ty klasicky... viva 10let zpatky... mozna vic.... u vietnamcu cena od 30-150kc.... u batu sem je kupoval za 800,- tusim ze... od batu vydrzely asi rok.... od vietnamcu tak max mesic potom bud praskly nebo tak neco... jedny skoro mesic a pul jedny skoro tyden..... Sice sem to bral ze co mesic novy tensiky.. .ale rozdil smradlava noha vietnamci vs bata byla rozhodujici. Takze myslim ze dnes uz tito vietnamske trznice straceji na svem efektu, preci jenom doba plastovych ponozek a vseho z plastu je pric... zpatky je bavlna... a kvalitni prirodni produkty. Citovat
praktik Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Původně zaslal: Chepp ........... preci jenom doba plastovych ponozek a vseho z plastu je pric... zpatky je bavlna... a kvalitni prirodni produkty. Moja reč:super:super Citovat
BV406 Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 tak ja mam momentalne aktualne dvoji obuti ... sestidirkove steelky http://www.steel-boots.com/shop/6-eyelet-boots/6eyeblack.html ale casteji nosim tenisky, jiz dlouho obouvam znacku mizuno, momentalne tento model http://obuv-boty.online-sport.cz/mizuno-podzim-zima-09-10/bezecke-boty-neutral-panske/mizuno-wave-precision-9-08kn81410-panske/ u tongu jsem si musel koupit cukle, kdyz jsem na dovolene po prijezdu zjistil, ze si nemam co obout do sprchy ... Citovat
K3nny Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Je to facht u bambusu od doby co vydělávám nenakupujuspálil sem se i v adidasech když se mě za rok rozpadly. Jinak jsem posledních pár let přestoupil na Merrell mám jak na zimu tak i léto a maximálně spokojenej,jedny merrelly už používám jako pracovní po 3 letech běžného nošení sice stojí trošku víc ale vydrží,na sport mám ted na zkoušku tyhle merrell zima tyhle merrell léto tyhle Přemýšlím ještě o značce salomon nemá stím někdo zkušenosti?předpokládám že to bude kvalitativně stejný s merrellem Citovat
Jenda 309 Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Původně zaslal: BV406jiz dlouho obouvam znacku mizuno Nj kdybych neměl tak blbý nohy a nabídka jejich bot pro volný čas měla nějakej líbivej design tak bych asi nic jinýho nenosil, kopny mizuno mam už třetí rok. A jako u jedinejch mi nepraskly ve švu mezi vrchem a podrážkou Citovat
Tomhais Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Původně zaslal: Qcko Ja holdujem Skechers-om . . . ale to je jedno:nevim Tahám jedny už asi třetí rok a pořád drží... Pravda, stály asi 3t, ale adidasky mi vydrží maximálně rok. Citovat
mr.SM Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Původně zaslal: K3nny Je to facht u bambusu od doby co vydělávám nenakupujuspálil sem se i v adidasech když se mě za rok rozpadly. Jinak jsem posledních pár let přestoupil na Merrell mám jak na zimu tak i léto a maximálně spokojenej,jedny merrelly už používám jako pracovní po 3 letech běžného nošení sice stojí trošku víc ale vydrží,na sport mám ted na zkoušku tyhle merrell zima tyhle merrell léto tyhle Přemýšlím ještě o značce salomon nemá stím někdo zkušenosti?předpokládám že to bude kvalitativně stejný s merrellem Ahoj, taky pouzivam merrely, a nez salamon, tak to radsi doporucuji znacku keen... Citovat
.mycTD Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Původně zaslal: Jenda 309 Původně zaslal: Andreww Zvláštní Já je vyhazuju většinou, až mám prodřenou podrážku. Asi záleží, jaký druh bot kupuješ. Já teda zásadně skateovou. Já taky nic jinýho než skate, protože jsou široký a pohodlný - viz o pár postů výše, je pravda že teda stály jen 1500, ale když si koupim za 1500 DC nebo Vans ve slevě tak taky vydržej minimálně rok, nvm mam s nima špatnou zkušenost praskly mi v ohybu nártu a prstů na obou stranách a obě boty až z toho lezla nějaká bílá vycpávka... I když je pravda že stály nový 1500 bez slevy. Já si obvykle kupuju třeba model z loňskýho podzimu a ty původně nestály 1500 ale třeba 2500,- mno tak nvm. Prostě mě baťa zklamal. s power mam uplne stejnou zkusenost radu let z5. koukam, ze se moc nezmenilo. btw nekdy na podzim jsem se dost nasmal, kdyz jsem checkoval zdarile powerkopie DC, hrde vyskladane pod barevnymi letaky, vyzdihujicimi vlastni design kolekce. v takovem shopu pak nemam ani potrebu resit nejakou kvalitu... jinak ze skate bot nakupuju vetsinou etnies a i tam je znatelny rozdil v zivotnosti mezi jednotlivymi radami. spolecenske boty vybiram podle vzhledu v obchodech, jejichz nazvy si nepamatuju (podle tech nazvu ABC, cCc, X&Y... tipuju, ze jeji provozovatele take ne ). tech par hodin v roce to vydri. na leto jsem si vychcane poridil platene converse, bo kazdy vi, ze jsou drahe a proto mi je musi ke kosili tolerovat. Citovat
oddie Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Boty u stánku jsem koupil jen jednou, při odjezdu narychlo na týdenní akci, kdy jsem neměl nic a potřeboval rychle koupit. Boty (kupodivu) vydržely o něco déle než ten týden, ale vzhledem k tomu, že šlo o sportovní akci, to bylo celkem o hubu. Podrážka z papíru, chování hrozné. Jinak vám, co máte ploché nohy a ještě si pořídíte křusky, co to jen zhoršují, se dost divím. Zaděláváte si jen a jen na problémy. Přitom není zas takový problém to řešit. Citovat
Mik.e Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 sportovní boty - adidas, nike ideální na všechno v pracovních botech se blbě chodí, blbě řídí, a když pak člověk stěhuje kuchyň do 4. patra bez výtahu, lehoučká botaska se hodí víc než těžký kanady při dením nošení, přes všechny roční období - vydrží poslední dobou do 2 let Citovat
BOSSCZ Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 ASIA SHOES - NEBRAT!!!! - nohy mám jen jedny a tohle není dobrá volba. Citovat
Mišak Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Do naklaďaku, když je chladněji tak prestiže ty vydrží celý rok, když je horko tak jedině sandale.Sandalky si kupuju u ťamíku na letní sezonu tak 3-4. Nema cenu kupovat nic dražšího bo za den vylezu a seskočím s korby 30 a někdy i vícekrat. Na zimu něco jako ma medvěd:) Citovat
Medvěd Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Kurňa - když to tu čtu tak nechápu z čeho jsou Ti ťamani živí? Boty - FUJ, to nikdo nekupuje Hadry - dtto na tržnicích každou chvíli zátahy s údajnou škodou v milionech a při tom se pořád mají dobře, přeplácejí nájmy v kamenných obchodech .......... asi neumím počítat Citovat
Qcko Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Pretoze je plno dochodcov a ludi bez prace, ktori radi podporia tychto \"podnikatelov\", aj ked si neuvedomuju, ze v globale prerobia Citovat
dolly1010 Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Původně zaslal: Medvěd Kurňa - když to tu čtu tak nechápu z čeho jsou Ti ťamani živí? Boty - FUJ, to nikdo nekupuje Hadry - dtto na tržnicích každou chvíli zátahy s údajnou škodou v milionech a při tom se pořád mají dobře, přeplácejí nájmy v kamenných obchodech .......... asi neumím počítat Protože pěstujou trávu Ale aspoň něco dělaj Tím samozřejmě na nikoho nechci ukazovat Citovat
peugeot09 Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Lidi, kteří nemají na normální boty by si neměli pořizovat děti. (řečeno extrémně slušně) Sám nakupuju kvalitní boty ve výprodejích, cenovka se zase o tolik oproti ťamanským botám neliší. Radši než abych si koupil nový ťamanský tričko z debilního materiálu, po kterém jsou po čase vyrážky, zajdu si do SH a vyberu si kvalitní bavlnu. Je to stejný jako se vším jiným. Můžete si koupit půl kila salátu za dvacku v Lídlu, nebo dvě deka v Intersparu za stejnou cenu v neporovnatelné kvalitě. Úplně to samé platí třeba v audiotechnice. Hňup si koupí \"risívr za pětku se šesti woe kanálama\" a diví se, že to hraje na ho*no, přičemž dva měsíce po záruce mu kvůli bambusové součástkové základně přístroj odejde. [upravil dne 31/1/10 peugeot09] Citovat
3jajanek Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 :rokerJa jo dnes to vyjde levneji zatim nemam problemy Citovat
Péťa Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Peugeotku, kdy ty dostaneš rozum? Kdyby si lidi pořizovali děti podle toho, jestli mají na pořádný boty, tak to by byl konec lidstva... Citovat
peugeot09 Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Spousta lidí si děti pořizuje, aniž by na ně byli ať už finančně či intelektuálně připraveni. Boty ber jenom jako příklad. Citovat
BV406 Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Původně zaslal: Medvěd Kurňa - když to tu čtu tak nechápu z čeho jsou Ti ťamani živí? Boty - FUJ, to nikdo nekupuje Hadry - dtto na tržnicích každou chvíli zátahy s údajnou škodou v milionech a při tom se pořád mají dobře, přeplácejí nájmy v kamenných obchodech .......... asi neumím počítat jedou v drogach, prostituci a dalsich nelegalnich cinnostech obchody s textilem a dalsim haraburdim pouzivaji jako pracky penez :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.