Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Proste nepojede-Vyřešeno.vyhořelo BSI

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Zamrzla mi nafta..... nechal sem auto přes noc ve vyhřáté garáži a auto rozmrzlo.vyměnil sem pal.Filtr a dolil litřík oleje.... stále nestartuje...točí točí ale nazabrumlá... když byl zmrzlej palubovka nevykazovala nic neobvikleho ale po rozmrznutí se mi rosvítila diagnostika motoru. žhavičky sou ready,pojistky sou v pohodě a do vstřiků nafta jde... muj mechanik mě postrašil že to může bejt regulátor tlaku paliva.což neni nejlevněší.poradte mi prosím co mám ještě skusit abych nevyhodil peníze za odtah a napojiní na diagnostiku.díky všem

[upravil dne 1/2/10 Chozeluizskuner]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
Původně zaslal: Benžík

Zkusit to restartovat. Nechat odpojenou baterku a zapnout světla. Tak pul hodky. Možná to pomůže, nic tim pokazit nemužeš.

A ty světla pomohou čemu? baterku sem na cígo odpojil i řj.a furt dead :( nevíte kde sehnat cenu regulátoru tlaku paliva a kde ho najdu?

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
Původně zaslal: oddie

Dolil litřík oleje???

Chyběl.nevim jak je to možný ale chyběl... a nevim jak je to možný pač před tejdnem sem měl stav oleje ok

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
Původně zaslal: BV406

a to jsi koukal pred tydnem jen na palubak ? nebo to bylo na merce ok ?

na merce ok.. palubak ukazuje obcas malo obcas dost...spis me zajima kde najdu regulator tlaku paliva a kde se da zehnat...zejtra konecne na diagnostiku

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

je přímo na vysokotlakém čerpadle paliva--DRV ventil--směrem od palivového filtru

A kdepak se dá zehnat? na e-shopu? zajímá mě cena :) auto prostě nenastartuje a svítí diagnostika...

Odesláno

drv ventil???tak to je pěkná cena sem na podzim dal 4800,-:grr ale mám 2,2 hdi na 2,0 hdi může byt cena jiná, ale momentálně nevím kolik stojí a ani doufám že to nebudu potřebovat vědět

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
Původně zaslal: qmysak

drv ventil???tak to je pěkná cena sem na podzim dal 4800,-:grr ale mám 2,2 hdi na 2,0 hdi může byt cena jiná, ale momentálně nevím kolik stojí a ani doufám že to nebudu potřebovat vědět

a proč si ho měnil? taky ti nestartovalo?
Guest Chozeluizskuner
Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

zkus kontaktovat člena-Xantik-umí za dobré ceny...

Já mám mechanika kterej dělá pouze peugeoty a výhradně 406.toho nevyměnim spíš až to napíchne na dia a ujistí se že je to ono abych věděl s kolika šušněma počítat

Odesláno

Ahoj,chci se zeptat jak jsi dopadl.Řeším stejný problém s HDI 80 kw r.v. 2000.Po tom největším mrazu se mi nepovedlo nastartovat,hlavně baterka to neutočila,tak jsem jí nechal nabít.Teď už točí v pohodě,ale nechytne.Nafta jde až ke vstřikům,vyměnil jsem DRV ventil,ale pořád nic.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
Původně zaslal: robil

Ahoj,chci se zeptat jak jsi dopadl.Řeším stejný problém s HDI 80 kw r.v. 2000.Po tom největším mrazu se mi nepovedlo nastartovat,hlavně baterka to neutočila,tak jsem jí nechal nabít.Teď už točí v pohodě,ale nechytne.Nafta jde až ke vstřikům,vyměnil jsem DRV ventil,ale pořád nic.

u mě to taky drv neni.pripojil se na diagnostiku a nic :D přeměřoval tlak a vše v pořádku.tejpek co se 10let věnuje 406 si neví rady.poslední co ho napadá tak nějaká ta startovací rampa? nebo jak nebo schořelo něco v bsi prej... ale tu nemůže skusit z jinýho auta aby mi nenaskočil jinej počet KM.takže zejtra se do toho znovu pustí a uvidí se.prej nechápe prostě že auto nenastartuje když všechno k tomu potřebný dostává.

Odesláno
Původně zaslal: Chozeluizskuner

Původně zaslal: qmysak

a proč si ho měnil? taky ti nestartovalo?

nestartovalo a za jízdy to samo chcípalo a auto bylo samozřejmě v nouzovém režimu, ale pokud chceš mět jistotu tak diagnostika řekne víc

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tak mi prej vyhořelo BSI..nechapu ale prej třetí případ za měsíc. a do léta mi odejde regulator tlaku paliva :D...takže pěkná předpověd

Odesláno

no tak to máš smulu pač to není levná sranda ale radši si to ověř jestli je tomu skutečně tak oni ti servisáci to raděj mnění než spravují:fnuk

Odesláno

Někde bylo popsáno, co u těch BSI odchází, tuším nějaké koncové stupně, jestli dobře pamatuju. Takže bych se do ní nejdřív podíval. Jinak sehnat jinou není zas taková rána, za 2-3 tis se po inzerátech nabízí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...