Guest Chozeluizskuner Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Zamrzla mi nafta..... nechal sem auto přes noc ve vyhřáté garáži a auto rozmrzlo.vyměnil sem pal.Filtr a dolil litřík oleje.... stále nestartuje...točí točí ale nazabrumlá... když byl zmrzlej palubovka nevykazovala nic neobvikleho ale po rozmrznutí se mi rosvítila diagnostika motoru. žhavičky sou ready,pojistky sou v pohodě a do vstřiků nafta jde... muj mechanik mě postrašil že to může bejt regulátor tlaku paliva.což neni nejlevněší.poradte mi prosím co mám ještě skusit abych nevyhodil peníze za odtah a napojiní na diagnostiku.díky všem [upravil dne 1/2/10 Chozeluizskuner] Citovat
Benžík Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Zkusit to restartovat. Nechat odpojenou baterku a zapnout světla. Tak pul hodky. Možná to pomůže, nic tim pokazit nemužeš. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Původně zaslal: Benžík Zkusit to restartovat. Nechat odpojenou baterku a zapnout světla. Tak pul hodky. Možná to pomůže, nic tim pokazit nemužeš. A ty světla pomohou čemu? baterku sem na cígo odpojil i řj.a furt dead nevíte kde sehnat cenu regulátoru tlaku paliva a kde ho najdu? Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Původně zaslal: oddie Dolil litřík oleje??? Chyběl.nevim jak je to možný ale chyběl... a nevim jak je to možný pač před tejdnem sem měl stav oleje ok Citovat
BV406 Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 a to jsi koukal pred tydnem jen na palubak ? nebo to bylo na merce ok ? Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Původně zaslal: BV406 a to jsi koukal pred tydnem jen na palubak ? nebo to bylo na merce ok ? na merce ok.. palubak ukazuje obcas malo obcas dost...spis me zajima kde najdu regulator tlaku paliva a kde se da zehnat...zejtra konecne na diagnostiku Citovat
ozzy56 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 je přímo na vysokotlakém čerpadle paliva--DRV ventil--směrem od palivového filtru--dva šroubky s Torx hlavou [upravil dne 29/1/10 ozzy56] Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Původně zaslal: ozzy56 je přímo na vysokotlakém čerpadle paliva--DRV ventil--směrem od palivového filtru A kdepak se dá zehnat? na e-shopu? zajímá mě cena auto prostě nenastartuje a svítí diagnostika... Citovat
ozzy56 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 cena 3500-4000 kč, jak kde--určitě ho nekupuj bez toho,aby bylo nutné ho měnit Citovat
qmysak Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 drv ventil???tak to je pěkná cena sem na podzim dal 4800,- ale mám 2,2 hdi na 2,0 hdi může byt cena jiná, ale momentálně nevím kolik stojí a ani doufám že to nebudu potřebovat vědět Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Původně zaslal: qmysak drv ventil???tak to je pěkná cena sem na podzim dal 4800,- ale mám 2,2 hdi na 2,0 hdi může byt cena jiná, ale momentálně nevím kolik stojí a ani doufám že to nebudu potřebovat vědět a proč si ho měnil? taky ti nestartovalo? Citovat
ozzy56 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 zkus kontaktovat člena-Xantik-umí za dobré ceny... Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Původně zaslal: ozzy56 zkus kontaktovat člena-Xantik-umí za dobré ceny... Já mám mechanika kterej dělá pouze peugeoty a výhradně 406.toho nevyměnim spíš až to napíchne na dia a ujistí se že je to ono abych věděl s kolika šušněma počítat Citovat
robil Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Ahoj,chci se zeptat jak jsi dopadl.Řeším stejný problém s HDI 80 kw r.v. 2000.Po tom největším mrazu se mi nepovedlo nastartovat,hlavně baterka to neutočila,tak jsem jí nechal nabít.Teď už točí v pohodě,ale nechytne.Nafta jde až ke vstřikům,vyměnil jsem DRV ventil,ale pořád nic. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Původně zaslal: robil Ahoj,chci se zeptat jak jsi dopadl.Řeším stejný problém s HDI 80 kw r.v. 2000.Po tom největším mrazu se mi nepovedlo nastartovat,hlavně baterka to neutočila,tak jsem jí nechal nabít.Teď už točí v pohodě,ale nechytne.Nafta jde až ke vstřikům,vyměnil jsem DRV ventil,ale pořád nic. u mě to taky drv neni.pripojil se na diagnostiku a nic přeměřoval tlak a vše v pořádku.tejpek co se 10let věnuje 406 si neví rady.poslední co ho napadá tak nějaká ta startovací rampa? nebo jak nebo schořelo něco v bsi prej... ale tu nemůže skusit z jinýho auta aby mi nenaskočil jinej počet KM.takže zejtra se do toho znovu pustí a uvidí se.prej nechápe prostě že auto nenastartuje když všechno k tomu potřebný dostává. Citovat
qmysak Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Původně zaslal: Chozeluizskuner Původně zaslal: qmysak drv ventil???tak to je pěkná cena sem na podzim dal 4800,- ale mám 2,2 hdi na 2,0 hdi může byt cena jiná, ale momentálně nevím kolik stojí a ani doufám že to nebudu potřebovat vědět a proč si ho měnil? taky ti nestartovalo? nestartovalo a za jízdy to samo chcípalo a auto bylo samozřejmě v nouzovém režimu, ale pokud chceš mět jistotu tak diagnostika řekne víc Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Tak mi prej vyhořelo BSI..nechapu ale prej třetí případ za měsíc. a do léta mi odejde regulator tlaku paliva ...takže pěkná předpověd Citovat
zzipCZ Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 no tak to máš smulu pač to není levná sranda ale radši si to ověř jestli je tomu skutečně tak oni ti servisáci to raděj mnění než spravují Citovat
oddie Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Někde bylo popsáno, co u těch BSI odchází, tuším nějaké koncové stupně, jestli dobře pamatuju. Takže bych se do ní nejdřív podíval. Jinak sehnat jinou není zas taková rána, za 2-3 tis se po inzerátech nabízí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.