Guest Lubk0 Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Shark nektere pikosky co si pisal Ked ma raz plazma treba 106 Cm a rozlisko Full HD 1920 x 1080 tak to je uplne to iste rozliseni, i vse jak LCD 106 Cm Full HD ... nechapu, jak muzes videt rozdil Za mne osobne radsi plazmu ... Farby su farebnejsie, hlavne ta cierna je ciernou, a nie tmavym odtienom sedej ... Obraz krasny, proste ked vedla seba postavime plazmu a lcd, hodime ten isty prijem, tak ta plazma bude krajsia, ci chcete, alebo nie ... Hovoria o tom aj miery kontrastu ci doby odozvi ... Zivotnost plaziem je uz inde, a vubec bych se jich nebal... Inak k Y2k ckovemu hodnoteniu LCD: Samsung s tym suhlasim PLazma: Panasonic, s tym sa da taky souhlasit, ale az od vyssich modelu ... U nizsich modelu kolem 20 tis, bych stale volil plazmu Samsung ... Popripade bych se vubec nebal telky LG, obrazovku maji od Samsungu ... Takze totez alternativa ... A fusion to vystihol. Keby niekto stale cakal, ktovie ako by dopadol ... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Původně zaslal: Zdenda-406 Uhlopříčka by neměla jít pod 102 cm.Rozlišení samozřejmně Full HD,A cenu jsem si představoval něco kolem 20 000 kč,a preforoval bych Panosonic nebo Samsung z duvodu dobrých zkušeností. Co říkáte na tohle PANASONIC VIERA TX-L42S10E-Samsung LE40B551 a poslední plazma-PANASONIC VIERA TX-P42S10E Nevím jestli jsem vybral dobře:myslim Zdenda je to uplne na tobe V tehle cenove kategorii se Samsung s Panasonicem celkem rovna ve vsem ... Casto ma Samsung o neco vetsi vybavu ... Ci se rozhodnes pre samsung nebo panasonic, tak neprehlupis. S plazmou si to podla mna vyhral ... Citovat
Y2K Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Ty vole, Lubk0 so mnou suhlasiii Neveriiim Ale ne, samozrejme si robim srandu... PS: Pockaj si este na 3D telku a bude Ale ozaj to bude asi zo zaciatku dost drahe. K tym LED, ja stale vravim o OLED a nie LED podsvietenie LCDcka [upravil dne 28.1.2010 Y2K] Citovat
shark734 Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Lubk0: nevem co som take napisal...len som napisal ze mam na LCD 82 vacsie rozlisenie ako sused na plazme 92 alebo 96(nevem presne)...a ten obraz sa mi zdal o dost horsi Vsimam ze nesuhlasis s nikym ...nemyslim to v zlom Citovat
Neophyte Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Původně zaslal: Zdenda-406 Uhlopříčka by neměla jít pod 102 cm.Rozlišení samozřejmně Full HD,A cenu jsem si představoval něco kolem 20 000 kč,a preforoval bych Panosonic nebo Samsung z duvodu dobrých zkušeností. Co říkáte na tohle PANASONIC VIERA TX-L42S10E-Samsung LE40B551 a poslední plazma-PANASONIC VIERA TX-P42S10E Nevím jestli jsem vybral dobře:myslim My máme tuhle Samsung PS50B550 a nemůžu si stěžovat,Tvoji cenovou představu splňuje krom pár stovek a je to 127cm a vše,co si od televize představuji...větší obrazovky se neboj,rychle si zvykneš levnější Panasoniky často píšou,že jim bliká obraz-plazma. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Původně zaslal: shark734 Lubk0: nevem co som take napisal...len som napisal ze mam na LCD 82 vacsie rozlisenie ako sused na plazme 92 alebo 96(nevem presne)...a ten obraz sa mi zdal o dost horsi Vsimam ze nesuhlasis s nikym ...nemyslim to v zlom Proste si to napisal uplne jako ... To jako ja bych nekemu napsal, ze mam doma Peugeot 407 SW a byl sem u souseda, ten ma Mercedes A ... Fuj ten bych v zivote nechtej, jak je to maly ... Proste ide o vybavu. Za to, ze ma sused kupene lacnu Plazmu bez vybavi, tak za to nemozes povedat ze plazma je zla Preto som to pisal, to nema logiku ... A ano, ako napisal kurt. Pokial ma niekto 82cm, a druhy 96 cm, tak sa moze obraz zdat s toho isteho zdroja nekvalitnejsi ... To ma logiku Ale nehovori to nic o plazme ako takej. S tym zhodovanim, napisal som za seba Plazmu, a napisalo to viacej ludi Ja si myslim ze som sa s nimi zhodol ... Citovat
AnotherOne Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Mňa dostalo to zrnko prachu, ktoré zmagnetizovalo pixel a preto nesvietil. Citovat
shark734 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 ja som nepovedal ze nesvietil...len mal stale rovnaku farbu-konkretne bol cerveny(ten pixel)......ale dobre nehadam sa Citovat
omegaalfa Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 já mám doma LCD samsung 102 cm uhlopříčku a ted taky scháním něco většího a asi půjdu do plazmy protože cena LCD s úhlopříčkou třeba 129 cm je fakt dost krutá..... Citovat
Otan Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Původně zaslal: Neophyte Původně zaslal: Mila_S Mno, tak zatím převaha LCDistů, tak to já mám plazmu - Panasonic a je to BOMBA! Nikdy už nic jinýho nechci. Žádný pohyb není mázlý, všechno ostré, temně černá, no prostě krása - tady [upravil dne 28.1.10 Mila_S] No jo...Gčková řada je nej nej za mě taky plazma,důležité taky je,jaký televizní signál do ní budeš pouštět,DVD,BLU-RAY Ti bude hrat na obou technologiich krásně,ale teprv u TV signálu poznáš,že plazma se s tím popere mnohem líp.LED TV jedině pokud má celoplošné podsvícení,ale to už jsme cenově vysoko-taky záleží na uhlopříčce.Nahod,kolik jsi ochotnej pustit žílou a my Ti něco vyberem G řada - to G znamená co? TX-P42G10E - Pokud tomu rozumíš, můžeš to přeložit i blboňovi? Vím, že 42 je úhlopříčka, jinak nic. Díky.:myslim Citovat
Neophyte Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Původně zaslal: Otan Původně zaslal: Neophyte Původně zaslal: Mila_S Mno, tak zatím převaha LCDistů, tak to já mám plazmu - Panasonic a je to BOMBA! Nikdy už nic jinýho nechci. Žádný pohyb není mázlý, všechno ostré, temně černá, no prostě krása - tady [upravil dne 28.1.10 Mila_S] No jo...Gčková řada je nej nej za mě taky plazma,důležité taky je,jaký televizní signál do ní budeš pouštět,DVD,BLU-RAY Ti bude hrat na obou technologiich krásně,ale teprv u TV signálu poznáš,že plazma se s tím popere mnohem líp.LED TV jedině pokud má celoplošné podsvícení,ale to už jsme cenově vysoko-taky záleží na uhlopříčce.Nahod,kolik jsi ochotnej pustit žílou a my Ti něco vyberem G řada - to G znamená co? TX-P42G10E - Pokud tomu rozumíš, můžeš to přeložit i blboňovi? Vím, že 42 je úhlopříčka, jinak nic. Díky.:myslim Tenhle model už je vybavený novým panelem NeoPDP.Dle výrobce udávaná spotřeba o 50% méně,než běžné plazmové TV.Dále TV nabízí rychlejší reakční časy a lepší černou,životnost zůstává standart těch 100 000h,digitální tuner nabízí plné vysoké rozlišení,a 600HZ pro plynulý a ostrý obraz.V testu vyšla opravdu jako skvělá televize-poměr cena/výkon.Takže jestli Ti stačí 106cm a máš 25 kolíků,tak neváhej Citovat
hudy Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Mam Plazmu Samsung uz pres rok a paradicka, vubec si nestezuji. Citovat
Otan Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Mohl by mi prosím někdo rozklíčovat název televize? Jedná se o - Panasonic TX-P42G10E, jen o poslední čísla - 10E. G je již jasné, existuje také -P42S10E, zde je místo G, S - to znamená co? Děkuji za odpověď. Citovat
Medvěd Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Tak týden po pořízení LCD TV si na obraz absolutně nestěžuju - srovnat s původní TV MASCOM 55 cm to vážně nejde a tak jsem spokojenej Citovat
Mila_S Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Původně zaslal: Medvěd Tak týden po pořízení LCD TV si na obraz absolutně nestěžuju - srovnat s původní TV MASCOM 55 cm to vážně nejde a tak jsem spokojenej No a teď si představ, že bys měl plazmu - to bys ani nedutal nad tou krásou ... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Péťa Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 A máme po plazmě http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropska-unie/clanek.phtml?id=660034 Citovat
bara Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Jo jo a je to tady.V roce 2012 má být totálně odzvoněno plazmám,že prý moc žerou elektriku.Takže zbytečné dohady zde,EU už v tom má jasno a vyřešila to za nás za všechny. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.