Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Shark nektere pikosky co si pisal :D

Ked ma raz plazma treba 106 Cm a rozlisko Full HD 1920 x 1080 tak to je uplne to iste rozliseni, i vse jak LCD 106 Cm Full HD ... nechapu, jak muzes videt rozdil :)

Za mne osobne radsi plazmu ... Farby su farebnejsie, hlavne ta cierna je ciernou, a nie tmavym odtienom sedej ... Obraz krasny, proste ked vedla seba postavime plazmu a lcd, hodime ten isty prijem, tak ta plazma bude krajsia, ci chcete, alebo nie ...

Hovoria o tom aj miery kontrastu ci doby odozvi ...

Zivotnost plaziem je uz inde, a vubec bych se jich nebal...

Inak k Y2k ckovemu hodnoteniu

LCD: Samsung s tym suhlasim

PLazma: Panasonic, s tym sa da taky souhlasit, ale az od vyssich modelu ... U nizsich modelu kolem 20 tis, bych stale volil plazmu Samsung ...

Popripade bych se vubec nebal telky LG, obrazovku maji od Samsungu ... Takze totez alternativa ...

A fusion to vystihol. Keby niekto stale cakal, ktovie ako by dopadol ...

Odesláno
Původně zaslal: Zdenda-406

Uhlopříčka by neměla jít pod 102 cm.Rozlišení samozřejmně Full HD,A cenu jsem si představoval něco kolem 20 000 kč,a preforoval bych Panosonic nebo Samsung z duvodu dobrých zkušeností.

Co říkáte na tohle PANASONIC VIERA TX-L42S10E-Samsung LE40B551 a poslední plazma-PANASONIC VIERA TX-P42S10E

Nevím jestli jsem vybral dobře:myslim

Zdenda je to uplne na tobe :)

V tehle cenove kategorii se Samsung s Panasonicem celkem rovna ve vsem ... Casto ma Samsung o neco vetsi vybavu ...

Ci se rozhodnes pre samsung nebo panasonic, tak neprehlupis. S plazmou si to podla mna vyhral ...

Odesláno

Ty vole, Lubk0 so mnou suhlasiii :D

Neveriiim :P

Ale ne, samozrejme si robim srandu...

PS: Pockaj si este na 3D telku a bude :D

Ale ozaj to bude asi zo zaciatku dost drahe.

K tym LED, ja stale vravim o OLED a nie LED podsvietenie LCDcka :papa

[upravil dne 28.1.2010 Y2K]

Odesláno

Lubk0: nevem co som take napisal...len som napisal ze mam na LCD 82 vacsie rozlisenie ako sused na plazme 92 alebo 96(nevem presne)...a ten obraz sa mi zdal o dost horsi

Vsimam ze nesuhlasis s nikym :aut ...nemyslim to v zlom

Odesláno
Původně zaslal: Zdenda-406

Uhlopříčka by neměla jít pod 102 cm.Rozlišení samozřejmně Full HD,A cenu jsem si představoval něco kolem 20 000 kč,a preforoval bych Panosonic nebo Samsung z duvodu dobrých zkušeností.

Co říkáte na tohle PANASONIC VIERA TX-L42S10E-Samsung LE40B551 a poslední plazma-PANASONIC VIERA TX-P42S10E

Nevím jestli jsem vybral dobře:myslim

My máme tuhle Samsung PS50B550 a nemůžu si stěžovat,Tvoji cenovou představu splňuje krom pár stovek a je to 127cm a vše,co si od televize představuji...větší obrazovky se neboj,rychle si zvykneš :D levnější Panasoniky často píšou,že jim bliká obraz-plazma.

Odesláno
Původně zaslal: shark734

Lubk0: nevem co som take napisal...len som napisal ze mam na LCD 82 vacsie rozlisenie ako sused na plazme 92 alebo 96(nevem presne)...a ten obraz sa mi zdal o dost horsi

Vsimam ze nesuhlasis s nikym :aut ...nemyslim to v zlom

Proste si to napisal uplne jako ... To jako ja bych nekemu napsal, ze mam doma Peugeot 407 SW a byl sem u souseda, ten ma Mercedes A ... Fuj ten bych v zivote nechtej, jak je to maly ...

Proste ide o vybavu. Za to, ze ma sused kupene lacnu Plazmu bez vybavi, tak za to nemozes povedat ze plazma je zla :) Preto som to pisal, to nema logiku ...

A ano, ako napisal kurt. Pokial ma niekto 82cm, a druhy 96 cm, tak sa moze obraz zdat s toho isteho zdroja nekvalitnejsi ... To ma logiku :) Ale nehovori to nic o plazme ako takej.

S tym zhodovanim, napisal som za seba Plazmu, a napisalo to viacej ludi :) Ja si myslim ze som sa s nimi zhodol ... :P

Odesláno
Původně zaslal: Neophyte

Původně zaslal: Mila_S

Mno, tak zatím převaha LCDistů, tak to já mám plazmu - Panasonic a je to BOMBA! Nikdy už nic jinýho nechci. Žádný pohyb není mázlý, všechno ostré, temně černá, no prostě krása - tady

[upravil dne 28.1.10 Mila_S]

No jo...Gčková řada je nej nej :super za mě taky plazma,důležité taky je,jaký televizní signál do ní budeš pouštět,DVD,BLU-RAY Ti bude hrat na obou technologiich krásně,ale teprv u TV signálu poznáš,že plazma se s tím popere mnohem líp.LED TV jedině pokud má celoplošné podsvícení,ale to už jsme cenově vysoko-taky záleží na uhlopříčce.Nahod,kolik jsi ochotnej pustit žílou a my Ti něco vyberem :D

G řada - to G znamená co? TX-P42G10E - Pokud tomu rozumíš, můžeš to přeložit i blboňovi? Vím, že 42 je úhlopříčka, jinak nic. Díky.:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Otan

Původně zaslal: Neophyte

Původně zaslal: Mila_S

Mno, tak zatím převaha LCDistů, tak to já mám plazmu - Panasonic a je to BOMBA! Nikdy už nic jinýho nechci. Žádný pohyb není mázlý, všechno ostré, temně černá, no prostě krása - tady

[upravil dne 28.1.10 Mila_S]

No jo...Gčková řada je nej nej :super za mě taky plazma,důležité taky je,jaký televizní signál do ní budeš pouštět,DVD,BLU-RAY Ti bude hrat na obou technologiich krásně,ale teprv u TV signálu poznáš,že plazma se s tím popere mnohem líp.LED TV jedině pokud má celoplošné podsvícení,ale to už jsme cenově vysoko-taky záleží na uhlopříčce.Nahod,kolik jsi ochotnej pustit žílou a my Ti něco vyberem :D

G řada - to G znamená co? TX-P42G10E - Pokud tomu rozumíš, můžeš to přeložit i blboňovi? Vím, že 42 je úhlopříčka, jinak nic. Díky.:myslim:myslim

Tenhle model už je vybavený novým panelem NeoPDP.Dle výrobce udávaná spotřeba o 50% méně,než běžné plazmové TV.Dále TV nabízí rychlejší reakční časy a lepší černou,životnost zůstává standart těch 100 000h,digitální tuner nabízí plné vysoké rozlišení,a 600HZ pro plynulý a ostrý obraz.V testu vyšla opravdu jako skvělá televize-poměr cena/výkon.Takže jestli Ti stačí 106cm a máš 25 kolíků,tak neváhej :D

Odesláno

Mohl by mi prosím někdo rozklíčovat název televize? Jedná se o - Panasonic TX-P42G10E, jen o poslední čísla - 10E. G je již jasné, existuje také -P42S10E, zde je místo G, S - to znamená co? Děkuji za odpověď.

Odesláno

Tak týden po pořízení LCD TV si na obraz absolutně nestěžuju - srovnat s původní TV MASCOM 55 cm to vážně nejde a tak jsem spokojenej

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Tak týden po pořízení LCD TV si na obraz absolutně nestěžuju - srovnat s původní TV MASCOM 55 cm to vážně nejde a tak jsem spokojenej

No a teď si představ, že bys měl plazmu - to bys ani nedutal nad tou krásou ... :mrk

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Jo jo a je to tady.V roce 2012 má být totálně odzvoněno plazmám,že prý moc žerou elektriku.Takže zbytečné dohady zde,EU už v tom má jasno a vyřešila to za nás za všechny. :potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...