Kadliky Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 tankujeme v práci stejnou naftu, já dávám vif a jako jediný jsem neměl problém ze 4 vozů MB Sprinter. Nevím, zda vyhřívané víčko filtru hraje velkou roli, ale kdo nejel vůbec, jel alespoň na půl plynu, protože nafta prostě neprocházela filtrem jak měla. A to jsem na zimu filtr jako jediný neměnil. Před zimou ještě dávám 1 x COMMON RAIL DIESEL SYSTEM CLEAN & PROTECT natankuji jen 1/2 a mám to na 2x - cituji Výrobek špičkové technologie nejnovější generace vyvinutý speciálně pro vysokotlaké dieselové systémy a přímé vstřikování. Doporučený zejména u intervalů LongLife servisu. Spolehlivě odstraňuje i nejmenší znečištění v celém dieselovém systému. Zajišťuje optimální rozprášení a nejvyšší účinnost dieselového paliva. Zajišťuje bezpečné mazání všech konstrukčních dílů, zejména vysokotlakého čerpadla. Rozrušuje vzduchové bubliny v dieselovém palivu a absorbuje nebezpečnou vlhkost narušující spalování. ( má na sebe vázat vodu a spálit ji při jízdě ) jj těch -24 bylo na naše miláčky dost . Vím o lidech co přimrzli i po vyjetí z teplé garáže cestou do práce Citovat
serzo33 Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Dal som ho do tepla,nedal sa mi naliat ked boli mrazy,a teraz ho vzdy zabudnem vziať ked idem tankovať Citovat
Karel99 Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Původně zaslal: ace11 Je to tam na zimnim? Hod sem fotku Citovat
oudry Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Je to opravdu tam, jak píše ace11 [upravil dne 8/2/10 oudry] Citovat
ace11 Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Přesně jak poslal \"oudry\" Děkuju za ušetření práce s focením Citovat
Brizan Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Tak sem se na to taky koukal a nic o mrazech na obalu není, záleží na výrobci jestli to tam píše či ne. Třeba u té mojí značky jsem ani při velkých mrazech nezaznamenal žádný hrudky nebo něco podobného.... Citovat
jarinek Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Původně zaslal: Brizan Tak sem se na to taky koukal a nic o mrazech na obalu není, záleží na výrobci jestli to tam píše či ne. Třeba u té mojí značky jsem ani při velkých mrazech nezaznamenal žádný hrudky nebo něco podobného.... Máš starší pixlu, teď se prodává ta o odkaz víš. Citovat
Brizan Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 ...hmm tak asi jo ale kupoval jsem ho před zimou a to není tak dlouho... Citovat
ace11 Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 jasny,ty jsi ho kupoval pred zimou,to neznamena, ze jim tam lezi dva dny Citovat
HonzaZ Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Aha, já mám také tu starší pixlu. Proto jsem to tam neviděl:mrk Citovat
Karel99 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 taky mam tu \"starsi\" variantu. Osobne si myslim, ze skladovani v mrazu neni problem, jen je to pak hustsi a hureji davkovatelne a proto pisi skaldovat do +5°C Citovat
Karel99 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 tak mi to nedalo a napsal jsem do VIFu dotaz. Odpoved zni: \"Dobrý den, přípravek při telotě pod 5°C tuhne, proto jsme to pro jistotu připsali na nový obal. Pokud nedodržíte tuto podmínku skladování a přípravek ztuhne, není to na závadu. Necháte aditiv opět v teple dokud neroztaje. Poté jej můžete bez problémů opět použít. Petra Najmanová\" tak tim by mohli skoncit dohady. Je to tak, jak jsem si myslel a napsal o prispevek vyse. Citovat
Raky Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 VIF som na odporucanie ludi z fora tiez zacal pouzivat zatial bez problemov startovanie na prvu akurat ak je chladnejsie alebo ak auto dlhsie stalo tak zhavim 2-krat , no urcite to snim neprehanam zvysovanim davok tolko moj nazor a jeho tuhnutie je uz vyjasnene:roker Citovat
Karel99 Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Původně zaslal: HonzaZ Karel99:super:potlesk dík, neni nic jednodussiho, nez napsat vyrobci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.