Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tankujeme v práci stejnou naftu, já dávám vif a jako jediný jsem neměl problém ze 4 vozů MB Sprinter. Nevím, zda vyhřívané víčko filtru hraje velkou roli, ale kdo nejel vůbec, jel alespoň na půl plynu, protože nafta prostě neprocházela filtrem jak měla. A to jsem na zimu filtr jako jediný neměnil. Před zimou ještě dávám 1 x COMMON RAIL DIESEL SYSTEM CLEAN & PROTECT natankuji jen 1/2 a mám to na 2x - cituji

Výrobek špičkové technologie nejnovější generace vyvinutý speciálně pro vysokotlaké dieselové systémy a přímé vstřikování. Doporučený zejména u intervalů LongLife servisu. Spolehlivě odstraňuje i nejmenší znečištění v celém dieselovém systému. Zajišťuje optimální rozprášení a nejvyšší účinnost dieselového paliva. Zajišťuje bezpečné mazání všech konstrukčních dílů, zejména vysokotlakého čerpadla. Rozrušuje vzduchové bubliny v dieselovém palivu a absorbuje nebezpečnou vlhkost narušující spalování. ( má na sebe vázat vodu a spálit ji při jízdě ) jj těch -24 bylo na naše miláčky dost . Vím o lidech co přimrzli i po vyjetí z teplé garáže cestou do práce

Odesláno

Tak sem se na to taky koukal a nic o mrazech na obalu není, záleží na výrobci jestli to tam píše či ne. Třeba u té mojí značky jsem ani při velkých mrazech nezaznamenal žádný hrudky nebo něco podobného....

Odesláno
Původně zaslal: Brizan

Tak sem se na to taky koukal a nic o mrazech na obalu není, záleží na výrobci jestli to tam píše či ne. Třeba u té mojí značky jsem ani při velkých mrazech nezaznamenal žádný hrudky nebo něco podobného....

Máš starší pixlu, teď se prodává ta o odkaz víš.

Odesláno

tak mi to nedalo a napsal jsem do VIFu dotaz. Odpoved zni:

\"Dobrý den,

přípravek při telotě pod 5°C tuhne, proto jsme to pro jistotu připsali na nový obal. Pokud nedodržíte tuto podmínku skladování a přípravek ztuhne, není to na závadu. Necháte aditiv opět v teple dokud neroztaje. Poté jej můžete bez problémů opět použít.

Petra Najmanová\"

tak tim by mohli skoncit dohady. Je to tak, jak jsem si myslel a napsal o prispevek vyse. :super

Odesláno

VIF som na odporucanie ludi z fora tiez zacal pouzivat zatial bez problemov startovanie na prvu akurat ak je chladnejsie alebo ak auto dlhsie stalo tak zhavim 2-krat , no urcite to snim neprehanam zvysovanim davok tolko moj nazor a jeho tuhnutie je uz vyjasnene:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...