AnotherOne Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Vyhrievanie nemá vplyv. Čidlo je vystrčené vonku a samotné vyhrievanie je len fólia na skle a okolitý vzduch nezohreje. Citovat
shwaara Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Čidlo je takový ten bobek zespod zrcátka? Citovat
hakavcak Odesláno 27. leden 2010 Autor Odesláno 27. leden 2010 ale jedna věc tady je a to když auto stojí nenastartované tak odchylka není taková a při běžícím motoru nebo možná stačí otočeném klíčku začne odchylka růst. Prostě příjdu ráno do auta a doma venkovní teploměr mi ukazuje -8 tak v autě než začne provoz je taky tak nějak kolem -8C. Ale pak po jízdě už je třeba jen -2 a doma venkovní teploměr ukazuje při příchodu -7C. Známý má také 607 a ten má teploměr v cajku prostě mu ukazuje tak jak má maximálně stupeň rozdíl od ostatních. Zkusíl bych si sním prohodit čidlo (bobek) a vyzkoušet ale nevím jak abych to nějak nepoškodil. Citovat
Guest servisman Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 berte to tak že je to jen pro informaci,které tolik nepotřebuji k provozu auta takže pokud je rozdíl -+ 5 st tak to beru Citovat
hakavcak Odesláno 27. leden 2010 Autor Odesláno 27. leden 2010 Původně zaslal: honza406-komisar berte to tak že je to jen pro informaci,které tolik nepotřebuji k provozu auta takže pokud je rozdíl -+ 5 st tak to beru Tak mě to celkem vadí už jen proto, že pokud mi bude ukazovat 5-7C nebudu nějak očekávat náledí a taky myslím že 607ma by to měla mít v cajku když to má kde jaký pekáč za pár tisicovek. Citovat
hakavcak Odesláno 27. leden 2010 Autor Odesláno 27. leden 2010 mě by stačilo aby mi někdo řekl popřípadě i plánek jak demontovat a namontovat bez zničení pokud by to bylo čidlem myslím, že bych sehnal na vrakáči nové. Citovat
Guest servisman Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 vlevo nahoře je HLEDEJ :ticho:ticho čili venkovní čidlo teploty K2K a pod Citovat
hakavcak Odesláno 28. leden 2010 Autor Odesláno 28. leden 2010 Původně zaslal: honza406-komisar vlevo nahoře je HLEDEJ :ticho:ticho čili venkovní čidlo teploty K2K a pod Jdu na to už se těším, že tam najdu jak se dá čidlo u 607my vymontovat a namontovat bez poničení. Citovat
Guest servisman Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 tak jsem koukal čidla jsou skoro stejná jen asi změna v uchycení u 406 je přidělaná šroubkem jinde asi nasunutá. [upravil dne 28/1/10 honza406-komisar] Citovat
hakavcak Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 No už mě to fakt štve? Dnes jsem jel ráno do Prahy a koukal jsem jak ukazují u silnice tabule -7C a mě v autě -1C není tady někdo kdo ví jak čidlo bezpečně vyndat? Abych mohl zkusit se známím prohodit jestli je problém v čidlu a popřípadě si koupit jiné. Díky Míra Citovat
tessicz Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Tak vcera mi zacalo cidlo ukazovat 72 stupnu teplotu, nejdriv sem myslel jestli to nemam prehozene na F ale nemam, tak sem si sehnal nove cidlo ale ted mam otazku jak ho vymenit za to nove, jestli nekdo vite nejaky postup budu moc rad. Jeste jedna vec muze to vadne cidlo ovlivnit i teplotu topeni v aute protoze auto vubec netopi a topi jen kdyz ho nastavim na 29, ale to zase silene hicuje. diky moc za rady Citovat
hakavcak Odesláno 14. únor 2010 Autor Odesláno 14. únor 2010 Původně zaslal: tessicz Tak vcera mi zacalo cidlo ukazovat 72 stupnu teplotu, nejdriv sem myslel jestli to nemam prehozene na F ale nemam, tak sem si sehnal nove cidlo ale ted mam otazku jak ho vymenit za to nove, jestli nekdo vite nejaky postup budu moc rad. Jeste jedna vec muze to vadne cidlo ovlivnit i teplotu topeni v aute protoze auto vubec netopi a topi jen kdyz ho nastavim na 29, ale to zase silene hicuje. diky moc za rady ahoj prosím tě nepřišel jsi už náhodou na to jak ho vyměnit? Citovat
P607Olda Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 hakavcak: Vyloupneš krytku zespodu. Dej tam ten igelit, nic to nestojí. Citovat
hakavcak Odesláno 15. únor 2010 Autor Odesláno 15. únor 2010 Původně zaslal: HonzaZ hakavcak dej mail, nebo nic nedostaneš. aha už tam je [upravil dne 15.2.2010 hakavcak] Citovat
hakavcak Odesláno 15. únor 2010 Autor Odesláno 15. únor 2010 Původně zaslal: P607Olda hakavcak: Vyloupneš krytku zespodu. Dej tam ten igelit, nic to nestojí. koukám na to ze spoda co je ten krk jak drží zrcatko a čidlo tam vidím ale kam ho mám vyloupnout, aby se nepoškodilo nevím a igelit kam strčit? Citovat
P607Olda Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Trochu se mi to plete (po víně), protože už jsem vyloupával 607, 306, 406. Opatrně vyloupávej dolní krytku směrem svisle dolů. Pozor, má delší vodítka, takže pořád musíš působit z různých stran tak, aby krytka šla svisle dolů a nikoli rotační pohyb. Připrav si malý kousek mikrotenu (asi 5 x 5 cm) a nacpi ho do krčku (kudy přicházejí kabely), kudy by mohl proudit teplý vzduch ze dveří. V podstatě vyplň ten prostor nad čidlem, aby se tam nemohl pohybovat vzduch. Citovat
hakavcak Odesláno 15. únor 2010 Autor Odesláno 15. únor 2010 Původně zaslal: P607Olda Trochu se mi to plete (po víně), protože už jsem vyloupával 607, 306, 406. Opatrně vyloupávej dolní krytku směrem svisle dolů. Pozor, má delší vodítka, takže pořád musíš působit z různých stran tak, aby krytka šla svisle dolů a nikoli rotační pohyb. Připrav si malý kousek mikrotenu (asi 5 x 5 cm) a nacpi ho do krčku (kudy přicházejí kabely), kudy by mohl proudit teplý vzduch ze dveří. V podstatě vyplň ten prostor nad čidlem, aby se tam nemohl pohybovat vzduch. díky hotovo ani jsem nevěděl, že to bude tak jednoduché tak snad to bude fungovat dal jsem tam alobal a když by to nešlo tak čidlo ucvaknu a napájím tam jiné [upravil dne 15.2.2010 hakavcak] [upravil dne 15.2.2010 hakavcak] Citovat
hakavcak Odesláno 16. únor 2010 Autor Odesláno 16. únor 2010 Tak to snad pomohlo zatím to ukazuje mnohem přesněji maximálně stupeň rozdíl né jak předtím 5C.. a pro ty co mají problém s nepřesností venkovního teploměru tak vyloupnout krytku a něco tam strčit např. (igelit, alobal atd.) aby bylo čidlo izolované od zrcátkem vedených drátů a znovu krytku zacvaknout. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.