Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, kde má 607ma čidlo venkovní teploty? Všiml jsem si že mi ukazuje blbě večer všichni měli v autech (-6, -5) a mě to ukazovalo jen -2C tak asi je čidlo v háji co???

Odesláno

No mě to ve 406 tak nějak sedělo na 1stupeň ale u 607my mi to ukazuje o 4-6 stupňů jinak než by mělo a to mi celkem vadí. No zkusím se podívat na to čidlo v zrcádku a půjčím si ho od známého tomu to ukazuje přiměřeně a když tak někde koupím na vrakáči protože počítám že nové bude stát přes litr.

Odesláno

Zdá se mi, že když jedeš, tak tam jde teplo od topení, ze dveří. Vrazil jsem dovnitř, do zrcátka zespodu zmuchlaný kousek igelitu, a je to lepší - odchylka 1 stupeň. Když stojíš, tak se šíří teplo od celého auta, tak to ukazuje o 4 stupně víc.

Odesláno

A podla coho to porovnavas? Myslim ze netreba nad tym moc badat. Ta odchylka nieje az taka hrozna. ine by bolo keby ti to ukazovalo -30. Vymen a uvidis. podlamna to bude to iste.

Odesláno

pro mě je 6-5C rozdíl docela dost to bych si mohl taky myslet že je venku 8 a oni budou 2 a bude to na silnici lehce mrznout. Koukal jsem na to čidlo je to v tom krku co drží pravé zrcátko, ale jak se vyndá, abych mohl vyzkoušet jestli není v háji to nevím.

[upravil dne 25.1.2010 hakavcak]

Odesláno
Původně zaslal: jofo

Zo spodu zrkadla je taky cudlik. To je to cidlo. Je to v takom ciernom plaste. Malo by to ist normalne vylupnut. Aspon na mojom to islo.

To už jsem našel kde je ale nevím jak vyloupnout a hlavně se bojím že po vyloupnutí už nebudu umět naloupnout zpět hi hi

Odesláno
Původně zaslal: Radek 306

mě to ukazuje asi dobře, kde mam čidlo se přiznám že nevím, ale když míjím pumpu a jak jsou tam ty cedule s teplotou tak mam stejně :)

No známemu na 607mě taky jen mě to tam hází rozdil 5C

Odesláno
Původně zaslal: hakavcak

nějak to vyzkoušet čím to je a jestli to je jen to čidlo asi nebude problém ho někde na vrakáči koupit

to nevym nevym ono se toho moc na vrakačí na 607 nedá moc sehnat a když se najde tak to vetšinou majitele hned rozeberou a rozprodaj kamošum :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...