Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

medvěd: pěkná sbírka. Tak vypadá pravý Čech - má procestovanou republiku :super

Kdysi jsem nějaké kolečko koupil, ale už nevím kde je. Za začátku byly plechové štítky na čagan.

Odesláno

Medvěde - tož krásná záliba. Mám kamaráda, který je také zbírá, už jich má pěknou řádku. Já cestuji po naší vlasti (a nejen po ní), také docela dost, ale TZ nekupuji. Já si kupuji pohlednice, a ty mi snad v důchodu připomenou, kde jsem všude ještě nebyl.

[upravil dne 15/1/12 16:03 od Roman Bazi]

• O 1 měsíc později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

Sbírám taky....kde jedem, tak koupíme. Sbírám to rok...no mám jich zatím 19 z toho jednu ze Slovenska, takže jsem břídil :) Ale mají to fakt všude možně až se divím. Je to hezká vzpomínka na místa kde jsme byli. Mám v obýváku dřevěný trámy, tak to věsím na ně.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Taky sbírám, ale nějak nezvládám turistikovat tak mojich 6 známek ani nestojí za řeč i když poslední z té mam radost je to první německá známka ze sasského švýcarska:papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Aktuálně:

CZ: 1953

TZ - 901 (číslovaná edice)

VTZ - 1017 (výroční známky)

PZ - 11 (putovní známky)

PF - 12 (novoroční známky)

PRZ - 12 (prémiové za celé desítky)

+

SK: 26

HU:1

GB:1

PL:1

A: 2

RO:5

UK:2 (Ukrajina)

[upravil dne 2/10/2012 20:04 od Medvěd]

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Dnešním dnem sírka podstatně zredukována, všechny VTZ prodány :fňuk

VTZek vychází děsné množství a člověk stejně nemá šanci být na všech akcích, k nimž se VTZky vydávají. Takže se stává \"tupým\" sběratelem měnící a shánějící kolečka různě na Aukru apod. No a protože je akutní potřeba peněz jinde a číslované známky (známky z konkrétních/navštívených míst) už nebylo ani kam věšet, vypustil jsem do éteru zmínku o tom, že o prodeji VTZ uvažuju. No a obratem se ozval zájemce, který mi za ně zaplatí sumu převyšující můj odhad o několik tisíc Kč - takže budu v podstatě šul nul oproti nákupu.

[upravil dne 1/5/2013 22:55 od Medvěd]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...