Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak před rokem tu někdo psal, že dává do 205ky motor HDi--jak to dopadlo?? ;) myslím,že to byl pp205 a ten možnosti má...

[upravil dne 18/1/10 ozzy56]

Odesláno

Škoda práce. Ono možnosti jsou jedna věc, ale té zbytečně věnované energie do toho. To by se člověk musel hodně nudit. Jak chápu třeba závodní a tréninková auta, tak tyhle samoúčelné počiny moc ne...

Odesláno

Je to škoda práce, protože podvozek a stav vozidla neodpovídá motoru. A tou činností nevznikne žádná hodnota. To už je lepší sehnat např. 307 s KO motorem a dát mu generálku - aspoň vznikne nějaká hodnota.

Je to jako v tom koncentráku, kde vězni házeli písek celý den z jedné hromady na druhou - nadřeli se a nic nevzniklo.

Odesláno

Š 120 s motorem TDI bude zase jen nepoužitelný zbastl a zmatlanost, nic jiného. Jen k ukázání, že něco jde někam nacpat. Funkčnost nula. Já chápu, když někdo sebere auto a udělá z něj ostrou verzi na závody, kde odpovídá podvozek, brzdy, řízení... Ale jen něco někam nacpat, jako že to \"jde\", a dotyčná věc pak stejně horko těžko jede aspoň rovně, i když má brutální výkon, k čemu to je. Neuznávám tupou a primitivní věc zvanou \"sprinty\". Podvozek dělá auto, ne motor, a v zatáčkách se ukáže kvalita.

Odesláno

oddie : To že něco neuznáváš,neznamená,že je to tupé a primitivní:bojim Tu škodovku s TDI jsem párkrát viděl na vlastní oči,klučina to měl hodně vychytané a to včetně úpravy celého auta,exteriéru,interiéru,podvozku,brzd....podle mě je primitivní hanit něco co neznáš a nevíš o co jde.Navíc je jeho věc jestli do toho nacpal třeba půl mega nebo dvě stovky....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...