ozzy56 Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 tak před rokem tu někdo psal, že dává do 205ky motor HDi--jak to dopadlo?? myslím,že to byl pp205 a ten možnosti má... [upravil dne 18/1/10 ozzy56] Citovat
Fakir Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 To by mě taky zajímalo. Když se chce, jde všechno... už jsem viděl ve 106ce Coswortha. Navíc zadohrab. http://www.reallymeansounds.com/forum/1089315-post1.html [upravil dne 18/1/10 Fakir] Citovat
oddie Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Škoda práce. Ono možnosti jsou jedna věc, ale té zbytečně věnované energie do toho. To by se člověk musel hodně nudit. Jak chápu třeba závodní a tréninková auta, tak tyhle samoúčelné počiny moc ne... Citovat
marko306 Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Škoda, neškoda, tiež by ma to zaujímalo. Niekde som videl foto Š-120 s motorom 1,9 TDi z Octavie Citovat
P607Olda Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Je to škoda práce, protože podvozek a stav vozidla neodpovídá motoru. A tou činností nevznikne žádná hodnota. To už je lepší sehnat např. 307 s KO motorem a dát mu generálku - aspoň vznikne nějaká hodnota. Je to jako v tom koncentráku, kde vězni házeli písek celý den z jedné hromady na druhou - nadřeli se a nic nevzniklo. Citovat
oddie Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Š 120 s motorem TDI bude zase jen nepoužitelný zbastl a zmatlanost, nic jiného. Jen k ukázání, že něco jde někam nacpat. Funkčnost nula. Já chápu, když někdo sebere auto a udělá z něj ostrou verzi na závody, kde odpovídá podvozek, brzdy, řízení... Ale jen něco někam nacpat, jako že to \"jde\", a dotyčná věc pak stejně horko těžko jede aspoň rovně, i když má brutální výkon, k čemu to je. Neuznávám tupou a primitivní věc zvanou \"sprinty\". Podvozek dělá auto, ne motor, a v zatáčkách se ukáže kvalita. Citovat
309GT Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 oddie : To že něco neuznáváš,neznamená,že je to tupé a primitivní Tu škodovku s TDI jsem párkrát viděl na vlastní oči,klučina to měl hodně vychytané a to včetně úpravy celého auta,exteriéru,interiéru,podvozku,brzd....podle mě je primitivní hanit něco co neznáš a nevíš o co jde.Navíc je jeho věc jestli do toho nacpal třeba půl mega nebo dvě stovky.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.