Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dosť často mi odchádzali parkovacie svetlá tak som dnes skúsil vymeniť za LED žiarovky 0,2W. Samozrejme systém v P607 ich detekuje ako nesprávne a vyhadzuje poruchu žiaroviek.

Riešil tento problém niekto ?

Dá sa nejak oklamať systém aby nevyhadzoval vadné žiarovky?

Ďakujem za rady, postrehy.

Odesláno

Tak som si to vlákno prečítal. Nad odporom som hneď uvažoval len to hriatie napadá ma jedine ten odpor chladiť - kúsok hliníkového chladiča a teplota klesne na priateľnú teplotu :)

To svietenie ledky po vypnutí svetiel som si všimol okamžite myslel som že sa mi sníva ale nakoľko majú minimálny odber nevenoval som tomu pozornosť.

• O 4 týdny později...
Odesláno

zdravím večer mi přestala svítit levá parkovačka né, že by mi šlo přímo o led žarovku dal bych tam klidně tu co tam byla, ale když jsem otevřel kapotu tak jsem ji raději rovnou hned zavřel. Chtěl bych se zeptat to jen tak nemožně vypadá nebo je na to jak ji vyměnit nějaký jednoduchý fígl? Dík

Odesláno

Co vymenit tu parkovacku? zalezitost 5 minut. Musis dat dole akurat tie plasty okolo a potom mas miesta kooopec.Tie plasty nie su nic zloziteho.

Odesláno
Původně zaslal: jofo

Co vymenit tu parkovacku? zalezitost 5 minut. Musis dat dole akurat tie plasty okolo a potom mas miesta kooopec.Tie plasty nie su nic zloziteho.

Dík kouknu na to dnes za světla doufám, že nebudu potřebovat žádné specialní nářadí..

Odesláno
Původně zaslal: ROMANPU

Dosť často mi odchádzali parkovacie svetlá tak som dnes skúsil vymeniť za LED žiarovky 0,2W. Samozrejme systém v P607 ich detekuje ako nesprávne a vyhadzuje poruchu žiaroviek.

Riešil tento problém niekto ?

Dá sa nejak oklamať systém aby nevyhadzoval vadné žiarovky?

Ďakujem za rady, postrehy.

Myslim si že to jde vyřešit ledkami 5w.Jsou na netu.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: hakavcak

Myslim si že to jde vyřešit ledkami 5w.Jsou na netu.

Tak jak to je s led 5w funguje to?

Nevim, nemam ledky - četl jsem na Peugeot.ru že se to jde takhle vyřešit.:papa

• O 2 roky později...
Odesláno

Asi treba kupit ako na VW, co maju v sebe signal na kontrolu. VW group to riesi.

To hakavcak :

mal si si kupit biele, vo vyhlaske sa pise, biele alebo zlte obrysove svetlo.

Prva policajna kontrola a mas po nich.

A to nehovorim o STK, ak ta uvidia s modrimy, ani ta nepustia dalej. :myslim

Odesláno

To hakavcak :

mal si si kupit biele, vo vyhlaske sa pise, biele alebo zlte obrysove svetlo.

Prva policajna kontrola a mas po nich.

A to nehovorim o STK, ak ta uvidia s modrimy, ani ta nepustia dalej. :myslim[/rquote]ty žárovky mají akorát namodralé sklo ale svítí uplně bíle že by ledky mohli závidět :)

Odesláno

Ok, to bola len pripomienka.

Na mojom sice nemam kontrolu žiaroviek, ale mam biele ledky v parkovackach a krasne to svieti.

Predtym som menil, kazdy polrok a teraz uz 3 rok pokoj.

Stali asi 3€, mam ich asi 7 ks na aute a som spokojny.

1 ks mam v priehradke vpredu,

4 ks vo dverach

2 ks parkovacky.

Odesláno

ja som pomenil vsetky tie hnusne zlte ziarovky v interiery za biele ledky lepsie to svieti a maju nizsiu spotrebu.Ale neviem ake by boli dobre do zadu lebo jedny co som objednal tam pasuju ale nesvietia neviem preco ci je to blby typ ziarovky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...