Přejít na obsah

ROMANPU

Uživatel
  • Počet příspěvků

    98
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

ROMANPU's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. Ja idem meniť brzdy a ceny za diely nasledovné: ATE Zadná 90 eur / 41 eur Predna 101 eur / 56 eur
  2. ROMANPU

    relé žhavenia

    Ďakujem, že ste ma ukľudnili čítal som to aj pri iných modeloch, ale takto môžem kľudne spávať
  3. Stretli ste sa niekto zo závadou motora 896 - obvod relé žhavenia a dožhavovania - zablokované relé. Problém zo štartovaním nemám ale pri diagnostike počítač vyhodil toto hlásenie. Peugeot 607 , 2,2 HDI Kde sa toto relé nachádza, prípadne ako sa dá otestovať ? Ďakujem za rady...
  4. ROMANPU

    relé žhavení

    [upravil dne 14.8.2010 ROMANPU]
  5. Včera som zohnal druhý zámok na vrakáči vymenil zapojil zatiaľ drží alarm sa od včera nespustil. Ďakujem za rady, obrázky členom fóra Starý zamok som skúšal rozoberať vyzerá to ako monoblok takže to bude fuška poskladať, ale aspoň ho rozoberiem aby sme vedeli či je to do budúcnosti možne opravovať.
  6. Našiel som nejaké P607 na náhradné diely u Vás v ZAA tak skúsim či nemajú zámok dvier na predaj.
  7. Je mi jasne že tam je zašitý mikrospínač problém je že tam nie su žiadne šróbiky len umelé spoje, ktoré keď vypáčim už nedám dohromady. Na fotke hore nad konektorom taky biely spoj. Pokiaľ by som to rozobral bude zasa problém zohnať mikrospínač. Skúsim kúpiť z havarovaného zamok potom by som tento rozobral a pereskúmal.
  8. zámok [upravil dne 9.6.2010 ROMANPU]
  9. Dnes som na to nazrel prikladam par foto zámku strana spolujazdca... [upravil dne 9.6.2010 ROMANPU]
  10. Ešte zaujímavosť : - chceli mi deaktivovať alarm pokiaľ nevymením zámok dvier lenže to nebolo možné nakoľko na deaktiváciu alarmu pýta kód ktorý netuším aký je a ani servisák v peugeote. Napadlo ma že by to mohlo byť nejaké číslo z kartičky ktorá je na výrobu nového kľúča.
  11. Práve som sa vrátil z peugeotu: - siréna sa naozaj nachádza nad hmlovkou v prednej časti auta (ako písal Budhas), konektor je dostupný rukou po vytiahnutí sa dá deaktivovať siréna. - diagnostika vyhodila chybu spínača v zámku dvier spolujazdca, zaujímavé je že obrazovka v palubovke auta ukazuje korektne zatvorenie dvier čiže funkčný spínač, ale cez diagnostiku alarm vyhodnotí chybu spínača počítač to vyhodnotí ako otvorené dvere a už auto húka. Pravdepodobne na základe odporu spínača ho počítač alarmu vyhodnocuje ako zlý. - odporučili mi vymeniť zámok dvier nakoľko je nerozoberateľný.
  12. Ja vydím iné využitie ako kukanie filmov, pripojím mobil s tv out do cinch v odkladacom priečinku a navigácia z mobilu mi ide aj na obrazovke peugeotu, mobil nie je vystavený priamemu slnku.
  13. wow tak to už je obrázok NO 1 , krása. Ďakujem chlapci mate u mňa po pive pohľadám a potom dám vedieť
  14. To sa k nej asi od kapoty nedostanem práve som prišiel od auta a nič som pohľadovo nenašiel. [upravil dne 8.6.2010 ROMANPU]
  15. aaaaaaaaaaaaaaaa klaksón = húkačka ok už chápem asi jazyková bariera
×
×
  • Vytvořit...