Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Patko79, já nic neříkám, ale když to není změřené tak tomu moc nevěřím. Taky jsem měl auto čiple, ale na brzdě mě vyšly jen o 3kw, ale krouťák byl zvedlý z 240 na 280nm. Rozdíl v jízdě byl velký, před čipem a po.

• O 3 roky později...
Odesláno

to iste mam ak jazdim decentne na moje 407 2hdi tak mimo mesto spravim 5,8 ale to idem 80-90 max,..ak idem dialnicu spotreba je 6,4-6,7 no a mesto aj ci je leto ci je zima ak tomu davam akceleraciu tak aj 9litrou ak to v meste setrim 7,2...zase ma tesi ako som svojho leva prehnal nemeckom a isiel som dialnicou 170km-200km/h spravil cca 3tisic km priemerka 6,8 to ma mile prekvapilo

Odesláno

to iste mam ak jazdim decentne na moje 407 2hdi tak mimo mesto spravim 5,8 ale to idem 80-90 max,..ak idem dialnicu spotreba je 6,4-6,7 no a mesto aj ci je leto ci je zima ak tomu davam akceleraciu tak aj 9litrou ak to v meste setrim 7,2...zase ma tesi ako som svojho leva prehnal nemeckom a isiel som dialnicou 170km-200km/h spravil cca 3tisic km priemerka 6,8 to ma mile prekvapilo

Odesláno

Tak som spravil svoje minumum za zimu. Cesta Lučenec - Žilina a späť na palubnom 5,2 l/100 km. Som milo prekvapkaný:mrk pretože po meste som mal spotrebu 8,2l:grr

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Já mám za zimu 3500km 7,3 a je to tak 50/50

Jel jsem přes celou republiku 4lidi v autě, narvanej kufr po strop a narvanou rakev za 6,5l Když se dostanu v létě na 6L na dálku tak budu spokojenej!

ps: 90km/h je málo :D

Odesláno

ale je...samozrejme ze na take kratke vzdialenosti to nieje, to je jasne..ale ked radíš plynulo, neakcelerujes velmi a ak nemas velke otacky a po dialnici ides max 110 ..mozne to je..skusim ist z BA do NR zajtra rychlost 90..som zvedavy :D

Odesláno

aktualna 8,2/100 za poslednych cca 1200km... holt ponahlal som sa :D 2.0hdi+chip straki na neviem kolko... v lete mesto okolo 7-7,5 dlhsia cesta tak 6-6,5

inak rychlosti 90-100-110-120-130-140 aspon u mna to robi rozdiel podla PP v aktualnej spotrebe kludne 3-4l/100

[upravil dne 1.3.13 00:08 od Parc]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
ale je...samozrejme ze na take kratke vzdialenosti to nieje, to je jasne..ale ked radíš plynulo, neakcelerujes velmi a ak nemas velke otacky a po dialnici ides max 110 ..mozne to je..skusim ist z BA do NR zajtra rychlost 90..som zvedavy :D

To bych si koupil 205 1.9D :D požitek z jízdy musí bejt. Ale pak nesmí člověk brečet kolik mu to sežralo :)
Odesláno

presne tak ako pise cvrlo jazdit sa da za rozpravkove hodnoty... ale podstatna je priemerna rychlost, u mna na poslednych 10 tis km 6.0 pri priemerke 41 km/h a poslednych 2000 km pri priemerke 37km/h 5,9

• O 3 týdny později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tak včera jsem byl překvapen :) nevim či za to může čip, nebo letňáky (bez komentáře) nebo to přetěsněný a vyčištěný sání, ale včera jsem jel České Budějovice -> Praha 7 a zpět za krásných 5.9L/ 100km. Nejel jsem po placenej dálnici za Benešovem ale přes Jesenici takže dost řazení.. a po cestě z5 Pražské tlačenice.

Nejhezčí bylo když jsem cestou do Prahy u Benešova kouknul na palubák a tam 5.5l :) To je pro mě krása. Takže najeto 300km průměrná 5,9 (což opravdu podle litrů sedělo) a průměrná rychlost 60km/h

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Asi pro rejpálky jako je Frantic odjedu pár km z kopce předpisovou rychlostí.. A nevim co má 308 ale 407 má napsáno mimo město 5l. Což by zvládla tak moje přítelkyně. Já s mojí těžkou nohou určitě ne

:mrk a jak píšu tak spotřeba je i s projetim ČB a Prahy

[upravil dne 20/3/13 15:13 od Chozeluizskuner]

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...