Qcko Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 foxo: ak chces vediet upravovat obrazky, mozem ti dat zakladny kurz:mrk Citovat
pkr Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Tak to by mě taky zajímali nějaký tipy na úpravu fotek. Citovat
Šalda Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Kurte, proč dáváš nováčkovi pkr jen tak 180 příspěvků??:D:D:aut pkr: pro mě a možná pro další už ale nováčkem zůstaneš Citovat
praktik Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Možno si tie prispevky kupil aby nebol novaček:aut:aut:aut:aut:aut:D:D Citovat
pkr Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 No jistěěě. Ale nikomu to neříkej,nebo to budou chtít i ostatní.:bacha:grr Malej dotázek,přihlašujete se jen na stránky fora,nebo na stránky Peugeot-clubu? Mě to totiž jen sem nějak nejde. Citovat
foxo Odesláno 13. leden 2010 Autor Odesláno 13. leden 2010 no ja nevim, jaky je vtem rozdil. Dam si hlavnu stranku www. peugeot-club.com, potom kliknem na FORUM, a sem tu. Heslo mam ulozene, takze kdyz kliknem na to forum, tak uz nezadavam heslo, a automaticky ma prihlasi na forum pod id foxo.... Takze ani sam nevim, jak sa prihlasujem, ci na P-C, alebo na forum.. Citovat
praktik Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Ja som prihlaseny furt:aut:autkliknem naP C a som na fore;) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 pkr: spravně se přihlašuješ na hlavní stranu a pak přejdeš na forum. Samostatně se přihlásit na forum nejde. Jde to ještě tak že se přihlásíš na hlavní stranu, přejdeš na forum a dáš si forum do založek, pak pokud má prohlížeč povolené cookies, což standartně bývá, tak při kliknutí na založku fora skočíš přímo na forum a jsi hned přihlášený, tohle funguje až do doby kdy nějakým čištěním cookies smažeš, pak se musiš zase znovu přihlásit na hlavní straně Citovat
Šalda Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Radku, já se přihlašuju jen na foru, mám ho v oblíbených stejně jako hlavní stránku, a když sem přihlášenej na foru tak nejsem přihlášenej na P-C, na P-C chodím asi 1 týdně, na forum chodím témeř denně Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Chceš říct že když zadáš přihlašovací udaje na foru tak tě to přihlásí?? nebo když otevřeš forum přes záložku tak už jsi přihlášenej?? Edit: no jo tak ted se mi to taky povedlo, a to i přes to že jsem smazal cookies, já to nechápu:myslim Asi Kurt musel někdy kouzlit nebo nevim, ale dřiv to nikdy nešlo [upravil dne 13/1/10 Radek Hurvajz] Citovat
Šalda Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 jj, přesně tak, když si vymažu cookies, a jdu přímo na forum ze záložky, tak se přihlásím a přitom na P-C přihlášenej nejsem:papa Já vím že to dělám špatně, že mám jít napřed na P-C, ale tam vcelku moc nových věcí není, proto chodím jen na forum a sem tam se podívám i na P-C:aut Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Ale to prostě takhle nikdy nešlo, se muselo něco změnit, že se musí na hlavní stranu platilo právě proto že se tady přímo přihlásit nešlo Citovat
praktik Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Radku mne to presne takto funguje:aut:aut:aut Citovat
aka Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 psssst, ja na hlavni stranu nelezu skoro vubec a otviram rovnou prispevky za 24 hodiny a prihlasena jsem Citovat
dobrmik Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 já teda taky jsem pořád přihlášenej...jak na pc tan na mobilu...:aut Citovat
vendelinek Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 V nastavení rychlýho přístupu mám uloženou hlavní stranu PC i forum,takže si můžu vybrat kam se chci kouknout,automaticky mě to přihlašuje Citovat
AnotherOne Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Vie niekto vôbec 100% ako to funguje? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.