Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No jistěěě.

Ale nikomu to neříkej,nebo to budou chtít i ostatní.:bacha:bacha:grr

Malej dotázek,přihlašujete se jen na stránky fora,nebo na stránky Peugeot-clubu?

Mě to totiž jen sem nějak nejde.:myslim

Odesláno

no ja nevim, jaky je vtem rozdil. Dam si hlavnu stranku www. peugeot-club.com, potom kliknem na FORUM, a sem tu. Heslo mam ulozene, takze kdyz kliknem na to forum, tak uz nezadavam heslo, a automaticky ma prihlasi na forum pod id foxo.... Takze ani sam nevim, jak sa prihlasujem, ci na P-C, alebo na forum..

Odesláno

pkr: spravně se přihlašuješ na hlavní stranu a pak přejdeš na forum. Samostatně se přihlásit na forum nejde. Jde to ještě tak že se přihlásíš na hlavní stranu, přejdeš na forum a dáš si forum do založek, pak pokud má prohlížeč povolené cookies, což standartně bývá, tak při kliknutí na založku fora skočíš přímo na forum a jsi hned přihlášený, tohle funguje až do doby kdy nějakým čištěním cookies smažeš, pak se musiš zase znovu přihlásit na hlavní straně

Odesláno

Radku, já se přihlašuju jen na foru, mám ho v oblíbených stejně jako hlavní stránku, a když sem přihlášenej na foru tak nejsem přihlášenej na P-C, na P-C chodím asi 1 týdně, na forum chodím témeř denně

Odesláno

Chceš říct že když zadáš přihlašovací udaje na foru tak tě to přihlásí?? nebo když otevřeš forum přes záložku tak už jsi přihlášenej??

Edit: no jo tak ted se mi to taky povedlo, a to i přes to že jsem smazal cookies, já to nechápu:myslim

Asi Kurt musel někdy kouzlit nebo nevim, ale dřiv to nikdy nešlo

[upravil dne 13/1/10 Radek Hurvajz]

Odesláno

jj, přesně tak, když si vymažu cookies, a jdu přímo na forum ze záložky, tak se přihlásím a přitom na P-C přihlášenej nejsem:papa

Já vím že to dělám špatně, že mám jít napřed na P-C, ale tam vcelku moc nových věcí není, proto chodím jen na forum a sem tam se podívám i na P-C:aut

Odesláno

V nastavení rychlýho přístupu mám uloženou hlavní stranu PC i forum,takže si můžu vybrat kam se chci kouknout,automaticky mě to přihlašuje :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...