Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrmíku tak Ty už taky?:D

Zkus si najet na www.peugeot-club.com a zkus se tam zaregistrovat, je možný že se tam už někdo zkoušel registrovat pod stejným nickem jako používáš tady

Odesláno
Původně zaslal: pkr

Já byl kvůli řádnému členství nucen udělat registraci na Peugeot-clubu ( předtím jsem ji měl jen na foru ) a rázem mám nulu.:fnuk:fnuk:fnuk Chjo.

Třeba kdyby mi je chtěl někdo připsat,tak bych určitě nebyl proti.:roll

[upravil dne 12/1/10 pkr]

Tak musíš psá a psát ve dne v noci!!;):):D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Já byl kvůli řádnému členství nucen udělat registraci na Peugeot-clubu ( předtím jsem ji měl jen na foru ) a rázem mám nulu.:fnuk:fnuk:fnuk Chjo.

Tak musíš psá a psát ve dne v noci!!;):):D:D:D:D

JJ,nic jinýho mi nezbyde.:)

Odesláno

Na to že je toto fórum \"tvůj domov\" se v něm teda moc neorientuješ. Alespoň né v \"Pravidlech fóra\".

5. Pokud odpovídáte na dotaz, odpovídejte jedním příspěvkem, pokud na něco ve své odpovědi zapomenete, použijte funkci Editovat příspěvek. Snažte se psát opravdu jen to, co může pomoci při řešení problému. Pro zábavu máme POKEC.

6. Při odpovídání na příspěvek se vyhněte používání citací (tlačítko |QUOTE|). Zcela nepřípustné je citovat předešlý příspěvek. Rovněž necitujte příspěvky spolu s vloženými obrázky. Když už se rozhodnete citaci použít, ponechejte v ní pouze tu část příspěvku, na kterou reagujete.

Tak s tím něco dělej!! Díky

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

Dobrmíku tak Ty už taky?:D

Zkus si najet na www.peugeot-club.com a zkus se tam zaregistrovat, je možný že se tam už někdo zkoušel registrovat pod stejným nickem jako používáš tady

Šaldo - to, co tu píšeš, je (teda aspoň jak já to chápu) pěkná pytlovina.

Registrace (opět podle mně) funguje tak, že pokud se zaregistruješ nejdříve na fóru (třeba jako xyzyx), tak tento Tvůj nick bude automaticky blokován pro přihlášení na hlavní straně - protože přihlášením na hlavní straně automaticky získáš stejný nick i heslo na fóru a tak by se mohlo stát, že pod nickem xyzyx by byly rázem dvoje příspěvky (od xyzyxe registrovaného na fóru a od JINÉHO xyzyxe registrovaného na hlavní straně). Je-li to jinak, ať mně, prosím, Kurt či někdo z vedení opraví.

To PKR - kdyby ses domluvil s Kurtem, tak by Ti určitě pomohl zaregistrovat na hlavní straně pod starým nickem A O ŽÁDNÉ PŘÍSPĚVKY BYS NEPŘIŠEL (opět můj názor )

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

pkr: My stejně všichni víme že seš tu nováček:D:D:aut

No a kdyby to někdo náhodou nevěděl,tak si to pro jistotu naprášil na plnou hubu,viď.:bacha:bacha:D

Odesláno

vzdyt se to chlapci zmenilo - drive to byval problem, nyni je to tak, ze zaregistrujes-li se na jednom nebo druhem, mas automaticky registraci na tom druhem - prave aby nedochazelo k onomu - regnu se na foru, pak chci na klub a ono uz to nejde.....

jako status dobrej, ale kolikrat uz se to tu menilo ty pocty a adekvatni nazvy.....

Odesláno

Medvěde: Pokud se registruješ přímo na clubu tak máš automaticky nick i na foru, ale někdo tady řešil ( je to asi 3 měsíce ) že je registrován pouze na foru a že má problémy se teď registrovat na clubu, proto sem psal aby se hned registroval i na clubu.

O blokování nicků po registraci na clubu nic nevím, nejsem admin;)

foxo. A zkoušels ses jen přihlásit a nebo jsi dával hned novou registraci??

[upravil dne 12/1/10 Šalda]

Odesláno

Napis Kurtovi, on ti to vrati spat do povodneho stavu, kvoli clenstvu sme to tu riesili viaceri, je to rychlovka, Kurt je macher:super

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

To PKR - kdyby ses domluvil s Kurtem, tak by Ti určitě pomohl zaregistrovat na hlavní straně pod starým nickem A O ŽÁDNÉ PŘÍSPĚVKY BYS NEPŘIŠEL (opět můj názor )

S registrací je to jak píšeš.

S Kurtem jsem to řešil,protože jinak mi reg. nešla.Psal mi,že o příspěvky nepřijdu,jen o nastavení.Soukromé zprávy mi zůstali,ale u příspěvků naskočila nula.

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Na to že je toto fórum \"tvůj domov\" se v něm teda moc neorientuješ. Alespoň né v \"Pravidlech fóra\".

5. Pokud odpovídáte na dotaz, odpovídejte jedním příspěvkem, pokud na něco ve své odpovědi zapomenete, použijte funkci Editovat příspěvek. Snažte se psát opravdu jen to, co může pomoci při řešení problému. Pro zábavu máme POKEC.

6. Při odpovídání na příspěvek se vyhněte používání citací (tlačítko |QUOTE|). Zcela nepřípustné je citovat předešlý příspěvek. Rovněž necitujte příspěvky spolu s vloženými obrázky. Když už se rozhodnete citaci použít, ponechejte v ní pouze tu část příspěvku, na kterou reagujete.

Tak s tím něco dělej!! Díky

jestli sem neco porusil, tak napis co. To ze mi sem das vsechna pravidla, z teho moc nevim. Ja myslim, ze sem nic neporusil.

Odesláno
Původně zaslal: foxo

kdo ma doriti muj nick??? :bacha

Máš ho ty,nikdo jiný.Ale jen na foru.Já to měl stejně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...