wooody Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 kombajn se nedá tak pěkně tunit jako sedan..... na toho je víc dílů Citovat
Šalda Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 wooody: na 306 je dílů hromada, u 406 je to horší, ale myslím že jedinná věc na tuning která není na kombi a na sedan je tak to jsou zadní lampy:aut A ne všichni chceme tuning, někomu se líbí taková jaká je:mrk Citovat
Qcko Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 406 break je moj sen:mrk ... resp. dosiahnutelny sen:D Citovat
švejk Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 hm, nevim no podle me je vetsina aut hezci v sedanu, nebo coupe (neni to takova skatule s protazenym ksichtem). Nejvetsi pomer aut kde se mi spis libi combi, nosi znacku Volvo. Ostatni znacky mi prijde, ze to moc \"neumi\", ikdyz se najde par takovych vykriku. Jako ruku na srdce. Fakt se vam libi vic 406 break oproti takove V70??? Momentalne mluvim o optickem krase. Jina krasa combi spociva (pro me vyuzitelna) hlavne v tom, ze si clovek sklopi zadni sedacky a luxusne se vyspi.. a to dokonce tu muze byt rec i o nejakem tom muchlovani Ale zpet k tematu. Postnuta 307, resp. 206 sedan.. to je fakt heges jakoze se mi peugeoty fakt libi, tak dekuji bohu, ze neco takoveho nekrizuje evropske silnice. (doufam) Citovat
švejk Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 hm.. proc kupovat auto, ktere musim \"tunit\", aby se mi libilo? ja si vybiram auto pro me atraktivni z vyroby, abych nemusel nijak vyrazne menit jeho vzhled a pokud ano, tak maximalne jinymi disky, pripadne nejakym malym roztomilym decentnim kridelkem (aby mi sel lip dovirat ten zatracenej kufr) Jinak abych nezapomnel.. kdo si pamatuje super serial A-Team, urcite si zamiloval tuhle dodavku. Kam se hrabe combi od cehokoliv jinak kdo by se po ni shanel, podobna se prodava(la) za cca 12000 euro pod oznacenim Chevrolet G20 v pomerne solidni vybave. (Jinak jde konkretne o GMC Vandura, tusim ze z roku +-1988, ktere jsou k sehnani hur, nez ty Chevy). [upravil dne 13.1.2010 švejk] Citovat
marko306 Odesláno 13. leden 2010 Autor Odesláno 13. leden 2010 ale určite križuje alebo bude križovať. Tak ako sa ku nám nedovážala argentínska Corsa vo verzii sedan a combi. A čuduj sa svete behá to už aj tu. Vždy sa najde niekto kto také niečo donesie zo začiatku už, len preto, lebo také tu ešte neni Citovat
švejk Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 ok, tak zmena jsem rad, ze to tu nikdo neprodava a takovejhle vlastovek je tak malo, ze to v podstate mam temer nulovou sanci potkat Citovat
Ferry Odesláno 9. březen 2022 Odesláno 9. březen 2022 (upraveno) Ozivim kostlivce po 12 letech - uz se prodavaj jako ojety, co, nechcete nekdo, krizenecka 307 s focusem sedan mkI a mozna liznutej jeste trochu volvem, dokonce v plynu I found this offer at 𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗲.𝗱𝗲: Peugeot Peugeot 307 Limo , Automatik hakt, Leder ,... First Registration: 11/2006 Mileage: 148.620 km Fuel: LPG Power: 103 kW (140 Hp) Price: €2,000 odkaz na mobile.de Upraveno 9. březen 2022 uživatelem Ferry Citovat
MJSytic Odesláno 9. březen 2022 Odesláno 9. březen 2022 Tohle je fakt ošklivý. Ostatně, jako všechny tyhle "Asia sedan" verze Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.