M@chy Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 zdravím, jsem v koncích!! prosím pokud někdo může objasnit \"problematiku samostavu\" zadní brzdy-buben. 1)jak přesně nastavit samostav 2)jak se samostav sám \"doštelovává\" během provozu měnil jsem zadní pakny(komlet sada ise samostavem)včetně prasátek,buben jsem nechal starý a nevím jak to přesně doštelovat... přikládám foto kde jsem to naznačil. zkoušel jsem spoustu hledání na netu ale nic uspokojivého či podrobného jsem nenašel. díky za objasnění auto sice brzdí ale chci to mít nastavené tak jak má být. vše jsem řádně odvzdušnil!! ruční brzdu jsem šteloval pod autem ale skoro nebrzdí, myslím že to bude tím nesprávně nastaveným samostavem. měl jsem i příručku Jak na to P405-1.8TD ale tam je jen jak to rozebrat a složit. díky Citovat
pastorek Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Funguje to jednoducho. Na tom samostave je plech ktorý pri pohybe pakní preskočí zúbky na samostave a pri opačnom pohybe pootočí maticu. Ak je pohyb malý (malá vôľa) tak nepreskočí zub a tým pádom pri spätnom pohybe nepootočí maticou. Pri funkčnom systéme stačí niekoľkokrát zabrzdiť a samo sa to nastaví. Z obrázku je zrejmé že ti to nemôže fungovať lebo celá brzda je hrdzavá. Myslím z vnútra lebo z vonku ju máš pekne natretú. To čo máš v zelenom trojuholníku musí byť pohyblivé na závite. Inak ti to fungovať nebude. Citovat
M@chy Odesláno 10. leden 2010 Autor Odesláno 10. leden 2010 díky za popis funkce:super já už mám celý vnitřek pakny.... fungl nové takže když to bude od začátku špatně nastavené tak se to asi \"samo\" nedošteluje?! Citovat
ozzy56 Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 je to samostav, tak se vůle paken seřídí sama,musíš to jen složit podle obrázku,dej i nové pružiny paken Citovat
M@chy Odesláno 10. leden 2010 Autor Odesláno 10. leden 2010 už to bylo celé složené i s pružinama,tak sem to jen nasadil. taže nemusím nastavovat rozteč paken??:mad:tím že sem jezdil a brzdil tak se to samo doštelovalo?? Citovat
M@chy Odesláno 10. leden 2010 Autor Odesláno 10. leden 2010 tak to je super:potlesk tak ted jen vyřešit tu ruční brzdu:bacha Citovat
Marcel505 Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 U staršího typu tam byla na to ozubený kolečko pacička s pružinkou. Tohle z tý fotky nevím, jak funguje... Citovat
oddie Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Původně zaslal: Marcel505 U staršího typu tam byla na to ozubený kolečko pacička s pružinkou. Tohle z tý fotky nevím, jak funguje... To není u staršího typu, to je jen rozdíl Bendix - Girling. Funguje to úplně stejně, jen tady pruží přímo ten plech. Citovat
Marcel505 Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Marcel505 U staršího typu tam byla na to ozubený kolečko pacička s pružinkou. Tohle z tý fotky nevím, jak funguje... To není u staršího typu, to je jen rozdíl Bendix - Girling. Funguje to úplně stejně, jen tady pruží přímo ten plech. Chápu, Girling je pacička. Ale dával se tam taky ten systém, kdy samostav je na pakně bez ručky - dole, takový zoubky s pérkem. Tomu se teda nadává jak? [upravil dne 11/1/2010 Marcel505] Citovat
xmichaelox Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 noooo,, ja mam s rucnou brzdou napodobny problem,, a ten som uz mal aj na predoslej 405-ke .. a jedna sa len o to, ze mas uz holt proste velku volu medzi paknami a bubnom, nakolko pocitam s tym, ze tie si samozrejme nove nedaval, vsak ? ja sa chystam na nakup komplet bubnov, pakni a lanovodov,,, aspon budem mat stopercentnu istotu takze prajem vela zdaru... Citovat
oddie Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Marcel: u 405? To asi ne, tam jsou jen tyhle dva, a oboje je rozpěra s ozubeným kolečkem. Něco jiného je 205/309, tak jsou taky systémy Bendix a Girling, jenže tam je Girling rozpěra s ozubeným kolečkem jako tady, kdežto Bendix tam má ozubenej půlměsíc na pacce. Citovat
Marcel505 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Původně zaslal: oddie Marcel: u 405? To asi ne, tam jsou jen tyhle dva, a oboje je rozpěra s ozubeným kolečkem. Něco jiného je 205/309, tak jsou taky systémy Bendix a Girling, jenže tam je Girling rozpěra s ozubeným kolečkem jako tady, kdežto Bendix tam má ozubenej půlměsíc na pacce. Tak o tom Bendixu s půlměsícem mluvím - měl jsem to totiž na jedné 305ce, a někdo mi tvrdil, že je to totéž jako na 405ce (ale asi jen na starém modelu, souběh roků). [upravil dne 14/1/2010 Marcel505] Citovat
Marcel505 Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Původně zaslal: oddie Není, tvrdil to špatně. Jsem mrkl na katalog Kelly, a tam tenhle systém u nějakých je. Ale asi tomu katalogu moc nemám věřit že? (Jak jsem si již zvykl). Citovat
jojtik Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 M@chy : Na tom samostave ti chyba ten vymedzovaci pliesok co beha po tych zubkoch. Postupne otacaj tym ozubenym koleckom hore a skusaj nasunut bubon brzdy (ten dekel) a ked ti bude trochu zgret pri otacani tak je to OK. Rucka pojde automaticky od dola. Staci to dostelovat tak 2x rocne pri prezuvani gum. P.S: Ten Fix pliesok tam tiez nemam a pohoda. [upravil dne 15.1.2010 jojtik] Citovat
salomen27 Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Nechýba mu tam nič toto je trochu odlišne robené ako ten systém s plieškom+pružinka.Ja som tam menil aj tie pružinky všetky ale ani za pána som nemohol zohnať samostav tak som to len vymočil v odhrdzovači a hádam to chvílu vydrží. [upravil dne 16/1/10 salomen27] Citovat
jojtik Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 To co vidim na obrazku je presne rovnaky system ako na mojej 306, mozno to otaca iba ten plech co zasahuje do toho koliesko (nevidno to presne). Samostav funguje na principe otacania toho \"kolieska\". Tj. Je tam pliesok (ziadna pruzina), ktory zapada do tych zubkov a tym nastavuje pakny do spravnej (optimalnej) polohy. Spravna funkcnost s tym plieskom sa overi tak, ze pri nasadeni bubna a naslednom stlaceni brzd. pedalu je pocut cvakanie. Tj. valcek roztahuje celuste a ten pliesok skacka (aretuje) to ozubene koliesko, ktore sa otaca. Ked sa pakne co len trochu opotrebuju, tak stlacenim pedalu to skoci napr. o 1 zub a su opat optimalne nastavene. Pokial tam ten pliesok nie je tak, tak sa moze to kolecko otacat opacne tj. uvolnovat pakne, nakolko ten pliesok to kolecko aretuje (zabranuje) v opacnom otacani. [upravil dne 16.1.2010 jojtik] Citovat
M@chy Odesláno 24. leden 2010 Autor Odesláno 24. leden 2010 díky Vám všem za odpovědi:) ta fotky je stará, bylo to zarezlé a nějaké plíšky tam chyběly:bacha dal jsem celý vnitřek nový (škoda že sem to nevyfotil) ale až roztaje sníh tak sundám buben a kuknu jak to za tu dobu vypadá a nafotí a vložím:potlesk díky za užitečné rady:mad: Citovat
jogi15 Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 a kolko ta to stalo mna to čaka to iste... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.