AnotherOne Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Ja mám čierne. Ani fap nie je všemohúci. Citovat
King81 Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Ani moje vyfukove potrubie nie je zrovna na pracu v bielych rukavickach:potlesk Citovat
bazant Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 jak male decka na piskovisti,se hadate kvuli slovicek.... pavlis.h potreboval poradit,tak jsem mu napsal muj nazor a zkusenosti s odstranenym fapem.Mozna to mirne zakouri,ale urcite to nema na nachipovane stare oktavky a pasaty,to je podle meho koureni.Jezdim jako normalni clovek a motor nevytacim do cervenych otacek a proto koureni ani nezaznamenavam. a navic se ma psat k tematu a ne prasit tema zbytecnyma odpovedma co nemaji k vyreseni problemu zadny smysl... Citovat
stefano Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Původně zaslal: bazant jak male decka na piskovisti,se hadate kvuli slovicek.... pavlis.h potreboval poradit,tak jsem mu napsal muj nazor a zkusenosti s odstranenym fapem.Mozna to mirne zakouri,ale urcite to nema na nachipovane stare oktavky a pasaty,to je podle meho koureni.Jezdim jako normalni clovek a motor nevytacim do cervenych otacek a proto koureni ani nezaznamenavam. a navic se ma psat k tematu a ne prasit tema zbytecnyma odpovedma co nemaji k vyreseni problemu zadny smysl... Tak, že bazant. Nikto neodbieha od témy, veď sa predsa stále bavíme o FAPe a nie napr. o turbe, alebo o serve. A kedže pavlisa.h zaujíma kde by kúpil repas. FAP, tak Ty si mu tiež neporadil najlepsie, len si mu oznámil, že Ty si ho už dal vymontovať. [upravil dne 13/1/10 stefano] Citovat
Přema Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Původně zaslal: stefano Přema, aj keď máš FAP, tak máš výfukové potrubie čierne? Ja mám najazdené 127 000 km a potrubie je úplne čisté. Mám to trochu nakrmené a taky tomu dávám za uši...tak asi proto......možná tam FAP už od minulého majitele nemám bo při 140t km se chová na dia jak nový.....ale neřeším to..... Citovat
HonzaZ Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Tak si to Přemo napíchni na dia a uvidíš zda ho máš (teda ten FAP) Citovat
Přema Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 V dia samo že je.......psal sem že se v dia chová jako nový(musíš pořádně číst)....tím pádem tam je....ale co je vevnitř Fapu?????:myslim:myslim:myslim Citovat
PPK Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Zdravím, pořád se tu chodí kolem \"horké kaše\". Že někdo už má FAP pryč nebo vykuchaný víme, ale má někdo z vás \"bezfapáků\" za sebou skutečně běžnou neprotekční kontrolu emisí? Myslím si, že to je ta hlavní odpověď, na kterou všichni čekáme. Citovat
Kawa Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 Připojuji se k PPK. Tahle debata nemá smysl dokud někdo nenapíše jak dopadl na legálních emisích. To že FAP vykuchaj za 7000,- v bystřici pod pernštejnem už ví snad každej. Citovat
patko79 Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 Původně zaslal: Kawa Připojuji se k PPK. Tahle debata nemá smysl dokud někdo nenapíše jak dopadl na legálních emisích. To že FAP vykuchaj za 7000,- v bystřici pod pernštejnem už ví snad každej. Chlapi a prečo Vás zaujíma emisná kontrola? Ja tam auto v živote nedám!!!! Po tom, čo som videl ako to tí kreténi robia im radšej dám bakšiš do vačku. Vytáčať diesel do takých čísel aké to auto v živote v prevádzke nedosiahne a keď nedodrží čas tak znova tak to teda pekný kretén navrhol takú kontrolu:bacha:bacha Citovat
Ondrus23 Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 A jak to teda děláš, když jsou emise každy 2roky poviny!!! Bez toho to nejde. Citovat
patko79 Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 Původně zaslal: Ondrus23 A jak to teda děláš, když jsou emise každy 2roky poviny!!! Bez toho to nejde. Nerád to priznávam, ale bohužiaľ bez pár euro pre kontrolóra na emisnej do vrecka to nejde:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik Citovat
PPK Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 No, já tu možnost nemám a navíc bych nechtěl, aby mi případný další majitel mého miláčka přivezl zpátky s tím, že auto není v cajku, protože mu dělají dusno na emisích. Já si to vyzkoušel na předchozím autě s foliema na skle, kde mi první majitel tvrdil, že je vše OK a za rok jsem je sundaval, protože potvrzení, které mi dal, se rovnalo platností toaletnímu papíru. Ale to byla na druhou stranu moje blbost, že jsem si to neověřil. Zkrátka, vracím se k původní otázce - viz. výše Citovat
Majo0777 Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 ako zistim ci mam alebo nemam FAP , neviem sa k tomu dopatrat. dakujem Citovat
Majo0777 Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 ako zistim ci mam alebo nemam FAP , neviem sa k tomu dopatrat. dakujem P407 SW 2006 2.0 HDI Citovat
merlin99 Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Daj si vypisat vybavu v inom vlakne a mas to naisto, ale je via iste ze mas [upravil dne 26/5/13 13:45 od merlin99] Citovat
King81 Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 Cau chlapi. Nechcem zakladat nove vlakno, tak pisem sem. Auto mi prvy raz hodilo hlasku, ze mam prilis nizku uroven aditiva pre fap. Zaujima ma. Kolko je tam asi este aditiva, alebo na kolko tankovani? Ide o to, ze to idem dat zajtra doplnit, a aby sa v servise netvarili, ze tam doliali komplet a pritom tam napr. 2-3dcl bolo a zinkasovali plnu sumu. Diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.