Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak dalnici bych neresil.spis to mesto.

mam starej katalizator pousti ven vzduch uz je deravej a lambda blbe pocita a zere to silene...

Jde u partnera vyhodit katalizator a nahradit ho trubkou?Treba u 406 to nejde...nevi nekdo?

( 1.8i - 2000 )

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Lambda nie je náhodou pred katalyzátorom? alebo tam su dve?

Inak meral som zase spotrebu...mimo mesta, rychlost okolo 100, zapnuta klimatizacia, 3 osoby + plný kufor....spotreba 6.4 (1.6 16V)

Odesláno

Aspoň ja mám 2 lambdy.Prvú pred katom,druhú za ním.

Jazdil som dlhodobo s odpálenou vrchnou lambdou(umiestnená vo zvodoch) a nemalo to žiaden vplyv na spotrebu.

Dlhodobý priemer 7.5l/100 km benzín,alebo 8.5l/100 km LPG

..jazdím všetky režimy.Dialnicu aj mesto.V lete klíma.Nejazdím na spotrebu,jazdím ako práve potrebujem.Inak tento sranda motor vie zožrať aj 10.5l LPG.Stačí napr.140 km/h po dialnici:)

[Edited on 26/4/11 15:28 parlament]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Mám Parťáka teprve chvilku, nechal jsem ho hned předělat na LPG (sám se tím zabyvám) a čekám spotřebu kolem osmi litrů ( 1.4 i ) :papa:papa:papa

Odesláno

Vcera, 1.8i Praha-Lipt.Mikulas-Praha (1080km) se spotrebou 7,7 l /100km s dvoucentimetrovou dirou na svodech,ktery nemuzu sehat :/ ale spotreba prijemne prekvapeni. Cekal jsem tak 11 s tou dirou... dira se projevila jen v sile,kdy do tahleho kopce klesla rychlost na stovku .

Odesláno

Zatím nic nezjistili. Pořád to žere. Vyměnili katalizátor, který byl rozpadlý a zapadlí ve výfuku. Trošku se spotřeba zlepšila. Vypadá to že budu muset měnit, nebo opravit vstřiky. Taky když to je studený hrozně to škube. Je to na palici.

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

ahoj,pokud můžu tak já mam spotřebu cca7,2 až 7,5.na plnou jsem dělal 680km,to ale vychází 8l ale asi záleží na kolik se da nádrž natankovat a na kolik ji vyjedu navíc auto bylo nové takže spotřeba trochu vyšší.motor 1,4 gumy 14 /175 70 mich,energy,dnes už netankuju do plna najedu do kkm/měs.

• O 3 měsíce později...
  • O 2 měsíce později...
  • O 5 let později...
Odesláno

Nasi, Partner Teepe, 1,6 blueHdi, 73 kw, podľa PP 4,8 L , Na plnú nádrž cca 860 km, podľa natankovani 42 L, vypočítané cca 5 L. Jazdy 2 x tyzdenne cca 70 km ( 1/2 diaľnica), inac asi 10 x po 5 km, mesto.

• O 2 týdny později...
Odesláno

PP 1.6 HDi 73 kW. V létě 5.3, v zimě 6. Skoro pořád auto klima a 80 procent město. S lehkou nohou, jsem dodávkář [emoji6].

Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...