Přejít na obsah

Rastooo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    41
  • Registrace

Vše od uživatele Rastooo

  1. Rastooo

    Partne 2.0 Hdi r.v.2002

    Vstreky som vybral dal som naspať staré auto ide ako pred výmenou.Pravdepodobne boli na prd, ale rozmyslal som co ak neboli zle co ako je zle niečo iné napr turbo a na tých strekoch auto ide lebo sú streky vydreté ako my povedali na teste a na tých relatívne dobrých nejde lebo turbo netlači tak ako by malo(taký som mal z toho pocit), to je len moja veľmi laická úvaha, dá sa zistiť či turbo tlači ako ma, mne na mojej autocom cdp tlak turba neukazuje.
  2. Rastooo

    Partne 2.0 Hdi r.v.2002

    Ahoj, chcem sa opýtať či nemá niekto podobnú skúsenosť, dnes po výmene vstrekov (nie nove ale vraj dobre) auto nemá ťah, ako keby som sa pohýnal na 3ke, štartuje krásne, nedymí netrhá, akurát nemá ťah,ako keby mal malo paliva, aj keď zošliapnem plný plyn tak nič, je nutne niečo nastaviť na dia? Ide o siemens vstrekovanie c.vstreku 9636819380 zamenil som za rovnaké čísla rozdielne boli tie spodne čísla, ale typ ten istý. Vďaka za každú radu.
  3. Kupim vstreky do Partner 2.0 Hdi Siemens cis.dielu 9636819380, nove su drahe tak zhanam co najlepsom stave. Dakujem.
  4. Rastooo

    Partner 2.0Hdi 2002

    Chcel by som dokoncit tento pribeh, mozno niekomu to pomoze co ma podobny problem, spotreba zo 7.5l spadla na 6L(mimo mesta dokonca 5,5L) a motor znova ozil aj keby mohol viac po vymene rozvodov a spodnej remenici na kluke, nic viac, takze neviem ci boli nejak zle zalozene, ci nejake spatne rozvody to uz nezistim no mechanik vravel ze nevyzerali byt zle zalozene mozno len opotrebene, neviem.
  5. Hmm, tak to sme natom rovnako, a ja stale niekde hladam chybu, tie siemensi asi tolko naozaj zeru.Musim sa stym asi zmierit
  6. Asi mame rovnake Partneri, ja mam tiez siemens a tiez starty trvaju dlhsie, no 2min uz je dost, kde si som cital ze to moze robit aj snimac otaciek kluky , aku mas spotrebu ja sa neviem dostat pod 7.5l.
  7. Myslim ze pri tych km sa nafta neoplati a uz vobec nie po meste.
  8. Ak uz to musi byt Peugeot tak ja jednoznacne benzin.
  9. Rastooo

    Partner 2.0Hdi 2002

    Ešte ak by som ho chcel vymeniť, mozem tam dat aj bosch lebo ja mam vstrekovanie siemens ale nikde taký snimac neviem najst len Bosch no vyzerá rovnako.
  10. Rastooo

    Partner 2.0Hdi 2002

    Tak ten môj zázrak opet dostal rozum a opat zamyká, možno je to tím ze vyšlo slniečko.Dnes som meral napätie na snimaci tlaku paliva, mali by byt hodnoty pri volnobehu 1.3v a pri prevadzkovych otackoch 4.2v co je 1400bar, ja som nameral pri volnobeznych 1.1 a pri zvysenych okolo 2000ot. az 3000ot. od 2.2v do max 2.4, ak 0.3v je 100bar tak ten snimac udava tlak max 800bar, a teraz otazka, je naozaj nízky tlak alebo je vadny snimac (alebo ja)? Vďaka za kazdu dalsiu úvahu.
  11. Rastooo

    Partner 2.0Hdi 2002

    Caute, ziadne nove poznatky ohladom zamku, nemam nato teraz nervy ani cas, ale prisiel som nato ze pokial odpojim bateriu na dlhsiu dobu cca 1h a opat zapojim ide auto ovela lepsie, akoby malo o 20koni viacej, aj startuje ovela lepsie, bohuzial dlho tento stav nevydrzi, zrejme v tom bude ten problem z spotrebou a nie prilis vykonom.Pytal som sa mechanika nato poslal ma na dia ale ta posledna nic zvlastne neukazala a tak sa chcem spytat ci niekto nieco podobne neriesil, este mi povedal aby som sa zameral na regulator tlaku alebo snimac tlaku paliva.
  12. Rastooo

    Partner 2.0Hdi 2002

    Zdar, tak som dnes opat pozrel na tu moju kopku nestastia, rozobral dvere, jedne aj druhe, odpojil konektori od zamkou a kontrolka dveri stale svieti, zohnal som jeden zamok a tak som ho skusal pripojit a tiez nic,potom som uz len skusil pokropit auto svetenou vodou a nic.Idem este pozriet 692 a 693 ale asi to nema vyznam ked su odpojene zamky a furt to svieti.
  13. Rastooo

    Partner 2.0Hdi 2002

    Salda: a čim to bolo ak nie zámkom, ked si vymenil zamok a uz ti to zamyka nejak mi to mozog neberie Co mas za partnera ze mas taku spotrebu, ja sa neviem dostat pod 7.5l na stovku, a to jak v meste tak aj mimo mesta.
  14. Rastooo

    Partner 2.0Hdi 2002

    To ze su to soferove dvere je len dohad ako vladosr povedal, drot som strihol a bez reakcie, dokonca som strihol dva lebo som videl dva kable z takym cislom , jeden bol hnedy a jeden fialovy, dost bolo zle tie cisla citat tak som skusil raz jeden , potom druhy. Ak mas vladosr nejaky navod ako nato a nieje to tajomstvo budem ti vdacny...
  15. Rastooo

    Partner 2.0Hdi 2002

    To vladosr: Dnes som sa k tomu dostal, strihol som ten kabel ako si pisal, ale nic sa nedialo, kontrolka dverí svietila stále a kontrolka kluciku na pristrojovke mi nesvieti odjakziva.Central ako stale sa zamknut nedá, okamžite odomkýna.V peugeote chcu za zamok 90e Uz mam ztoho nervu
  16. Rastooo

    Partner 2.0Hdi 2002

    Ok chlapi, tak dajte vedieť ako to stým zámkom nakoniec dopadlo, ja idem von nato hodiť oko ako mi vladosr poradil.
  17. Rastooo

    Partner 2.0Hdi 2002

    Vladosr, Vdaka za tvoj cas, to BSI je riadiaca centralu?Skusim sa nato zajtra pozriet, mal som zamok vonku, rozobrat sa urcite da ale ci ho aj poskladam Dam vediet ako so dopadol. Vdaka.
  18. Rastooo

    Partner 2.0Hdi 2002

    Nanic som neprisiel , teda najskor to je zamok vodicovych dvery, ale to su len dohady, nemam ziadny zamok na vyskusanie a kupovat na skusku sa mi velmi nechce. Skusim nejaky vrakac.
  19. Rastooo

    Partner 2.0Hdi 2002

    Vdaka Vladosr, myslel som,si to je ona ale uz bola tma a kosa, tak som to uz nechal tak, teraz som to na skusku skusil zamknut a opat to ide, zajtra nato opat pozrem. Dikes.
  20. Rastooo

    Partner 2.0Hdi 2002

    Kde ma central riadiacu jednotku?Dnes som presiel vsetky kostry a 5min to fungovalo.
  21. Rastooo

    Partner 2.0Hdi 2002

    Na diagnostike to nic neukazalo, dnes som pozrel vsetky dvere a nic, myslim, ze to bude predsa niektora kostra, niekde bude prechodovy odpor, zajtra sa nato pozriem opat, dufam ,ze nebude taka kosa ako dnes :/ vin VF35FRHYF60501323 Dakujem.
  22. Rastooo

    Partner 2.0Hdi 2002

    Na polskych forach som sa docital,ze to zvykne byt zamok vodicovych dvery skusim to zajtra rozobrat, zo zadnym svetlom to asi nebude, teraz to vobec na neho nereaguje, je to dost divne.
  23. Rastooo

    Partner 2.0Hdi 2002

    Alebo ci nemal niekto podobny problem, nemozem zamknut auto, ked nastartujem svieti kontrolka otvorenych dveri tak asi preto, ale ak dam smerovku do prava zacne preblikovat smerovka aj kontrolka otvorenych dveri.Ak pobucham po zadnom svetle tak zhasne a auto zamnknem (nie vzdy) tak som to rozobral precistil, hlavne kostri a zdalo sa ze to ide, ale rano pridem k autu a opat je odomknute a opat vsetko dokola.Neviem ale zacalo myslim vtedy co som do zapalovaca zapojil zariadenie z vacsim odberom a roztavil som zastrcku no zasuvka vyzera dobre.Neviem, myslim si ze to bude nejaka kostra,ale nedokazem ju najst a mam pocit ze to bude nejak vsetko spolu suvisiet, preto hladam nejaku schemu. Dakujem.
  24. Zdravim, chcem sa opytat ci nemate niekto elekticku schemu partnera 2.0hdi r.v. 2002. Dakujem.
  25. Rastooo

    Partne 2.0 Hdi r.v.2002

    to Parc: tiež si myslím ,že to není fajn, skúsim ho dat prečistiť na ultrazvuk, inak sním nemôžem robiť nič lebo je od Siemensu. Myslím, že ten strek bude mat na svedomí aj vyššiu spotrebu. Zaujímave je ,že pri štarte ma okolo 98% a postupne ako sa ohrieva klesá až na 93%, asi preto je aj výkon auta po štarte lepši ako keď je zohriaty.
×
×
  • Vytvořit...