pogin Odesláno 24. říjen 2011 Odesláno 24. říjen 2011 Já mám ty dečky taky špatný a vyměnit nejdou, protože to čalounění je přilepeno,měl jsem to i u dobrýho čalouníka a neporadil si stím,jediná možnost vyměnit celý sedačky:-( Citovat
Guest Jindra_S Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 No, tak to jsi mne nepotěšil - mám na sedačce u řidiče podobný problém (přerušená fólie), zkoušel jsem rozdělat a vzdal jsem to. Nezkusil jsi najít nějakou firmu, která se na to specializuje? Citovat
ZdenekN Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 a co třeba v kožených sedačkách tam se to taky nějak nedá rozebrat a opravit Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Neviete či by sa to relé nedalo nejako vymeniť aby to proste vyhrievalo stále pokiaľ je zapnuté? Niekedy ho totiž vôbec necítim alebo ho cítim len chvíľu Citovat
pogin Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Samozřejmě že jsem zkoušel hledat někoho kdo by to zvládl,ale bohužel to opravdu nejde.4alounění je přostě napevno přilepeno a bez poškození nelze rozdělat a tudíš nelze vyjmout poškozenou dečku a vložit novou.Jediná možnost je výměna celý sedačky a to je origo velmi finančně nákladné.Na vrakovišti bohužel nesehnatelné,alespoň já to štestí neměl. Citovat
wojtěch Odesláno 18. listopad 2011 Autor Odesláno 18. listopad 2011 m3t4L_m4n stačí tam propojit myslím 2 dráty v konektoru a bude ti to hřát pořád ale osobně bych to nedělal... máš kožené nebo látkové sedačky? Citovat
ZdenekN Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 ještě bych potřeboval vědět přesně jake dva dráty spojit abych zjistil že mi dečka hřeje a stačí vyměnit jen rele Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 10. leden 2019 Odesláno 10. leden 2019 Ahoj. Protože i mně nefunguje vyhřívání sedadel (spolujezdec i řidič) a při zběžném pohledu pod sedačku někdo očividně už něco na kabelech bastlil jsem se rozhodl že sedačky vyndám a pořádně vše zkontroluji. Nicméně mám boční bagy. Jak jste postupovali při demontáži? Chytrá kniha hlásá vypojit baterii, vyčkat a následně odpojit bagy od jednoty bagů. Je opravdu nutný krok odpojení, nebo stačí jen vypojit baterii a pod sedačkou pouze odpojit konektory od svazku? Citovat
inoxing Odesláno 10. leden 2019 Odesláno 10. leden 2019 Stačí odpojit konektory. Baterku odpojovat nemusíš, ale doporučuje se to kvůli náhodě. Když pak připojuješ baterku, jsi u baterky a vystřelenej airbag tě nezabije. Realita je taková, že to nikdo moc nedodržuje a airbagy nevystřelují. Hlavně dávej ale bacha na to, že jestli zvolíš neodpojovat baterku, tak na zbastlené elektrice, aby nebyly dva konektory stejné/záměnné a ty pak omylem nepřipojil bag na vyhřívání. To by tě mohlo dost "překvapit". Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 10. leden 2019 Odesláno 10. leden 2019 Jak to tak vidím, radši baterii odpojím. Rozebírat konzolu se mi nechce kvůli odpojení bagu. Baterka bude pro mě větší jistota. Citovat
307rg Odesláno 10. leden 2019 Odesláno 10. leden 2019 Vlastne som to chcel napísať hneď na začiatku: To je fakt až taký problém tu baterku odpojiť? Nastavenie rádia ostáva bez zmeny, jediné čo si potom budeš musieť nastaviť po pripojení baterky je čas a dátum na displeji. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 11. leden 2019 Odesláno 11. leden 2019 Není problém to odpojit. Spíš mě zajímal ten mezikrok, odpojení bagů od jejich jednotky, do čehož bych se nerad pouštěl. Nastavit si znovu datum a naučit řidičovy dveře zavítat okno po stisknutí tlačítka na klíči je už brnkačka. Citovat
inoxing Odesláno 11. leden 2019 Odesláno 11. leden 2019 Nestane se nic, ikdyž necháš zaplou baterii. Když například blbnou konektory pod sedačkou, je to podobné, taky ti nic nevyletí. Je to otázka bezpečnosti, kdyby náhodou se něco někde spojilo při práci apod., tak abys neměl hlavu u bagu a nezabilo tě to. 307rg ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 11. leden 2019 Odesláno 11. leden 2019 no a když hlavu zapomeneš u volantu, tak ti dá bag takovou ránu do kebule, že to sice ucítíš, ale už o tom nikomu neřekneš, jasný joo?? regius ohodnotil 1 Citovat
inoxing Odesláno 11. leden 2019 Odesláno 11. leden 2019 (upraveno) Kdo by zapomněl hlavu na airbagu a rozjel se proti zdi? Upraveno 11. leden 2019 uživatelem inoxing Citovat
Sveder Odesláno 16. leden 2019 Odesláno 16. leden 2019 Chcem dorobiť vyhrievanie sedadiel, získal som originál vyhrievanie pre Peugeot a Citroen s relé na ktorom sú tieto nápisy:Kongsberg Automotive, označenie je PSA 9638053380, Faurecia 9445536. Relé má tri konektory s označením PIN: prvý má A1 až A4, zrejme určený na napájanie A1,A4 hrubé a na reguláciu A2,A3 tenšie, druhý B1 až B4 vyhrievanie B1,B4 hrubé a termostat B2,B3 tenšie a tretí C1 a C2 na vyhrievanie operadla. Cez konektory B a C mám originál zapojené vyhrievanie sedadla, ale neviem to celé pripojiť cez konektor A (A1 až A4). Mám aj regulačný prepínač na tri polohy vyhirevania s 2 žil. káblom, ale nefunguje mi to. Prosím o radu ako to celé pripojiť na napájanie 12V od zásuvky zapaľovača, najlepšie keby niekto mal elektrickú schému vyhrievania na Peugeot 307 , príp. 207, alebo ako sa to vyhrievanie pripojí do napájania. Ďakujem Sveder Citovat
inoxing Odesláno 16. leden 2019 Odesláno 16. leden 2019 (upraveno) Jak to myslis vyhrivani? Musis mit sedacky s vyhrivanim, nejde to dodelat do sedacek nebo opravit, je to vsechno zalepene. Kuze, semi kuze, latka, vsechno je prilepene a musel bys znicit sedacky a znovu nechat udelat calouneni. Neni to zde (aspon u modelu 307 urcite) jako napr u Oktavie2, kdy to jde pekne rozdelat, jelikoz tam jsou krouzky a neni to prilepene. Jestli myslis tim, ze mas vyhrivani, ze mas sedadla komplet, tak tam pokud vim, je jen tlacitko na sedacce s jednou polohou. Zapojeni ti bude muset nekdo dohledat v placeným ServisBoxu nebo mrkni na zahranicni fora/google obrazky. Upraveno 18. leden 2019 uživatelem inoxing Citovat
Sveder Odesláno 17. leden 2019 Odesláno 17. leden 2019 Auto nie je nové, stačí dečky nalepiť a dať nové poťahy, elektrika je rovnaká. Ďalšia možnosť je to zapojiť na existujúce dečky, ak sa to dá, ale o tomto sa tu píše. Schému pripojenia už mám zo servisu, našiel som si automobil s vyhrievaním (podľa vypínača na sedadlách) a zistil VIN. Zapojenie je rovnaké u starších autách P 207, 307,407, C4. Citovat
inoxing Odesláno 17. leden 2019 Odesláno 17. leden 2019 (upraveno) Precti si znovu, co jsem ti psal. Musel bys nechat udelat komplet nove calouneni a stare nejak dokazat odlepit od molitanu, protoze molitan sedacky tezko budes delat novy. Kdyztak sem postni schema zapojeni, nekomu se muze v budoucnu hodit. Upraveno 18. leden 2019 uživatelem inoxing Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.