Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Po včerejším rozhovoru s Oddiem na téma diskuzí a vášnivých vstupů hraničících s osobními invektivami jsem Oddiem pověřen oznámit všem, kdo budou potřebovat jeho rady, že se na fóru vyskytovat NEHODLÁ a NEBUDE, ale že je ochoten poradit na telefonu, který má uvedený pod nickem (ne však SMS, pouze ústně).

Odesláno

Na to má Oddie právo, i když ta diskuse nebyla primárně o něm. Ostatně mu nic jiného nezbývá, když tu sám konstatoval, že všichni dobří už fórum opustili. Kdyby zůstal, asi by ztratil tvář a seppuku není nic příjemného. No, bude nám chybět - rady na telefon mají tu nevýhodu, že si je nemůžou přečíst ostatní. Na druhou stranu, nikdo není nenahraditelný...

Odesláno

Oddie mi bude na fóru chybět a na chatu taky.

Ale se mu nedivím,když ho tady lidi uráži,že tomu nerozumi a tak,přitom tomu rozumi z nás si myslím nejvic.

Škoda

:(:(:(

To Medvěd : pozdravuj Oddiho. :(:(

Odesláno

Už delší dobu sem jen nakuju a nějak nemám chu? ani nic psát. Diskuze o servise Vašenda mě utvrdila v tom, že snad sem nemá ani cenu nakukovat...

Asi si to zařídím jako Odiie....

Odesláno

Dobří holubi se vracejí - třeba je tu budeme mít zakrátko zpět pod novým nickem.

Ono i to bouchnutí dveřmi je taková póza. Pokud se mi nelíbí nějaká diskuse, tak se jí prostě neúčastním a neznamená to, že bych tu nemohl poskytovat dál technické rady. Je to takový ten postoj \"když *někteří* píšete něco, s čím nesouhlasím, tak už vám *nikomu* neporadím\". Ale jak už jsem psal, je to každého věc, jak se k tomu postaví. Asi by bylo nefér nasazovat někomu psí hlavu jen proto, že už tu nechce zadarmo plýtvat svými zkušenostmi.

Odesláno
Napsán autorem graver

Dobří holubi se vracejí - třeba je tu budeme mít zakrátko zpět pod novým nickem.

Ono i to bouchnutí dveřmi je taková póza. Pokud se mi nelíbí nějaká diskuse, tak se jí prostě neúčastním a neznamená to, že bych tu nemohl poskytovat dál technické rady. Je to takový ten postoj \"když *někteří* píšete něco, s čím nesouhlasím, tak už vám *nikomu* neporadím\". Ale jak už jsem psal, je to každého věc, jak se k tomu postaví. Asi by bylo nefér nasazovat někomu psí hlavu jen proto, že už tu nechce zadarmo plýtvat svými zkušenostmi.

Jo, taky mě to přijde dětinský - tohle dělá občas můj dvouletej syn :P. Každej kdo má s netem aspoň trochu zkušenosti ví že to \"takový\" je a nikdy lepší nebude (spíš horší - až se na web dostanou i primitivové).

Taky mě naštvou pitomý názory a hloupý komentáře, ale jednou je internet nezávislej, takže se s tím musí počítat.

Petr

Odesláno

Ja, kdyz si myslim, ze nastal cas abych neco sdelil plenu, tak to reknu. Plenu je to jedno a vsichni jsme spokojeny.

Ovsem, kdybyste me zacali urazet ... (asi bych si na hlavu srat nenechal)

Odesláno

Hele chlapi - nejni to žádná dětinskost nebo strkání hlavy do písku. Je vás tu dost pohodovejch lidí se kterejma se stojí za to bavit, ale jistě ste si všimli, že se tu podle mě cim dal casteji zjevujou jedinci, kteri to posilaj do kopruj. Tohle nějak neumim ignorovat a než se s nima hadat, tak radši budu nakukovat a dobře, neseru na to uplně, ale spis se budu venovat jen smysluplnejm vecem a ne hadkam o picovinach, nebo pomlouvání a pod...

Odesláno

No, ja nevim, kazdou diskuzi nectu, ale ze by se tu nekdo do nekoho hodne navazel ... kdyz uz, tak bych takovy jedince ignoroval. Rekl bych, za tohle forum je jedno z nejslusnejsich na netu. Staci se podivat na ostatni, to je opravdova zumpa :)) A je skoda, ze lidi kteri tomu rozumi sem uz nebudou prispivat ...

Odesláno

osobně sem hodím svůj názor jako admin tohoto fora a defakto člověk, který to čte od začátku....

co se týká toho, že sem někteří starší kmeti (doufam, že neurazim) už nepíšou, to je naprosto jasný... Taky nemám čas číst vše na foru, osobně už taky přispívám jenom do sekce CLUB a popř. SRAZY, a prostě nikdo nebude psát aktivně 2 roky jeden příspěvěk za druhým.... Přesto ale chci těmhle lidem, kteří dnem i nocí odpovídali či nadále odpovídají, poděkovat, protože bez nich by se toho forum takto nerozpohybovalo. Díky za to! A děkuju předem těm, kteří rádi odpovědí a pomůžou ostatním, kteří jsou v nesnázích.

Osobně mě docela mrzí (ale vcelku to i chápu), že někteří noví členové se ptají na pro ně zdánlivě složité dotazy, když už tu odpovědi jsou, když již byly odpovědi vyřčeny před dávnými dobami. Máme tu sekci Vyhledat, ale komu by se chtělo něco vyhledávat, že jo? Skutečně nejjednodušší je zadat ten dotaz znova :D, taky to tak dělávám....

Co se týká sprostých slov, resp. vlastního usměrňování diskuze, všichni víte, že se snažíme do vlastního dění fora moc nezasahovat. Když už některé příspěvky uzavírám, je to proto, že už se debata sune k jinému tématu, ale to se prostě stává. Těch uzavřených příspěvků skutečně není moc, to o něčem svědčí....

Jinak Vám všem chci poděkovat, za slušnost, se kterou píšete do této diskuze.

Mohli bychom dopadnout daleko hůře. To, že si občas někdo zanadává, je samozřejmě normální, nemá se to přehánět, ale občas to jinak nejde. Dal jsem si pro ilustraci vypsat některá sprostá slova (kurva, doprdele, atd) a překvapilo mě, že v 53 tisích reakcí (ano, na tomto foru už je přes 50 tisíc reakcí), je tak málo sprostých slov (cca v 300 příspěvcích).

Ještě jednou díky Vám všem za psaní příspvěků, osobně si přeji, abych jich bylo čím dál více a abychom udrželi nastavenou la?ku slušnosti a objektivnosti.....

Díky.

Ondra Malý.

Odesláno

btw: teďka mi Mašinka (předseda clubu) vynadal, že to vypadá jako nekrolog...

Takže opravuju, tohle není nekrolog, to je jenom poděkování ;) !

Hurá do práce a jdeme psát další příspěvky :papa

Odesláno

MÁ PRAVDU PŘEDSEDO! to jen jsem si vypůjčil konstatování někoho z nás tady na fóru, takže ty dotyčný promiň, ale je to tak, je to VELMI rozumné fórum, jen tak dál.!;););););):papa:papa:papa

Odesláno
Napsán autorem Hics

Hele chlapi - nejni to žádná dětinskost nebo strkání hlavy do písku. Je vás tu dost pohodovejch lidí se kterejma se stojí za to bavit, ale jistě ste si všimli, že se tu podle mě cim dal casteji zjevujou jedinci, kteri to posilaj do kopruj. Tohle nějak neumim ignorovat a než se s nima hadat, tak radši budu nakukovat a dobře, neseru na to uplně, ale spis se budu venovat jen smysluplnejm vecem a ne hadkam o picovinach, nebo pomlouvání a pod...

Nechtěl jsem říct, že je to dětinské, spíš zbytečné. Kdyby mi někdo řekl \"drž hubu, nebo sem Oddie, Hics a spol. nebudou přispívat\", tak bych si myslel své, ale držel bych hubu, protože jejich příspěvky peostě mají svou cenu pro mě i pro ostatní. Jak už jsem psal, pokud se někomu nelíbí jeden konkrétní thread, tak se ho prostě nemusí účastnit a ty \"pitomce\" v něm zkrátka ignorovat.

Já osobně jsem tak nějak vnitřně neustál, že se ta diskuse zvrhla v osočování všech, kteří si dovolili vyjádřit jen trochu negativní názor na to, co se Vašendovcům prostě jednou nepovedlo. Kdyby tahle diskuse měla pro servis znamenat nějakou újmu, asi by to pochopili hned na záčátku a neomezili se na prohlášení \"chyby se stávají\" (jakkoliv je pravdivé). Kdybych byl pražák, šel bych jednoznačně k Vašendům - i přesto, co jsem tady psal. Chyby se opravdu stávají a mně prostě nesedl ten jeden konrétní přístup k jednomu konkrétnímu problému.

Takže: sorry, jestli jsem já nebo jiný někomu šlápl na kuří oko, ale netřeba kvůli tomu utíkat. To Hics, Rebík, Oddie...: odešli byste z fóra jen proto, že se vám nelíbí názory diskutujících na ten problém nebo prostě proto, že ta diskuse vůbec vznikla?

A pokud jsem tu použil nekompatibilní termín (ku**va...), tak taky sorry - udělal jsem to jednou a jen jako parafrázi na Oddieho (tuším) příspěvek.

Tak, jedeme dál, ne?:papa

Odesláno

Vždycky když ráno přijdu do práce, tak ze všeho nejdřív si udělám kafe a podívám se na web peugeot-clubu co je nového. Nerad bych aby se tohle forum nějak zvrhlo a stala se z toho žumpa. To bych potom neměl u ranní kávy co číst :) Myslím, že tohle forum zatím neskončilo jako spoustu ostatních díky lidem, kteří sem píší, lidem kteří mají k danému tématu co říct a zajímají se o daný problém. Podle mého názoru nemá cenu hned po nějaké \"písmenkové\" hádce mazat webovou adresu Peugeot-Clubu z oblíbených položek. Když se pohádate doma se svojí holkou kdo půjde vynést odpadky tak se s ní taky hned kvůli tomu nerozejdete. CHvíli jste sice oba nas....ý, ale potom se tomu nakonec zasmějete. Proto Oddie, Hicsi a všichni ostatní co chcete z fora odejít, zůstaňte tady a dál sem pište svoje příspěvky, spousta lidí si je ráda přečte (včetně mě :) )

Uffff.....

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Po včerejším rozhovoru s Oddiem na téma diskuzí a vášnivých vstupů hraničících s osobními invektivami jsem Oddiem pověřen oznámit všem, kdo budou potřebovat jeho rady, že se na fóru vyskytovat NEHODLÁ a NEBUDE, ale že je ochoten poradit na telefonu, který má uvedený pod nickem (ne však SMS, pouze ústně).

Jinými slovy jeden nejmenovaný servis už mu nebude platit za psaní pochvalných ód na tento nejmenovaný servis zde na fóru? Vždy? to byl krásný příklad jednoho z velmi moderních způsobů marketingu na internetu, kdy se najme pár lidí, kteří na diskuzích předstírají spokojené zákazníky a přesvědčují ostatní diskutující o tom, jak je vybraný produkt nebo služba super. Jak jednoduché a jak geniální!

:D

Odesláno
Napsán autorem impact

Napsán autorem Medvěd

Jinými slovy jeden nejmenovaný servis už mu nebude platit za psaní pochvalných ód na tento nejmenovaný servis zde na fóru? Vždy? to byl krásný příklad jednoho z velmi moderních způsobů marketingu na internetu, kdy se najme pár lidí, kteří na diskuzích předstírají spokojené zákazníky a přesvědčují ostatní diskutující o tom, jak je vybraný produkt nebo služba super. Jak jednoduché a jak geniální!

:D

Pokud by to byl pouze marketingový tah servisu, myslíš, že by Oddie byl ochotný rozdávat rady dál telefonicky? Já tu asi podle Tebe jsem taky SUPER placený spokojenec, viď? Tak Tě ubezpečuju, že Oddieho řešní plně respektuju a máš - li fakt pohled na věc totožný s tím, co jsi napsal, je mi Tě líto.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...